16 december 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2556
Horoscopul pentru 16 decembrie 2020
16 december 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2556

Horoscopul pentru 16 decembrie 2020

BERBEC

Eşti plin de energie la serviciu, poate datorită unui stimulent care te determină să dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turaţie maximă, toate ar trebui să meargă ca pe roate, pentru că ai convingerea că tot ce faci e de succes. Ar fi bine să porneşti ceva nou astăzi, pentru că deţii toate resursele pozitive pentru a duce la capăt repede şi bine acest nou proiect. Ziua e potrivită iniţiativelor îndrăzneţe, ţintind cât mai sus. Mai mult decât atât: sunt mari şanse să faci un pas înainte în carieră, o ocazie rară de promovare, de avansare profesională sau de atingere a unui apogeu mult visat. Ţinteşte sus, pentru că poţi!

TAUR

Eşti în faţa unei situaţii în care e nevoie de viteză, de reacţii prompte. Nu ai voie nici să prelungeşti lucrurile mai mult, nici să dai totul peste cap intrând în panică. E nevoie de o intervenţie rapidă din partea ta, deci fii pregătit pentru o schimbare majoră în program. Ai toate resursele pentru a reuşi, pentru că, atunci când eşti un pic strâns cu uşa, nu-ţi pierzi cumpătul, ci îţi pui şi mai bine ambiţia la treabă pentru a acţiona cum trebuie. Aşa faci şi azi şi vei fi mândru de intervenţia ta rapidă, care îţi va deschide pe neaşteptate o direcţie nouă de mers.

GEMENI

Eşti foarte atent la detalii şi nu emiţi păreri decât atunci când eşti sigur că ai înţeles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai şi analizezi tot ce afli, gândeşti înainte de a vorbi, ca să nu greşeşti cumva cu vreo opinie pripită. E bine să stai şi să asculţi tot ce vine către tine, să pui cap la cap informaţiile, să confrunţi mai multe surse de documentare, ca nu cumva să te iei după un singur punct de vedere iar acesta să fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur şi profund cu care analizezi tot ce auzi, şi la final vei fi cel mai în măsură să extragă concluzii pertinente şi bine documentate.

RAC

Aştepţi un anumit moment căruia îi atribui semnificaţii cu totul speciale şi fiecare oră care trece te stimulează din ce în ce mai mult. Vrei ca totul să iasă perfect, te-ai pregătit ireproşabil, astfel încât, atunci când vei trăi efectiv acel eveniment, să ai numai motive de mândrie pentru ce ai realizat. Mai apar informaţii sau detalii folositoare pe parcurs, semn că eventualele amânări care se mai ivesc, au şi ele rostul lor, deoarece mai oferă o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curând. Stai ca pe ghimpi, dar eşti sigur că totul va ieşi bine!

LEU

Nu asculta de cei care râd de visele tale. Contează ce simţi tu în privinţa planurilor tale, dacă tu te simţi în stare să le împlineşti, dacă tu crezi cu tărie în ele, deoarece unii oricum nu ştiu altceva decât să taie elanul celor care au curaj să viseze. Tu deja vezi cu ochii minţii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialităţii cu care tratează ei pe visători se află incapacitatea lor de a-şi atinge marile ţeluri în viaţă şi, dacă ei nu pot, au tendinţa de a-i pune şi pe ceilalţi în aceeaşi oală. Ambiţionează-te şi mai tare ca să le demonstrezi că tu poţi, şi nu ţine cont de glumele lor deplasate!

FECIOARĂ

Ai norocul de a atrage alături de tine o persoană care îţi seamănă grozav, parcă aţi fi fraţi. Vă completaţi perfect unul pe altul, pentru că priveşti la el ca într-o oglindă. Gândeşte ca tine, are aceeaşi viziune în ceea ce faceţi împreună, aveţi acelaşi stil de a glumi, de a vorbi, de a relaţiona, încât e o plăcere să lucraţi în tandem. Nici nu-ţi vine a crede că poţi găsi un astfel de om, ca un geamăn perfect în ceea ce ai de făcut, dar el e proiecţia gândurilor tale. Staţi împreună cât mai mult şi luptă să păstrezi această armonie!

