16 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3398
Horoscopul pentru 17 aprilie 2021
16 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3398

Horoscopul pentru 17 aprilie 2021

BERBEC

Creativitatea ta este la maxim, asa ca profita de ea. Aceasta ar fi o zi ideala pentru a picta sau scrie. Chiar daca iti consideri talentele mult sub statutul de amator, poti fi surprins de ceea ce poti produce. Ignora editorul intern strict si lucreaza pentru pura placere de a crea. Vei fi incantat de rezultate.

TAUR

Inspiratia si creativitatea ta sunt mari astazi. Daca te-ai gandit sa incepi ceva legat de pictura sau poezie, aceasta ar fi o zi ideala pentru a incepe. Asigura-te ca perfectionismul tu nu va impiedica indemnurile creative. Poti fi un editor critic. Deocamdata, nu iti fa griji cu privire la produsul final. Daca iti place procesul creativ, rezultatul final iti va reflecta bucuria.

GEMENI

Este destul de rau sa ai prea multi bucatari in bucatarie, dar atunci cand acesti bucatari se cearta nu numai despre cum sa gatesti masa, ci si despre cum sa proiectezi bucataria, stii ca ai probleme. Probabil ca temperamentele se vor aprinde astazi. Toata lumea are o parere despre cum ar trebui sa faci ceva. Oricine plateste, ajunge sa ia deciziile finale. Asta ar trebui sa rezolve totul.

RAC

Increderea ta in sine este la un nivel scazut in aceste zile si acest lucru te face deosebit de vulnerabil. Este posibil ca o confruntare recenta cu un prieten apropiat sa te ingrijoreze cu privire la starea generala a relatiei. Cu toata bunatatea, reactionezi excesiv. Este probabil ca partenerul tau sa se simta la fel de tulburat ca tine in acest moment. De ce nu va intalniti la jumatatea drumului?

LEU

Este posibil sa simti o anumita frustrare in legatura cu incapacitatea perceputa de a atinge o etapa importanta in cariera. Este posibil sa ai nevoie doar sa reevaluezi criteriile stabilite pentru a vedea ca ai facut mai multe progrese decat ai crezut. Aminteste-ti, in cele din urma, ca timpul necesar pentru a atinge un obiectiv conteaza mai putin.

FECIOARĂ

Uneori poti sa fii prea pasiv si sa ii lasi pe altii sa calce peste tot. Lipsa ta de ego este admirabila, dar numai pana la un punct. De ce sa-i lasi pe altii sa-si faca credit pentru ideile tale. Ar putea exista o situatie in care sa te simti obligat sa vorbesti. Protejeaza-ti drepturile si apara-te impotriva unei persoane lipsite de etica care intentioneaza sa minimizeze contributia ta.

BALANȚĂ

Ai un intelect acut si puteri persuasive de neegalat. Daca nu esti avocat, ar trebui sa fii. Toate semnele indica faptul ca cariera ta este pe punctul de a creste. Cariera si succesul financiar sunt aproape garantate cu configuratia planetara de astazi. Daca ai un partener cu care sa impartasesti acest noroc, considera-te dublu binecuvantat.

SCORPION

Un prieten vechi poate deveni ceva mai mult pentru tine astazi. S-ar putea sa fi existat intotdeauna o anumita scanteie intre voi, dar nu ai putut sa o recunosti pana acum. Cu toate acestea, asigura-te ca timpul este potrivit. Nu vrei sa ranesti sentimentele altcuiva in timp ce incepi sa explorezi noile aspecte ale acestei vechi relatii.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa fii frustrat astazi. O intalnire romantica anticipata poate fi amanata sau anulata. Nu exista niciun motiv sa consideri ca acesta este un obstacol major in relatie. Daca simti indoiala si incertitudine, este probabil din alte motive. Esti agitat si nu esti intr-un loc bun pentru a face vreo presupunere. Ia-ti liber cateva zile si apoi planifica-ti pasii urmatori.

CAPRICORN

Te-ai putea simti cam ciudat astazi din cauza dezamagirii cuiva important pentru tine. S-ar putea ca un mentor sa nu te mai sprijine sau poate o figura de autoritate sa-si fi aratat adevaratele intentii. In loc sa alegi un nou model, de ce sa nu urmezi calea pe care stii ca este potrivita pentru tine? Acum esti suficient de experimentat pentru a nu mai avea nevoie de altcineva care sa iti deschida calea.

VĂRSĂTOR

Probabil ca te razgandesti in legatura cu ceva care a fost important pentru tine. Poate ca iti pui la indoiala slujba, cariera sau alegerea unui partener. Confuzia iti poate domina gandurile astazi. Nu te astepta sa ajungi la raspunsuri concrete pana la sfarsitul zilei. Aceasta este o situatie care va fi rezolvata numai cu timpul. Incearca sa ai rabdare.

PEȘTI

Romantismul este astazi in aer. Vai, se pare ca ploua peste toata lumea, in afara de tine. Probabil ca ti-ai imbracat haina de ploaie rezistenta la romantism inainte de a iesi din casa in aceasta dimineata. Nu te supara. Va veni si timpul tau. Incearca sa iti concentrezi pasiunea pe un efort creativ. Daca te-ai gandit sa incerci sa scrii sau sa pictezi, fa-o acum.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , zodie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
230 locuitori

Pohrebea Nouă este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Pohrebea Nouă alcătuia 230 de oameni în anul 2011. Satul Pohrebea Nouă a fost întemeiat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.