14 april 2019, 14:15 Sport views 2537
Lista tuturor cîștigătorilor la PROFESSIONAL BOXING SHOW
14 april 2019, 14:15 Sport views 2537

Lista tuturor cîștigătorilor la PROFESSIONAL BOXING SHOW

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost cel mai așteptat eveniment din lumea sportului, ieri, 13 aprilie, unde au participat pugiliști din Republica Moldova, dar și de peste hotare.

Emoții, griji, transpirație la propriu, gălăgie, lovituri, susținători, fani, organizatori, luptători, premii... aceștia sînt termenii-cheie de la acest grandios show organizat în premieră în țara noastră.

Au fost 13 lupte incitante și interesante cu participarea celor mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt.

Momentul culminant al evenimentului a fost lupta principală din 10 runde pentru centura WBA ASIA.

Într-o luptă impresionantă şi încordată și-au dat întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine.

Cîștigătorul a fost Ravshanbek Umurzakov care a reușit să obțină centura după a 2-a din cele 10 runde.

Punctul forte a cîștigului său a fost ,,lovitura sub centură”, care de fapt, anterior pugilistul a dezvăluit pentru Noi.md că este și secretul său.

De asemenea, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, au avut loc două lupte nu mai puțin încinse pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL, care au constat din 6 runde.

În aceste lupte și-au dat întîlnire Vladislav Gumeniuc (Moldova) și Giorgi Kandelaki (Georgia), precum și Octavian Gratii (Moldova) și Kakha Avetisiani (Georgia).

Cîștigătorii acestor două centuri au fost obținute de moldovenii Vladislav Gumeniuc și Octavian Gratii.

Celelalte lupte de rating au constat din patru runde. La ele au paticipat boxeri din Moldova, Rusia, Georgia, Ucraina, Letonia, România și Lituania.

Lista cîștigătorilor:

  • Leahu Alexandru
  • Todorov Vadim
  • Markelov Vladimir
  • Vreme Andrei
  • Barba Costin
  • Sîrbu Valeri
  • Desrobitu Ion-Mihai
  • Moșneaguța Igor
  • Bolotov Maxim
  • Railean Maxim

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost organizat de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul s-a desfășurat la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).

Source: noi.md

Keywords:

box , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1848
Populația:
1335 locuitori

Gaşpar este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gaşpar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1335 de oameni. Satul Gaşpar este menţionat documentar în anul 1848 cu numele de Fîntîna Nouă, iar din 1930 apare sub numele de Gaşpar.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.