20 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1871
Horoscopul pentru 20 octombrie 2020
20 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1871

Horoscopul pentru 20 octombrie 2020

BERBEC

Eşti încă blocat într-o situaţie din trecut de care nu te poţi deloc rupe, de parcă ar fi devenit o obsesie. Se ştie că tu ai o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ţi-ai extrage tu toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie, de aceea e nevoie uneori şi de uitare. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci fă un efort să le închizi acolo unde le e locul, aducând la lumină doar ceea ce îţi face bine.

TAUR

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

GEMENI

Nu te lăsa influenţat de cei mai tineri sau mai neexperimentaţi, care tratează evenimentul care se apropie cu paşi repezi cu multă superficialitate. Chiar dacă şi ţie îţi place să glumeşti, chiar dacă nu vrei să agravezi anumite aspecte mai mult decât ar trebui, totuşi nici să ignori eventualele riscuri sau probleme nu e în avantajul tău. Totul ar părea mai simplu, la prima vedere, şi când te vei confrunta cu adevărata faţă a lucrurilor, îţi vei da seama cât de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucăuşă care nu se potriveşte chiar în orice situaţie. Fii mai atent, ca să nu greşeşti din cauza atitudinii prea uşuratice, aproape infantile!

RAC

Ceva intervine în planurile care mergeau promiţător înainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lăsa doborât de el, soluţii există, totul e să nu accepţi acest impas ca pe un final de drum. Poate ţi se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optică în privinţa proiectului la care îţi aduceai contribuţia, semn că nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtător. Faci o pauză, acum, revizuieşti strategia, şi apoi o iei de la capăt, cu alte forţe şi alte intenţii. După aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru că trage un semnal de alarmă că nu ai ales, iniţial, direcţia cea mai bună. A doua oară da!

LEU

Se deschide un capitol nou în planurile tale profesionale şi, ca la orice început de drum, şi cuprins de entuziasm şi de pasiune. Îţi place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi te pune la treabă, de aceea nu vei sta să te gândeşti mult înainte de a-i da startul. Te implici trup şi suflet în noua etapă tocmai începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus. Nu e ceva uşor de atins, nici nu ţi se oferă pe tavă, dar deţii toate calităţile să ajungi la rezultate de top, deci munceşte!

FECIOARĂ

Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

BALANȚĂ

Este o zi agitată în care vei cădea de multe ori în tirul altora şi mai nervoşi decât tine. Se ştie că ai limba ascuţită, dar de data aceasta nimereşti în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, şi mai furioşi, încât nu ştii cum să le ţii piept. Te poţi aştepta la afronturi dure din partea unora care îşi seamănă. Deci ai ocazia să vezi, prin intermediul lor, cum arăţi şi tu când îţi sare ţandăra. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestări violente, deci poţi învăţa ceva din asta: să îţi mai domoleşti furia atunci când ceva nu-ţi convine.

SCORPION

Calculezi resursele financiare actuale şi rezultatul sună foarte promiţător, ba chiar îţi inspiră un plăcut sentiment de prosperitate. Asta îţi permite să te gândeşti şi la cumpărături noi, şi la investiţii mai masive, şi la împlinirea viselor mai costisitoare cu ajutorul banilor. În fond, acesta e rolul banilor, de a circula pentru a-ţi oferi ţie bucurie, deci nu-i mai ţine la saltea, decât dacă acumulezi sume mari pentru cine ştie ce mare ţel de perspectivă. Momentan, e cea mai mare plăcere pentru tine să faci planuri cu banii tăi, să baţi magazinele să cauţi ceea ce-ţi doreşti, iar ştacheta e foarte ridicată: nu te mulţumeşti cu lucruri ieftine, ci doar cu ce-i mai frumos şi mai deosebit. Probabil chiar îţi poţi permite, în acest moment.

SĂGETĂTOR

Pleci la drum plin de elan, dornic să rezolvi dintr-un foc toate sarcinile pe care le ai în plan. Îţi place să fii toată ziua pe drumuri, pentru că toate dorinţele tale sunt astfel împlinite: dorinţa de socializare, dorinţa de a vedea lucruri noi, dorinţa de a face noi cunoştinţe, iar la întoarcere vei putea spune foarte mulţumit că ţi-ai îndeplinit cu succes misiunea. Nu ţi se pare obositor când mai schimbi şi tu un pic decorul şi preocupările, ca atare ar fi bine să găseşti o cale de a evada din mediul tău obişnuit, măcar pentru o oră.

CAPRICORN

Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit şi neconstructiv în care lucrezi. Ai alături doar colegi negativişti, nepricepuţi, nemulţumiţi, plângăcioşi, persoane care văd numai pericole la tot pasul. Cum să înaintezi când ei te trag permanent înapoi cu teamă de a nu greşi, cu refuzuri încăpăţânate, cu critică mai mult sau mai puţin meritate. Nimic nu merge, şi dacă mai ai şi nenorocul unui şef la fel de dificil şi de obositor, nu se poate vorbi de rezultate promiţătoare la serviciu. Te întorci acasă extenuat din cauza efortului imens de a-i convinge să duceţi totuşi la capăt ce aţi început.

VĂRSĂTOR

Contactul cu reprezentanţii puterii (cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un şef aspru) este dificil şi îţi dă numai motive de nemulţumire de câte ori te adresezi lor. Baţi cu oarecare smerenie şi teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care aştepţi un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care ai fi sperat-o. Eşti dezamăgit, având impresia că nu ai nici un drept, ci numai obligaţii, dar, de data aceasta, trebuie să te supui lor umil, dacă vrei să obţii totuşi ceea ce aştepţi de la aceştia. Au nişte condiţii mai dure, pe care trebuie să le respecţi, altfel, în loc de un răspuns favorabil, vei primi o uşă trântită în nas.

PEȘTI

Bucură-te din plin de auspiciile acestei zile, pentru că vine la pachet cu o mulţime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poţi trăi în relaţie cu persoana iubită, care te aşează pe un piedestal de unde te simţi important, răsfăţat mai mult ca oricând, ceea ce evident că îţi place grozav. Oferă-i şi tu aceeaşi atenţie, pentru că o relaţie de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune şi gesturi de afecţiune, deci nu aştepta doar de la celălalt! Dacă îţi place ţie, şi lui îi place la fel!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
448 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Cîietu, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 448 de oameni. Satul Dimitrova a fost menționat documentar în anul 1867.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.