BALANȚĂ

Nu spera lucruri pe care nu le poţi atinge, pentru că unele din aceste puncte de vârf depind de eforturile tale de până acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e încă departe, dar dacă nu ai mai fi atât de concentrat la ţinta finală, ci doar la drumul până acolo, ai vedea că evoluţia va fi mult mai sigură. Uneori, visul te face să pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino în realitate, fără vise deşarte şi fără speranţe imense. Mult mai mare va fi satisfacţia la final, că ai atins acel ţel, dacă nu ridici castele de nisip chiar din prima etapă.

SCORPION

Cât timp judeci lumea corect, imparţial şi fără ton ridicat, vei avea relaţii armonioase cu oricine. Pune-te un pic în pielea celor cu care vorbeşti şi imaginează-ţi cum ar fi să ţi se vorbească de sus, să fii criticat, să ţi se analizeze toate detaliile în ceea ce faci şi îţi vei da seama că nu e deloc plăcut să intri în colimatorul altora. La fel trebuie să faci şi tu cu cei pe care îi azi în faţă, ca nu cumva să le pui o etichetă pe care nu o merită. Dacă reuşeşti să-i priveşti pe ceilalţi cu simpatie şi prietenie, căldura se va resimţi în modul în care vorbeşti cu ei şi ţi se va răspunde cu aceeaşi monedă.

SĂGETĂTOR

Anturajul nu te ajută deloc în ceea ce vrei să realizezi, pentru că te influenţează negativ, te ţine pe loc, te face să te îndoieşti chiar şi tu de şansele tale de succes. Decât în asemenea mediu ostil şi nefast, mai bine te-ai descurca singur, pentru că nu primeşti nici un stimulent de la astfel de oameni. Dacă ei au trecut prin eşecuri în situaţii similare, nu înseamnă că nu mai are rost să încerci şi tu. Fiecare cu norocul lui, la urma urmei, şi ţie s-ar putea să-ţi iasă perfect, ca atare rămâi imun la încercările lor de a te opri din elan. Nu te lăsa copleşit de văicărelile lor şi de poveştile lor cu final trist.

CAPRICORN

Implică-te serios la treabă, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Te vei integra şi tu perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi şi în care şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut. Te simţi bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să îţi aduci contribuţia şi tu cu ce ştii mai bine să faci. Intervii exact la locul şi momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. asta da colaborare eficientă!

VĂRSĂTOR

Există o vorbă: dacă tăceai, filosof rămâneai, şi asta ţi se aplică şi ţie astăzi. Deşi ar fi mai bine să te abţii să-ţi dai cu părerea despre o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, nu poţi tăcea şi deschizi gura, dar ce emiţi nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca şi cum n-ar fi nici locul, nici momentul să emiţi opinii, de aceea ar fi bine să te gândeşti de zece ori înainte de a vorbi, ca să nu deranjezi pe cineva cu părerea ta un pic neobişnuită. Poate eşti cu un pas înaintea celor din jur şi eşti mult prea original pentru capacitatea lor de înţelegere, deci mai bine taci, aşteptând alt moment mai adecvat.

PEȘTI

Veştile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai uşor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu, despre eşecuri profesionale. Deşi nu sunt ale tale, personal, nu poţi rămâne de piatră fără să reacţionezi cumva la tot ce auzi, dar încearcă să nu te încarci de aceste energii negative. Nu-i poţi ajuta, nu poţi prelua pe umerii tăi ceea ce îi chinuie pe alţii, deci tot ce poţi face e să rămâi detaşat şi să accepţi că… aşa e viaţa!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
877 locuitori

Dolinnoe este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dolinnoe, Valea Satului și Valea Coloniţei. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 10 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 877 de oameni. Satul Dolinnoe a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.