03 december 2019, 11:25 Sport views 11592
Victorie pentru Moldova la competițiile de gimnastică estetică
03 december 2019, 11:25 Sport views 11592

Victorie pentru Moldova la competițiile de gimnastică estetică

Echipa Moldovei s-a clasat pe locul al patrulea la prima etapă a Cupei mondiale de gimnastică estetică, care a avut loc la Sofia, Bulgaria.

Echipa clubului sportiv "Gloria Style Kids" a strălucit cu un program inspirat din horele noastre tradiţionale.

Fetele noastre au concurat cu 122 de echipe din 22 de ţări. În noiembrie anului trecut, dansul inspirat din horă i-au adus echipei noastre medalii de bronz la Cupa mondială de gimnastică estetică de la Paris.

La Cupa mondială de gimnastică estetică din Sofia, toate cele trei echipe ale Moldovei s-au plasat pe locul al patrulea, podiumul fiind împărţit de sportivele din Rusia şi Bulgaria.

Imediat după revenire în ţară, echipele din Moldova vor începe pregătirile pentru următoarea etapă a Cupei mondiale de gimnastică estetică din Spania, care va avea loc în luna mai.

Source: publika.md

Keywords:

sport , gimnastica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1742
Populația:
402 locuitori

Zăzulenii Vechi este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 402 oameni. Satul Zăzulenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1742.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.