17 september 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2111
Horoscopul pentru 18 septembrie 2020
17 september 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2111

Horoscopul pentru 18 septembrie 2020

BERBEC

Apare în calea ta în momentul potrivit o persoană care se va dovedi a fi salvarea ta în situaţia de faţă. E norocul cel mai mare al acestei zile şi eşti fericit că ai fost atât de norocos întâlnindu-l chiar tu. Sigur că ar putea trece şi prin calea altcuiva şi acela să profite de şansă, dar nu uita că tu ai un atu în plus şi trebuie să-l valorifici. Pune mâna pe şansă imediat ce apare, fără să te îndoieşti de ea şi fără să-i cauţi defecte chiar şi unde nu există. Din această mult aşteptată întâlnire cu norocul se poate naşte o etapă mai bună în carieră, o prietenie profitabilă, o relaţie de afaceri durabilă.

TAUR

Numeri sumele de care dispui şi ai motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător! Ba chiar ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru că îţi spui, în sinea ta, că meriţi aceste daruri. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ar fi cazul să-ţi permiţi şi tu o viaţă mai bună, în care să te bucuri de prosperitate, fără să te plângi de lipsuri, de economii sau de criza financiară. Dacă visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te şi cumpără-l: e al tău!

GEMENI

Veştile bune vin de pretutindeni şi poţi spune că e o zi fericită, frumoasă, luminoasă. Cele mai bune lucruri se petrec în relaţie directă cu ceilalţi oameni pe care îi întâlneşti, ca atare ieşi în lume, socializează, cunoaşte persoane noi, pentru că printre aceştia se pot afla viitori prieteni de nădejde, potenţiali parteneri sentimentali, tovarăşi cu care te vei simţi pe aceeaşi lungime de undă în proiecte de succes. Schimbul de sentimente, de vorbe bune, de complimente merită pus mai bine în valoare, pentru că la energia pozitivă pe care o emiţi tu primeşti dublu acelaşi gen de energie!

RAC

Ceva îţi spune să mai aştepţi, să stai pe loc o vreme şi să nu insişti să ajungi la un anumit nivel al planurilor începute. Ţine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te încearcă pentru că se vor dovedi a fi folositoare! Dacă faci tot posibilul să obţii ceva cu orice preţ, vei regreta această ambiţie, pentru că ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse şi, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te aşteaptă la capăt. Întreabă-te de ce nu poţi obţine unele lucruri aşa cum vrei tu sau atunci când vrei tu: înseamnă că nu e pentru tine!

LEU

Greu de spus dacă nivelul la care ai ajuns te bucură sau se poate şi mai bine, de parcă ai avea parte de ambele feţe ale unei situaţii simultan. E ca şi cum un succes se ridică pe insuccesul altuia sau o mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce pantă te îndrepţi: în sus sau în jos? Încearcă să nu laşi latura ta pesimistă să te copleşească ci priveşte mai întâi partea bună a lucrurilor, fără să te gândeşti şi la aspectul mai puţin plăcut din spatele reuşitei. Întotdeauna există şi reversul medaliei, dar nu-l căuta neapărat acum!

FECIOARĂ

Nu întotdeauna iubirea conţine doar fluturaşi şi îngeraşi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine şi cu evenimente negative, ce nasc suferinţe. Cam aceasta e atmosfera acestei zile şi, de câte ori vine vorba de iubire, parcă ai prefera să nu existe... Riscul unui eşec sentimental e mare, ori pentru că te îndrăgosteşti de cine nu merită, ori pentru că tu însuţi eşti gata să dezamăgeşti un suflet care aşteaptă enorm de la tine. Ai grijă cui îţi oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporţi cu persoana iubită, pentru că eşti gata-gata să-i răneşti sufletul.

