28 may 2019, 11:50 Sport views 11759
Sportivii moldoveni - cîștigători ai campionatului de acrobatică sportivă (Foto)
28 may 2019, 11:50 Sport views 11759

Sportivii moldoveni - cîștigători ai campionatului de acrobatică sportivă (Foto)

Tinerii sportivi din Moldova au participat cu succes la Campionatul deschis de acrobatică sportivă din Odessa, unul dintre ei cîștigînd locul întîi, doi – locul doi și alții doi – locul trei.

La competiție au participat sportivi din Ucraina și Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană.

La Campionat, Moldova a fost reprezentată de elevii școlii de stat de rugby și acrobatică sportivă, fiind antrenați de Elena Litvinova și Alina Cucereaș.

Ca urmare, la Campionatul de acrobatică sportivă din Odessa, un copil din Moldova a ocupat locul întîi, doi –locul doi și alții doi - locul trei.

În special, locul I în competiție a fost ocupat de: Țurcan Sandină și Luchianiuc Ecaterina. Locul 2: Rudic Anastasia, Preputiac Valeria, Mîțu Milena; al doilea loc un cuplu mixt: Andrei Rudenco și Alexandra Casatina. Locul 3: Pavel Zatocovenco, Rotari Sofia, Daria Putințeva, Maria Curdova și Anastasia Rudenco.

Cîștigătorii turneului au primit cupe, medalii comemorative și diplome.

Source: noi.md

Keywords:

sport , Campionat , Ucraina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1847
Populația:
843 locuitori

Sărata Nouă este un sat din cadrul comunei Sărata Veche, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Fălești și la 116 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 843 de oameni. Satul Sărata Nouă a fost menționat documentar în anul 1847.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.