16 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2288
Horoscopul pentru 16 octombrie 2020
16 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2288

Horoscopul pentru 16 octombrie 2020

BERBEC

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ţie îţi plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu pentru tine să-ţi recapeţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

TAUR

Ai făcut parte, o vreme, dintr-o echipă bine închegată în care ai jucat şi tu un rol important. Fiecare şi-a pus în joc valorile, talentele, ideile, şi roadele încep să se arate. Tu ai adus aici o contribuţie grozavă de idei creative, de soluţii interesante, dar în acelaşi timp ai acceptat cu bucurie şi ideile altora. V-aţi pus la un loc, fiecare, propria investiţie de energie, şi acum sărbătoriţi, laolaltă, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Vă felicitaţi unii pe alţii, recunoscându-vă sincer şi reciproc influenţa şi contribuţia.

GEMENI

Cel mai bine ar fi să pleci cât mai departe de casă, pentru că surprizele zilei vin de la distanţă. Călătoreşte, umblă unde vezi cu ochii, ia legătura cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veştile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei, pentru că întâlneşti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu braţele deschise.

RAC

Ai nevoie de puţină linişte, pentru a te concentra asupra unor planuri personale. Dacă în jur ar fi gălăgie şi agitaţie, nu ai da randament, ci ţi-ar fugi imediat gândul în altă parte, ca atare găseşte un loc doar al tău, izolat, departe de lume, pentru a te putea apleca doar asupra problemei care te preocupă. E ca şi cum te-ai pregăti pentru un examen capital şi trebuie să-ţi faci ordine prin idei, prin cunoştinţele deja acumulate, deci o bibliotecă, o casă la ţară sau pur şi simplu închis de bună voie în camera ta ar fi câteva soluţii pentru a bloca orice influenţă din afară. Roadele vor fi excelente dacă reuşeşti să fii singur!

LEU

Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la tine. Se adună multă lume în jurul tău la succes şi eşti măgulit de toată atenţia aceasta! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Poţi spune că toate îţi merg bine şi entuziasmul celor din jur te stimulează să ţinteşti şi mai departe!

FECIOARĂ

Nu căuta aproape de tine – în timp sau spaţiu – lucrurile cele mai bune, pentru că veştile excelente vin de departe. Priveşte dincolo de limitele lumii tale strâmte, la kilometri distanţă sau la luni de zile în avans, pentru că fiecare gând investit acum pentru ziua de mâine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite. Fă planuri, ai curaj să clădeşti, cu mintea şi cu sufletul, vise cât mai înalte, dar dă-le deja startul, pentru că eşti pe drumul cel bun spre împlinirea lor. Vei găsi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma în realitate! Nu aştepta ca miracolele să aibă loc chiar în curtea ta. Ele apar abia de acum sau de aici înainte!

BALANȚĂ

O situaţie neprevăzută dă peste cap toată liniştea familiei tale, dar trebuie să vă adunaţi repede cu toţii ca să găsiţi o soluţie salvatoare. E ca şi cum planurile făcute împreună cu cei dragi sunt stricate de o surpriză neplăcută ce vă obligă pe toţi să modificaţi totul într-o cu totul altă direcţie decât aţi sperat. O defecţiune în casă, un musafir nedorit, o ceartă aprigă între partenerii de viaţă sau între părinţi şi copii sunt câteva din momentele tensionate care agită spiritele între pereţii locuinţei, cerând de la toţi mai mult calm şi toleranţă decât de obicei.

SCORPION

Te-ai putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup şi suflet la unul din planurile care te preocupa, dar iată că orice relaţie ajunge, totuşi, şi la un sfârşit. E vremea să pui punct acestei asocieri din care ai avut şi tu multe de câştigat şi de învăţat, dar de acum fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoştinţă la ceea ce aţi construit împreună. Nimic nu e veşnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice formă ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai făcut parte, de aceea azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la cineva care ţi-a stat, o perioadă, alături cu sinceritate şi dorinţa de a te ajuta. Probabil îţi va lipsi, dar trebuie să te descurci şi singur.

SĂGETĂTOR

Nu vrei să te mai implici în activitatea unui prieten care nu ştie să-şi arate recunoştinţa pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape. Ai făcut-o de atâtea ori şi nu l-ai mulţumit niciodată şi nici măcar nu a ştiut să aprecieze ce au făcut alţii pentru el, ca atare azi nu mai vrei să participi. De ce să-ţi consumi timpul şi energia pentru binele lui? Mai bine îţi vezi de ale tale şi refuzi cât poţi de elegant, căutând scuze. Nu mai pune atâta suflet în problemele altora, când ei nu ştiu decât să profite de bunăvoinţa ta!

CAPRICORN

Nu pune la suflet contradicţiile care se încing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoană, ci doar dispute pentru supremaţie sau lupte pentru obţinerea unei poziţii superioare. Şi tu vizezi acelaşi scop, deci te vei implica fără să stai pe gânduri în competiţie, pentru că azi va câştiga cel care îşi susţine cel mai bine cauza. Lasă nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambiţie, pentru că aşa vei putea obţine poziţia supremă în concurs. Ai toate şansele să ieşi primul în confruntarea de forţe, dacă ţii sub control agresivitatea verbală sau graba. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forţă!

VĂRSĂTOR

Treci printr-o provocare interesantă care cere de la tine o investiţie masivă de resurse, dar le ai pe toate la dispoziţia ta! Trebuie să te ridici pentru drepturile tale, dacă simţi că sunt încălcate, şi să faci tot posibilul să-ţi impui principiile în care crezi cu tărie, mai ales dacă e vorba de adevăr incontestabil. Oricât de dură ar fi lupta pentru a recâştiga ceea ce îţi aparţine de drept, merită să faci tot ce-ţi stă în putinţă, pentru că ai toate şansele să reuşeşti. Alege-ţi cu înţelepciune şi grijă armele forte pe care să le investeşti în acest conflict, pentru că nu toate se potrivesc în situaţia de faţă. Fă totul ca la carte, corect, cinstit, ambiţios!

PEȘTI

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă din trecut care are încă efecte negative asupra ta. Ar fi trebuit să uiţi demult acele momente triste, dar tu continui să te ţii de acea situaţie neplăcută pe care o porţi în memorie ca pe o pată neagră a vieţii tale. S-ar putea să se ivească acum ocazia de a repara greşeala, de a şterge această pată din amintirea sau de pe reputaţia ta, dar de tine depinde ce eforturi faci pentru a da totul uitării. E vremea să uiţi, să ierţi, să repari, să recunoşti greşeala şi să mergi mai departe eliberat.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1735
Populația:
3108 locuitori

Vărăncău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Gherşunovca, Buschi și Vărăncău. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 108 km de Chișinău. Populaţia satului Vărăncău alcătuia 3108 de locuitori în anul 1997. Satul Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1735.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.