BALANȚĂ

Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tău care nu ştiu altceva decât să critice ceea ce faci tu şi să-ţi pună beţe în roate. Ar fi de preferat să lucrezi de unul singur, fără să depinzi de nimeni, dar e greu de crezut că nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contribuţia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui să-ţi ofere diverse soluţii. La uşa oricui ai bate, le găseşti închise, de parcă s-au aliat toţi împotriva ta şi nu obţii de la ei nici un răspuns favorabil. Baţi pasul pe loc, căci roadele acestei zile nu se arată aşa cum ai dori. Ai răbdare!

SCORPION

Aştepţi cu înfrigurare o anumită veste care va sosi prin intermediul unei persoane căreia îi atribui un rol de destin, ca şi cum urmează să-ţi schimbe toată viaţa prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la uşă, emoţionat că, din clipă în clipă, poate apărea mesagerul divin! Informaţia soseşte şi te face să te simţi ciudat, la prima vedere, dar după ce vei sta şi te vei gândi la cele auzite, îţi vei da seama de greutatea veştilor primite.

SĂGETĂTOR

Ispita rea îşi cam bagă coada în viaţa sentimentală şi te pune în faţa unei situaţii cu mare factor de risc. Eşti tentat să faci o greşeală cu gândul că nu va şti nimeni, dar te înşeli. Cineva tot va ieşi supărat din această situaţie, şi nici măcar tu, care îţi pui astfel talentele de seducător la încercare, nu vei avea nimic de câştigat. Încearcă să fii cinstit în iubire, să nu întorci armele împotriva unei persoane dragi doar pentru a-i da o lecţie, tot aşa cum nici nu încerca marea cu degetul să vezi ce iese, pentru că e greu de crezut că va ieşi ceva frumos! Poţi pierde o iubire adevărată...

CAPRICORN

Eşti un exemplu de seriozitate şi de cinste în faţa unor persoane tinere care nu deţin informaţii complete la fel ca tine. Poţi juca rolul de judecător într-o situaţie aparent minoră, dar în care intervenţia ta se va dovedi a fi salvatoare. De la tine vor învăţa cei tineri, necopţi, încă la început de viaţă, ce e bine şi ce e rău, pentru că în aceasta constă lecţia pe care le-o oferi: că există reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care să fie toată lumea mândră. Dacă nu, ai şi puterea de a sancţiona pe cei care se abat de la calea cea dreaptă.

VĂRSĂTOR

Eşti foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu te poţi rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care îţi alimentezi şi acum inima, sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot cari după tine fără rost, tot acolo în urmă te concentrezi, în loc să fii atent la ce se petrece acum în preajmă. E un moment în care te retragi mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţa ta, poate pentru că nu ai rezolvat vechi obligaţii sau pentru că simţi că atunci erai mai fericit, mai în siguranţă. Ia din trecut doar ceea ce te ajută, nu căra după tine un balast stresant.

PEȘTI

Eşti şi obosit, dar şi ceva mai comod, încât nu ai chef azi de nimic care te-ar putea solicita cât de puţin. Vrei să fii lăsat în pace să dormi mai mult, să citeşti, să leneveşti la tine acasă. Probabil eşti extenuat după o perioadă foarte încărcată şi numai alte activităţi obositoare ţi-ar mai lipsi acum, ca atare vei spune absent la orice provocare, la orice acţiune în care te invită ceilalţi, la plimbări. Somn de voie, îţi spui, sau activitate sedentară în confortul tău casnic, răsfăţându-ţi simţurile cu lucruri dulci, plăcute, relaxante. Aveai şi tu nevoie de acest repaus total în care să te apleci asupra dorinţelor tale!

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1485
Populația:
4559 locuitori

Vadul lui Vodă este un oraş din componența municipiului Chișinău, amplasat la o distanţă de 18 km de capitala Republicii Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituia 4559 de locuitori. Prima mențiune documentară a localității datează din anul 1432. Legenda spune că denumirea Vadul lui Vodă ţine de numele domnitorului Ştefan cel Mare, care după o victorie repurtată în lupta cu tătarii, în 1485, la Nistru, a făcut o masă mare de sărbătoare.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.