20 march 2019, 03:00 Kaleidoscope views 17225
20 march 2019, 03:00 Kaleidoscope views 17225

Cea mai fericită vîrstă pentru femei - după 50 de ani

Un studiu realizat în Australia, a constatat că după 50 de ani pentru femei începe o viață nouă, mai fericită. La această vîrstă femeile  se eliberează de complexele și probleme și încep să se bucure cu adevărat de comunicare, sex și de viață în general, relatează Telegraph.

Emoțiile negative, precum stresul și furia, scad în intensitate după vîrsta de 20 de ani, iar persoanele trecute de 50 de ani se îngrijorează mai puțin decît tinerii.

Sentimentul de bună dispoziție se poate îmbunătăți atunci cînd copiii pleacă fiecare la casa lui, deoarece se reduce numărul conflictelor familiale și se reduc sursele de îngrijorare.

Aproape jumătate din femeile peste 50 de ani sînt mult mai active și întreprinzătoare decît înainte: încep să facă sport și leagă noi prietenii.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1593
Populația:
5778 locuitori

Sireţi este un sat şi comună din raionul Străşeni. Sireţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Strășeni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5778 de oameni. Satul Sireţi a fost menționat documentar în anul 1593.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.