02 july 2020, 15:30 Sport views 4351
O sportivă din Găgăuzia va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo
02 july 2020, 15:30 Sport views 4351

O sportivă din Găgăuzia va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sportiva din Găgăuzia, Elena Cîlcic a cîștigat două medalii la Cupa Mondială de haltere de la Roma și a primit dreptul de a participa în componența echipei naționale a Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmite Noi.md.

Potrivit Comitetului Executiv al Găgăuziei, Elena Cîlcic s-a clasat pe locul doi la împingere cu un rezultat de 126 de kilograme, pe locul patru la smuls și pe locul doi în clasamentul general.

Astfel, sportiva găgăuză a obținut dreptul de a participa în lotul selecționatei Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Medaliata cu argint la Cupa Mondială de haltere a fost felicitată de bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah. Ea a înmînat sportivei flori și i-a mulțumit pentru promovarea imaginii Găgăuziei în țară și peste hotare.

În vara anului 2020, Elena Cîlcic va merge la Jocurile Olimpice din Japonia. Bașcanul Găgăuziei i-a urat succes în continuare și i-a dat asigurări sportivei că va avea sprijin în toate eforturile sale.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
2497 locuitori

Şipca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vesioloe și Şipca. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Şipca alcătuia 2497 de cetăţeni în anul 1997. Satul Șipca a fost menționat documentar în anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.