10 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2414
Horoscopul pentru 5 octombrie 2020
10 may 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2414

Horoscopul pentru 5 octombrie 2020

BERBEC

Oboseala mentală se traduce prin neatenţie, greşeli de calcul sau răspunsuri eronate la situaţiile prin care treci, semn că tare ai avea nevoie de o pauză! Ai muncit mult, ai atins limita surmenajului intelectual pentru că stresul prin care ai trecut în ultima perioadă a lăsat urme. Încearcă să nu te implici azi în proiecte dificile sau competiţii intelectuale. Stai departe de ochii vreunui profesor care vrea să te asculte sau de vreun şef care te cheamă la raport, pentru că nu ai la tine toate atuurile potrivite pentru a lăsa o impresie ireproşabilă. Mintea ta e arhiîncărcată de gânduri un pic dezorganizate şi ar trebui să începi să mai faci puţină ordine. Ai atins cota de alarmă a stresului.

TAUR

Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determină să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai. Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agăţa concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val ca mai apoi să schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie să scapi mai întâi de senzaţia de fatalitate pesimistă care te cuprinde în primă instanţă.

GEMENI

Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de corpul tău sau de aspectul exterior. E un moment bun să faci o schimbare în modul tău de a fi, deci poţi începe cu alimentaţia, cu regimul de viaţă, cu lookul, cu părul sau machiajul, pentru că de aici ar putea surveni şi o serie de schimbări în modul în care te vor vedea ceilalţi. Ai toate şansele să atragi ochii tuturor asupra ta dacă decizi chiar de azi o transformare profundă, vizibilă, uimitoare pentru ceilalţi şi chiar şi pentru tine.

RAC

Eşti un colaborator de nădejde care sare cu plăcere în ajutorul celorlalţi ori de câte ori este solicitat. Dacă lumea apelează la tine e semn că ţi se recunoaşte superioritatea, valoarea şi autoritatea în anumite domenii, pentru că nimeni nu-ţi contestă experienţa. Ai câţiva ani mai mult decât cei care bat azi la uşa ta, tocmai de aceea îţi oferi serviciile cu maturitate şi seriozitate, conştient că ceilalţi chiar au nevoie de sfaturile tale bine documentate. E o plăcere să poţi fi de folos şi, mai ales, să ţi se respecte îndrumările.

LEU

Fii atent la toate semnalele care vin către tine din diverse direcţii, pentru că ele pot fi răspunsul la întrebările tale majore din această perioadă. Uneori, îndrumarea nu vine sub forma unui indicator pe care scrie cu litere mari PE AICI, ci poate fi şi sub forma unei idei sclipitoare, a unei poveşti de viaţă împărtăşită de cineva, a unui exemplu demn de urmat, a unei informaţii apărute ca din senin. Ai putea fi tentat să le treci cu vederea, dar tocmai pentru că ştii că cele mai folositoare veşti vin în forme neaşteptate, ar trebui să fii cu ochii în patru şi cu urechile pâlnie la ceea ce vine spre tine azi cu o intensitate aparte. Primeşte, ascultă, foloseşte!

FECIOARĂ

Eşti cam neatent acum, la începutul unui proiect care va consuma mari resurse de energie. Dacă nu îţi calculezi bine forţele, ai putea investi tot elanul în prima etapă şi la următoarele te vei bloca. Merită să-ţi păstrezi acest entuziasm cât mai mult timp posibil, deci ar fi păcat să dai totul pe o singură carte şi mai apoi să renunţi. E un demers de lungă durată în care ar fi bine să-ţi drămuieşti mai bine energia, pentru că vei avea nevoie de ea pe parcursul mai multor paşi de acum înainte şi dacă o iroseşti acum, la început, nu vei mai ajunge nicăieri.

