13 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 2631
Horoscopul pentru 13 ianuarie 2021
13 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 2631

Horoscopul pentru 13 ianuarie 2021

BERBEC

Un autor proeminent a carui lucrare iti place poate publica o noua carte. S-ar putea sa te gandesti sa scrii ceva, mai ales daca ai o poveste de spus. La un nivel mai banal, ziua ta ar putea necesita sa petreci mult timp in masina sau la telefon atunci cand preferi sa citesti. Asigura-te ca iti acorzi timp suficient pentru relaxare in aceasta seara.

TAUR

Exista posibilitatea ca astazi sa stai peste program. Sarcinile nefinalizate s-au cam adunat si au inceput sa iti dea batai de cap. Vrei sa termini totul odata pentru a putea trece mai departe si a incepe sarcini noi. Incearca totusi sa iti anunti partenerul de viata despre schimbarile programului tau de lucru , altfel risti sa provoci o mare tensiune intre voi.

GEMENI

S-ar putea sa fie necesara executarea actelor referitoare la un bonus de un anumit fel. Probabil va fi plictisitor dar o vei face. Intelegeri bruste, revelatii sau zboruri de fantezie ar putea furniza idei pentru activitati creative. Scrie aceste idei. Ai o memorie buna, dar vei dori sa iti amintesti fiecare detaliu.

RAC

Nervi incordati si framantarea cu privire la sarcini neplacute ar putea sa te streseze si probabil asta te va face sa iti versi nervii pe cei apropiati. Incearca sa eviti acest lucru. Mergi la plimbare. Elibereaza-te de stresul acumulat prin exercitii fizice sau scris. Comunica-ti sentimentele prietenilor si asigura-i ca nu esti suparat pe ei. In acest fel, vei trece peste zi cu putine daune.

LEU

S-ar putea sa te simti suprasolicitat azi. Energia ta ar putea fi scazuta si chiar te poti simti febril. Probabil ca nu este altceva decat stres. Cel mai probabil ar trebui sa iti acorzi putin timp din viata ta ocupata si sa te relaxezi. Petrece dupa-amiaza uitandu-te la filme. Bucura-te de cina. Cumpara-ti un cadou. Maine ar trebui sa te simti din nou mai bine.

FECIOARĂ

Astazi esti capabil sa te simti deosebit de romantic. Romanele, filmele si poezia pe aceiasi tema ti se vor parea atragatoare. Daca in prezent esti implicat romantic, ia in considerare planificarea unei seri speciale cu partenerul tau. Daca nu esti implicat, ar fi bine sa participi la un eveniment sportiv. Planifica o seara placuta. Cine stie? Ai putea intalni pe cineva nou si incitant!

BALANȚĂ

Vei avea de facut o multime de activitati acasa, ceea ce va implica probabil pregatiri pentru o calatorie sau un eveniment. Mai multi vizitatori ar putea sosi pe parcursul zilei si este posibil ca mintea ta sa mearga in mai multe directii diferite, iar acest lucru s-ar putea dovedi un pic desconcertant. Incearca sa faci pauze si ramai centrat. Nu vei realiza nimic daca vei intra in panica.

SCORPION

S-ar putea sa te confrunti cu o activitate fizica si mentala crescuta astazi. Poate ca va trebui sa citesti sau sa scrii foarte repede, sa efectuezi un numar de apeluri telefonice sau sa faci mai multe comisioane decat ai facut in ultima vreme. Acest lucru se poate dovedi frustrant si coplesitor, dar daca planifici cu atentie, ar trebui sa poti face totul in timp.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa descoperi un talent ascuns pentru scris sau s-ar putea sa descoperi ca abilitatile tale sunt mai mari decat banuiesti. S-ar putea sa trebuiasca sa executi niste acte referitoare la bani, dar vei realiza acest lucru rapid si eficient. La un moment dat in timpul zilei, probabil ca vei fi putin dezamagit, dar acest lucru va trece. Termina munca si relaxeaza-te.

CAPRICORN

S-ar putea sa te simti ciudat astazi, dar nu stii de ce. Poti tresari la zgomote neasteptate sau sa crezi ca vezi sau auzi lucruri care nu sunt acolo. Nu innebunesti. Acest lucru este cauzat de configuratia planetara actuala. Cea mai buna modalitate de a ameliora senzatia este sa faci niste exercitii – macar o plimbare. Seara, citeste o carte captivanta.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa te intrebi daca iti pierzi memoria astazi si ai putea avea senzatia ciudata ca trebuie sa faci ceva, dar nu-ti amintesti ce. Nu iti fa griji. Daca te fortezi prea tare, te vei panica. Imaginatia ta ar putea veni cu idei pentru povesti si poezii. Scrie-le. Vei dori sa iti amintesti de ele.

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa trebuiasca sa comunici mult cu prietenii. Poate ca trebuie sa efectuezi apeluri telefonice sau sa iei legatura prin corespondenta. Este posibil sa fii pe punctul de a atinge un obiectiv. Acest lucru ar putea implica mult timp in masina sau la telefon, dar ramai alaturi de ei. Vei fi bucuros ca ai facut-o.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
879 locuitori

Albina este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereni, Albina și Fetiţa. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de oameni. Satul Albina a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.