15 december 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3377
Horoscopul pentru 15 decembrie 2020
15 december 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3377

Horoscopul pentru 15 decembrie 2020

BERBEC

Ai alături de tine o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, aşa cum ţi-ar plăcea ţie să fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist şi-ţi mai taie elanul creator, dar uneori e bine să te trezeşti la realitate şi să vezi lucrurile exact aşa cum sunt. El te ajută să fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca să fie adevărate, deci ascultă cu atenţie ce-ţi spune. El vorbeşte din experienţă, pentru că a fost şi el ca tine şi ştie să te îndrume acum în aşa fel încât să nu rătăceşti pe căi imposibil de atins.

TAUR

Nu ai nicio plăcere de a lucra alături de oameni care nu ştiu altceva decât să pună piedică celor care au ceva de spus. Ai în preajmă colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag în altă direcţie decât cea în care mergi tu, încât e normal să nu resimţi nici un progres în ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar dacă faci parte totuşi dintr-o echipă, va fi un chin să lucrezi alături de astfel de oameni. Încerci să-ţi reprimi comentariile, ca să nu înceapă să spună că tu eşti Gică Contra, dar dacă taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

GEMENI

Ridică-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfârşit o postură de subaltern, de slujitor în beneficiul altuia! Ai şi tu drepturile tale, deci nu are rost să continui să munceşti mereu pentru altul. Că e vorba de o activitate profesională care te ţine mereu smerit în faţa unui superior agresiv sau simţi că toate greutăţile familiei cad numai pe umerii tăi, a venit vremea să spui stop! Asumă-ţi rolul atât cât e normal pentru puterile tale şi pentru rolul pe care îl joci în acel loc, dar nu lua mai mult decât poţi duce. Pasează şi altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba şi mai şi refuză ce e deja prea mult!

RAC

Te ocupi de un proiect care consumă mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poţi continua pe aceeaşi cale ca înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită. Momentan, eşti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivită pentru a schimba lucrurile, preferând să le duci mai departe în acelaşi stil. Nu ai curajul să alegi acum altă cale, dar fii totuşi pregătit pentru o modificare! Chiar dacă o mai amâni, tot va veni ziua în care va trebuie să schimbi direcţia, dar poţi folosi acest răgaz pentru a trece în revistă nivelul la care ai ajuns şi să revizuieşti strategia pentru ceea ce va urma.

LEU

Toată viaţa eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înceţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora, şi alţii te analizează pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.

FECIOARĂ

Eşti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, şi sufletul tău rezonează cel mai mult în preajma copiilor. O misiune umanitară ţi s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dând cuiva de pomană pe stradă, până la ceva mult mai grandios, militând pentru drepturile celor nevoiaşi, te simţi împlinit dacă reuşeşti să alungi, măcar pentru o clipă, lacrimile de pe chipul unui copil. Orice gest legat de grija pentru cei sărmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tău de a fi, de a gândi, de a te dedica, şi eşti gata să dăruieşti ceva din ceea ce ai sau eşti pentru a face cuiva un bine. Eşti bun, eşti dedicat, eşti altruist: bravo ţie!

BALANȚĂ

Nervii sunt descătuşaţi azi la tot pasul încât ar fi chiar o mirare să descoperi vreun loc unde lumea ţi se adresează calm, amabil, manierat. Dai peste tot felul de oameni arţăgoşi, iritabili, recalcitranţi, încât e absolut firesc să-ţi sară şi ţie ţandăra la un moment dat. Totuşi, încearcă să nu aluneci şi tu pe panta nervozităţii, în ciuda tonului ridicat şi a motivelor de enervare pe care le tot întâlneşti în cale, pentru că ai putea să ţii sub control agresivitatea. Dacă torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de ceartă, fii sigur că va duce la o adevărată furtună, deci de tine depinde cât amplifici tensiunea!

SCORPION

De departe vin azi cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau ţări străine, spre cunoştinţele tale de la distanţă, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti. Dacă pleci la drum, va fi o călătorie de succes, de parcă toate vor merge strună de la plecare până la sosire. Orice ieşire din casă poate fi de bun augur, deci nu sta în acelaşi loc: schimbă un pic traseul tău obişnuit casă-serviciu şi retur, pentru că pot apărea surprize plăcute.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă ai şi tu orgoliile tale şi nu-ţi place să fii tratat ca şi cum ai fi fragil, sunt momente în care trebuie să accepţi că ai şi tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine să vezi că lumea îţi poartă de grijă, te priveşte cu milă, te alină cu vorbe dulci, dar om eşti şi tu, nu eşti de piatră! Topeşte-ţi inima în faţa lor, acceptă-le gesturile de afecţiune, care sunt foarte sincere, lasă garda jos! Ce-ar fi să le arăţi că eşti şi tu sensibil? Chiar dacă eşti mai raţional din fire, sunt momente în care trebuie să dai platoşa de auto-protecţie jos şi să-ţi arăţi sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate să nu te mişte!

CAPRICORN

Toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate azi, pentru că planează un aer norocos în jurul tău. De fapt, ai şansa de a întâlni o mulţime de oameni care, mai devreme sau mai târziu, vor juca roluri cheie în planurile tale, deci ţine minte numele celor care îţi apar astăzi în cale şi fă-ţi-i prieteni. Va veni o zi când vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia că toate merg strună, că toate piedicile au dispărut din calea ta şi că de fiecare dată treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi exact ce căutai. Mai rar asemenea auspicii!

VĂRSĂTOR

Joci un rol important în grupul din care faci parte, fie că e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tăi. Lumea îţi apreciază sfaturile şi compania, pentru că eşti o sursă de energie pozitivă pentru ei. Ştiu că întotdeauna se pot baza pe ajutorul tău, pentru că tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât ei, deci le poţi fi de folos când ei se simt blocaţi în ceaţă. Au darul de a-i învăţa pe alţii ce să facă, de parcă tu ai fi o enciclopedie amplă de soluţii şi răspunsuri, la care se poate apela uşor. O faci cu sinceritate şi necondiţionat doar pentru că tu deţii soluţia pentru ei: de ce ai ţine-o doar pentru tine?

PEȘTI

Ai o senzaţie ciudată cum că lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie greşită. Totul vine din propria ta atitudine negativă despre tine, pentru că îţi vezi numai defectele şi slăbiciunile şi crezi că şi ceilalţi te văd la fel. Nimeni nu are cum să-ţi vadă aceste puncte sensibile dacă tu nu le scoţi atâta la iveală, ca atare învaţă să arăţi ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Dacă tu te plângi întruna de cât de imperfect eşti, cum ai vrea ca ceilalţi să spună exact pe dos? Începe să te apreciezi tu însuţi mai mult aşa cum eşti şi aceasta se va oglindi şi în felul în care te respectă ceilalţi.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
1333 locuitori

Albota de Sus este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Sus, Sofievca și Roşiţa. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1333 de oameni. Satul Albota de Sus a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.