01 may 2021, 09:00 Kaleidoscope views 4255
Horoscopul pentru 5 ianuarie 2021
01 may 2021, 09:00 Kaleidoscope views 4255

Horoscopul pentru 5 ianuarie 2021

BERBEC

Munca reuseste sa te indispuna in modurile cele mai serioase asa ca o invitatie in oras este mult asteptata. Atunci cand vezi ca toti prietenii par ocupati, iti gasesti o ocupatie amuzanta si iti promiti ca vei refuza orice invitatie zilele viitoare. Supararea iti trece repede cand prietenii te suna sa iti ceara sfatul cu privire la o alegere.

TAUR

Vrei sa iti recastigi pozitia pierduta in familie si sa fii figura autoritara de altadata. Din pacate multi dintre cei din casa vor sa fie lideri, fie si pentru o zi, asa ca nu te astepta sa fii primit cu bratele deschise. Cei mai tineri din casa pot fi mai receptivi la ceea ce ai de spus, deci ocupa-ti timpul cu instruirea lor.

GEMENI

Latura ta plina de sensibilitate iese astazi la iveala si esti gata sa o expui in fata altora. Cine spune ca nu poti fi sensibil si sincer se cam insala. Ajuti pe oricine are nevoie, oferi sfaturi si razi din toata inima. Multi cred ca te-ai indragostit, dar in realitate aveai nevoie sa renunti la masca de rigiditate.

RAC

Sectorul iubirii iti da mari batai de cap si nu este neaparat vina ta. O intalnire pe care ai stabilit-o de ceva zile este amanata si nu din cauza ta. Simti ca persoana respectiva nu a avut niciodata intentia sa te cunoasca si consideri ca tocmai ai parte de un nou esec amoros atunci cand erai sigur de reusita.

LEU

Ai o deschidere mult mai diferita decat de obicei si spui lucrurile din inima insa nu toti cei din jur au un suflet bun ca al tau, de aceea multe dintre lucrurile pe care le spui sunt motiv de gluma pentru cei din jur. Seara te intristezi la gandul ca cei pe care abia i-ai cunoscut nu te inteleg cu adevarat, ci cauta sa obtina doar avantaje de pe urma ta.

FECIOARĂ

Viziunea ta supra afacerilor este rupta de realitate, astfel tu fiind convins ca vei obtine venituri mari rapid, dar acest lucru nu este posibil, mai ales in conditia in care tu nu ai bani deloc. Tot le spui celor din jur ce vrei sa faci sperand ca vei obtine un mci ajutor financiar. Din pacate nimeni nu este dispus sa te ajute cel putin, nu acum.

BALANȚĂ

Ai o doza mare de naivitate zilele acestea, iar daca trebuie sa semnezi un contract astazi ar fi mai bine sa citesti absolut toate conditiile pentru ca esti pe cale sa pici in plasa cuiva. Evita sa faci orice fel de tranzactii cel putin pana seara cand reusesti sa ai ceva mai multa luciditate.

SCORPION

Vestile care vin astazi nu sunt neaparat de bun augur, dar noutatea te face sa fii cat se poate de entuziast. Este dificil de ghicit daca optimismul tau are vreo legatura cu realitatea sau din contra te amagesti cu o dulce fantezie. Tine sub control incercarile cuiva de a te determina sa faci un anumit lucru pentru ca nu va fi in folosul tau.

SĂGETĂTOR

Pacea nu este in mod clar ceea ce vei obtine astazi pentru ca iti ajung la urechi niste zvonuri legate de locul de munca si oricat de tare ai vrea sa nu le crezi, ele iti confirma niste banuieli. Se pregatesc niste schimbari ce nu sunt in favoarea ta sau a colegilor, asa ca le spui tuturor ce ai aflat.

CAPRICORN

Relatiile sentimentale sunt astazi destul de solicitante si ating niste vulnerabilitati pe care din diverse motive nu le-ai scos la iveala pana acum. In acest context, nu vor lipsi discutiile aprinse cu persoana iubita, dar tine minte ca adevarul absolut nu il detii nici macar tu.

VĂRSĂTOR

Tensiunea pluteste in aer astazi in casa si acest lucru nu este pe placul tau. Stii ca esti o persoana placuta si oricine are placerea sa te asculte, insa ai in jurul tau si niste persoane care te trateaza cu raceala. Pui aceste aspecte pe seama vreunei probleme pe care o au, ca tu nu ai facut nimic care sa-i deranjeze.

PEȘTI

Un coleg de la munca te provoaca si desi te cam destabilizeaza, asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerci. Esti extrem de motivat si gata sa dai ce ai mai bun pentru a evolua profesional in timp record. Locul dupa care tu tanjesti este urmarit si de altii, deci fii stapan pe tine.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
2120 locuitori

Mereşeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereșeni și Sărata-Mereșeni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Hîncești și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2120 de locuitori. Satul Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1621.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.