28 september 2020, 17:30 Sport views 3468
Radu Albot a debutat cu o victorie la Roland Garros
28 september 2020, 17:30 Sport views 3468

Radu Albot a debutat cu o victorie la Roland Garros

Tenismanul din Republica Moldova a debutat cu o victorie în primul tur al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros.

Aflat pe locul 79 în clasamentul ATP, Albot l-a învins în trei seturi pe australianul Jordan Thompson, cu scorul de 6-2, 6-4, 6-1, în cadrul unei partide, scrie agora.md.

Pînă acum cei doi sportivi nu au jucat niciun meci direct. Jordan Thompson este cîștigătorul turneului US Open luna trecută. Australianul a mers cu încredere la Roland Garros, după ce a ajuns deja în turul trei la Paris anul trecut. Acum două săptămîni, Radu Albot, locul 79 în clasamentul mondial, a fost eliminat din primul tur de la turneul de Mare Șlem de la US Open.

Sportivul de 30 de ani i-a cedat slovacului Norbert Gombos, numărul 104 mondial. Albot a fost învins în trei seturi după 2 ore și 15 minute, scor 4-6, 1-6, 4-6. Cea mai bună performanță a lui Albot la competiția franceză este calificarea în runda a doua, obținută în anii 2018 și 2019. Turneul de la Paris este dotat cu premii totale în valoare de circa 38.000.000 de euro, scrie sportskeeda.

Principalul favorit ai acestei ediții este sîrbul Novak Djokovic.

Source: agora.md

Keywords:

Radu Albot , sport , tenis

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
717 locuitori

Stohnaia este un sat în componența orașului Rezina, raionul Rezina. Amplasat pe malul drept al rîului Nistru, satul este situat la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 717 oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.