10 november 2018, 16:40 Sport views 9889
Veaceslav Gojan se retrage din sportul de performanță
10 november 2018, 16:40 Sport views 9889

Veaceslav Gojan se retrage din sportul de performanță

Unul din cei mai buni boxeri moldoveni din toate timpurile, Veaceslav Gojan, și-a anunțat retragerea oficială din sportul de performanță.

"Am decis că a sosit timpul, la 35 de ani împliniți, să mă retrag din sportul de performanță. Am obținut, practic, cu mici excepții, aproape tot ce mi-am dorit și a venit ora cînd trebuie să mă retrag din ring", a declarat astăzi pentru agenție redutabilul performer.

"Îi vom organiza o petrecere frumoasă la campionatul național care se va desfășura pe 17-21 octombrie, la baștina lui Veaceslav Gojan, satul Grimăncăuți (Briceni). Am invitat la eveniment personalități notorii din sportul moldovenesc și viața social-politică", a specificat antrenorul emerit Petru Caduc.

Veaceslav Gojan s-a născut pe 18 mai 1983 la Grimăncăuți (Briceni) şi este campion național de 15 ori.

Source: moldpres.md

Keywords:

box , personalitati , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
652 locuitori

Cozeşti este un sat din cadrul comunei Grigorăuca, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Sîngerei și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 652 de oameni. Satul Cozești a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.