BALANȚĂ

Te simţi ciudat azi în pielea ta, parcă toată lumea te ocoleşte, parcă nimeni nu te înţelege sau nici măcar nu observă că exişti, ceea ce naşte o stare emoţională negativă în inima ta. Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezintă, tocmai de aceea lumea preferă să nu te bage în seamă, poate aşa îţi trece. Totuşi, tu eşti cel contradictoriu: vrei să te retragi în lumea ta şi să stai pe margine, dar în acelaşi timp suferi că lumea te ignoră, că nu eşti primit în societate cu braţele deschise. Hotărăşte-te odată: vrei să te izolezi şi să-ţi vezi de ale tale sau să te integrezi printre ceilalţi şi să comunici, fără să mai vezi în jur doar inamici, supărări şi persecuţii?

SCORPION

Nu te aştepta la rezultate ieşite din comun, pentru că ziua poate să-ţi ofere foarte multe lucruri frumoase, dacă nu ridici ştacheta prea sus. Dacă tu pretinzi doar miracole şi evenimente speciale, acoperite într-un ambalaj sclipitor, s-ar putea să nu apară aşa ceva şi să vezi în jur ceea ce nu ai, în loc de ceea ce totuşi ai primit. Coboară pretenţiile la un nivel normal, pentru că atunci vei avea mai multe motive de bucurie şi de satisfacţie, decât dacă ţi-ai stabili un unic ţel mult prea înalt pentru resursele tale actuale. Poţi urca spre marele succes pas cu pas, etaj cu etaj, deci mai bine îţi propui rezultate intermediare care te vor duce spre ţelul maxim, cândva!

SĂGETĂTOR

În mediul tău obişnuit, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care-ţi dă peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea ta o reacţie foarte promptă. Nu ai timp de gândire şi nici de acţiune, ci trebuie să fii pe fază pentru a interveni rapid. Te poţi trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defecţiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plată neprevăzută şi mare care consumă într-o clipă banii puşi deoparte cu greu luni de zile, o boală picată din senin când credeai că ţi-e mai bine, deci cam aşa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fără preaviz şi care îţi strică ţie planurile.

CAPRICORN

E foarte stimulativ anturajul în care te afli azi, pentru că te ambiţionează să dai tot ce ai mai bun din tine, să nu aştepţi, să acţionezi acum şi aici, pentru că acesta e momentul perfect pentru o iniţiativă de zile mari. Deţii toate resursele pentru a reuşi ce ţi-ai propus şi ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te împing de la spate şi îşi aduc şi contribuţia la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleaşi, dar, unindu-vă cu toţii forţele, ritmul va creşte, înaintând împreună spre reuşită!

VĂRSĂTOR

Te zbaţi pentru o cauză în care nu cred şi ceilalţi, ca atare tot efortul tău de a-i convinge pare în zadar. Alege-ţi cu mai multă grijă tovarăşii cu care să faci echipă, pentru că azi nu ai parte de camarazi pe aceeaşi lungime de undă sau cu interese similare. Tu crezi în una, ei în cu totul altceva şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că ai înotat împotriva curentului. Se ştie că eşti un premergător, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majorităţii, dar azi vei da piept cu o mulţime de afronturi şi refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta îndrăzneaţă.

PEȘTI

Găseşti portiţa de ieşire dintr-o situaţie complicată care te duce la etapa următoare, dar nu te lăsa furat de nereguli. Chiar dacă ideea care ţi se oferă pare să rezolve cu bine problema, nu poţi accepta dacă ţi se cere să faci ceva ilegal sau incorect, ca atare nu te lăsa păcălit de condiţii suspecte. Dacă intuiţia îţi spune că există un preţ de plătit pentru acest succes, mai bine nu accepţi ceea ce ţi se oferă. Nu eşti în stare nici să minţi, nici să înţeli, pentru că aşa te amăgeşti singur.

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
2868 locuitori

Feşteliţa este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Feşteliţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Satul Feşteliţa a fost menționat documentar în anul 1773.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.