15 february 2019, 11:21 Sport views 13944
Moldova va participa la Universiada Mondială de iarnă
15 february 2019, 11:21 Sport views 13944

Moldova va participa la Universiada Mondială de iarnă

Sportivii moldoveni vor participa în premieră la Universiada Mondială de iarnă. Competiția va avea loc în perioada 2 - 12 martie a Krasnoiarsk (Rusia).

Reprezentanții din Moldova vor concura la biatlon. Delegația moldovenească va fi compusă din sportivii Valentina Mîrza, Nicolae Gaiduc, antrenorul Nadejda Bria și șeful de misiune, Vasile Revenco.

Decizia de a participa a fost aprobată la ultima ședință a executivului Federației Sportului Studențesc și a Veteranilor Sportului. Universiada Mondială de iarnă se va încheia pe 12 martie curent. Biatloniștii moldoveni vor intra în concurs pe 4 martie.

Pînă în prezent sportivii moldoveni au evoluat cu începere din 1995 la 12 ediții ale Universiadelor Mondiale de vară, iar în prezent se pregătesc pentru a concura la cea de-a 13-ea, care va avea loc anul acesta la Napoli (Italia).

Source: moldpres.md

Keywords:

sport , iarna

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1945
Populația:
179 locuitori

Rubleniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Rubleniţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Soroca și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 179 de oameni. Satul Rubleniţa Nouă a fost înființat în anul 1945.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.