26 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2096
Horoscopul pentru 26 septembrie 2020
26 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2096

Horoscopul pentru 26 septembrie 2020

BERBEC

Eşti obosit la final de săptămână, dar mulţumit de rezultatele la care ai ajuns. Ai muncit mult, ţi-ai testat practic rezistenţa şi voinţa, dar ai demonstrat că eşti capabil de eforturi maxime atunci când îţi propui ceva. Ai ocazia de a vorbi despre cât de greu a fost să duci la capăt un proiect şi spui sincer prin ce greutăţi ai trecut. Lumea va aprecia tot ce a depins de tine, pentru că meriţi toate laudele. Chiar dacă acum eşti de-a dreptul epuizat, senzaţia de împlinire merită toţi banii.

TAUR

Ai făcut cândva o greşeală şi nu te poţi încă debarasa de acest gând, încât vezi pericole peste tot. Ori ţi se aminteşte întruna despre situaţia neplăcută de demult, ori faci ce faci şi tot despre ea vorbeşti, pentru că a devenit un fel de balast pe care îl tot cari după tine. Este vremea să priveşti înapoi cu tupeu şi să repari situaţia, dacă se poate, sau să o ştergi complet din amintire, pentru că te trage înapoi.

GEMENI

O uşă închisă nu te demoralizează, dimpotrivă, capeţi şi mai multă ambiţie să faci tot posibilul să obţii ceea ce acum ţi s-a luat. Nimeni nu se pune cu tine. Îţi aduni toate forţele şi apelezi la toate mijloacele pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine. Relaţia cu autoritatea nu e tocmai plăcută, de acolo primeşti refuzuri, veşti proaste, amânări, dar noroc de fantastica ta perseverenţă ce te va ajuta să încerci iar şi iar până când se vor rezolva toate în avantajul propriu. Nu te opreşte pe tine un refuz oarecare!

RAC

Ai muncit mult la un proiect de durată care se apropie acum de sfârşit. Ca la orice final de drum, este vremea unei recapitulări generale din care să îţi dai seama dacă ai rezolvat tot ce ai intenţionat la început şi dacă ţi-ai atins cu brio ţelurile propuse. Ultimele retuşuri se fac acum, pe loc, şi după ce vei pune şi punctul final, vei fi mândru de roadele culese. Poate roadele se numără în bani sau doar în satisfacţia muncii împlinite, dar nu te grăbi să începi deja altă activitate. Ia o pauză!

LEU

Ai nevoie de cineva alături de tine care să te asculte şi să-ţi dea sfaturi, care să înţeleagă prin ce treci, fără să te judece. Caută acel confident de încredere, acel prieten intim pe care îl poţi lăsa cel mai aproape de tine. I-ai putea face o mărturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tău, deoarece te eliberează de un stres, de o frică, de o emoţie pe care nu o poţi gestiona de unul singur. Cu cineva drag alături, treci mai uşor peste un moment sensibil, iar din modul său detaşat de a te asculta apar soluţii lucide, fără implicaţii sentimentale.

FECIOARĂ

Nimeni nu-i înţelege mai bine ca tine pe cei care suferă, care nu au nimic, care nu-şi găsesc drumul în viaţă. Poate şi pentru că ai trecut şi tu prin momente similare şi te poţi pune cel mai uşor în pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a înţelege perfect ce simte, astfel încât tu îl poţi consola cel mai bine. Nu plângi alături de el ca să-i accepţi abandonul în faţa greului, ci dimpotrivă: preiei pe umerii tăi ceva din problema care îl apasă şi îi arăţi, prin exemplu personal, că nimic nu e imposibil, că şi cel mai complicat hop poate fi depăşit dacă te descătuşezi de frici şi slăbiciuni. Arată-i că are voie să facă ce vrea, că nu îl ţine nimeni cu forţa.

BALANȚĂ

Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia, pentru că vei vedea câţi oameni ţin cu adevărat la tine. Vei fi uimit să descoperi semne de prietenie şi la persoane cărora nici nu le acordai prea multă atenţie înainte, ceea ce ar trebui să-ţi schimbe atitudinea faţă de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care îi numeai tu aşa, ci oameni care au stat în banca lor şi au aşteptat ca tu să-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sinceră şi adevărată, ca atare ar fi bine să-i priveşti altfel de acum înainte. S-ar putea naşte o relaţie reciprocă foarte frumoasă şi armonioasă dacă vă apropiaţi mai mult, căci prietenia voastră se bazează pe gestul de a dărui şi de a primi absolut dezinteresat şi sincer.

SCORPION

Ai grijă cum discuţi cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru că şi un sfat amical îl poate supăra şi mai tare. E atât de fragil din punct de vedere emoţional, încât chiar şi cel mai banal semn de apropiere îl poate irita, ca atare trebuie să te porţi cu mănuşi cu un astfel de om! Ascultă-l, încearcă să-l înţelegi şi doar dacă îţi cere ajutorul, oferă-i-l, ca nu cumva să vadă în gestul tău sincer şi dezinteresat, o încercare de a intra în intimitatea sa. Stai deoparte până ce-ţi spune că are nevoie de ajutor, altfel mai mult strici.

SĂGETĂTOR

Dacă pleci la drum, va fi o călătorie fructuoasă, în care ai ocazia de a întâlni exact oamenii de care ai nevoie într-un proiect important. Faci cunoştinţe noi, primeşti idei sau soluţii interesante ce merită puse în aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat. Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătura cu oameni din alte oraşe sau alte ţări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distanţă. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare în plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mândrie.

CAPRICORN

Ai mari dubii dacă să dai curs invitaţiei pe care ţi-o face astăzi un amic, de parcă ai avea alte treburi de făcut. Ar fi păcat să ratezi o propunere care ar putea fi interesantă doar pentru că te aştepţi la altceva. E posibil ca din direcţia la care stai concentrat cu urechile pâlnie să nu sosească azi vestea sau cererea mult visată, dar ceea ce ţi se oferă în schimb să fie un înlocuitor excelent, dar numai de tine depinde dacă accepţi sau nu. Dacă ziua trece fără nimic nou, vei regreta că ai dat cu piciorul la şansa oferită.

VĂRSĂTOR

Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

PEȘTI

Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheamă-l pe Cupidon de partea ta să-ţi dea cele mai bune sfaturi în situaţia care te deranjează atât de mult. Cu cât reuşeşti să-ţi umpli inima cu mai multă afecţiune pură, cu atât vei rezolva mai bine şi mai frumos chiar şi cele mai tensionate planuri. Chiar şi acele planuri faţă de care resimţi o oarecare ostilitate sau frică merită să fie învăluite în sentimente calde de iubire, atât cât poţi oferi tu, pentru că se vor aşeza mult mai repede pe un teren normal. Fă un efort să laşi la o parte orice resentiment, orice stare de nervi, orice tensiune şi să priveşti situaţia în care te afli numai prin prisma iubirii. Vor apărea imediat şi miracolele!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1521
Populația:
1331 locuitori

Pereni este un sat din cadrul comunei Paşcani, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1331 de oameni. Satul Pereni a fost menționat documentar în anul 1521.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.