15 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3691
Horoscopul pentru 15 septembrie 2020
15 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3691

Horoscopul pentru 15 septembrie 2020

BERBEC

Nu te grăbi să extragi azi o concluzie, pentru că încă nu ai descoperit toate căile de a ajunge acolo unde doreşti. Stai puţin şi cântăreşte cât de multe opţiuni ai la dispoziţie şi ai să fii uimit de bogăţia de soluţii. Aşteaptă, culege noi şi noi informaţii, ascultă ce-ţi împărtăşesc şi alţii, pentru că tot ce vine acum înspre tine va crea o paletă foarte largă şi foarte variată de alternative pe care le vei putea folosi în avantajul propriu. Nimeni nu-ţi cere să iei decizio pe loc, deci adună în continuare cât mai multe idei şi soluţii, ca să ai de unde alege, la final!

TAUR

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corectă, pentru că s-ar putea ca adevărul să nu fie la tine. Lasă un pic garda jos şi ascultă şi opinia celui de lângă tine, fără a o face pe supăratul că nu ţi se dă dreptate. Ca să câştigi o luptă de idei, trebuie să-ţi argumentezi solid poziţia, or ceea ce spui tu acum sus şi tare nu e întru totul corect sau just. Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intenţie, chiar şi fără să-ţi dai seama, deci fii deschis să discuţi despre asta cu cel din faţa ta. Adevărul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie să renunţe la orgolii pentru a se aşeza la negocieri echitabile.

GEMENI

Eşti persoana cea mai potrivită să preia frâiele unei acţiuni pentru că ai real talent de lider. Ceilalţi te vor urma orbeşte, dând dovadă de maximă încredere faţă de sensul pe care tu îl arăţi. Ştii ce spui, ai curajul de a lua decizii şi pentru alţii, deci ai toate calităţile adecvate unui conducător! Îţi dai seama cât de important e acest rol, pentru că vezi ochii tuturor îndreptaţi spre tine cu speranţă, vezi cum cei dragi aşteaptă ca tu să iei decizii şi pentru ei, dar nu trebuie să te sperie această postură. Ai de partea ta, de câteva zile, un profesor suprem, pe Saturn, care te va ajuta să-ţi consolidezi şi mai bine poziţia care se prefigurează acum în faţă: cea de căpitan de echipă!

RAC

Tratează lucrurile mărunte care te stresează în acest moment cu un dram de umor şi lejeritate. S-ar putea să fie mai simple decât crezi, deci ignoră-le, pe cât posibil. Îndreaptă-ţi atenţia spre alte aspecte frumoase ale vieţii, care îţi pot abate gândul de la acele fleacuri. Chiar dacă tot mărunte sunt şi acele lucruri spre care îţi întorci azi privirea, vei vedea că sunt de zeci de ori mai frumoase şi mai demne de iubire decât motivele de stres cărora le acordai importanţă. Când vei vedea cât de multe lucruri din jur merită iubirea şi grija ta, de la plante până la animale, de la soare până la stele, de la copii până la bunici, vei uita de nimicuri.

LEU

Gata, ce ai semănat în ogorul fertil e deja acolo, aşteaptă să încolţească, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie să îngrijeşti acest sol cu răbdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa primordială, e deja plantată. Lasă lucrurile să evolueze de la sine, ce a depins de tine ai făcut cu succes, dar roadele abia de acum înainte se vor arăta. Priveşte-ţi viitoarea recoltă cu încredere şi speranţă, investeşte doar gânduri bune şi energii pozitive în ceea ce se ridică acum lent sub ochii tăi, dar nu mai încerca să controlezi lucrurile. altceva sau altcineva, la care nu te-ai gândit înainte, merită iubirea ta şi i-o oferi cu bucurie. Cât timp sufletul tău zâmbeşte mulţumit pentru ce ai făcut, înseamnă că ţi-ai îndeplinit misiunea!

FECIOARĂ

Foloseste aceasta zi pentru un mic proces de constiinta pentru tine insuti. Chiar daca ai parte de o insomnie de toata frumusetea in urma unei perioade obositoare pentru psihicul tau sau alegi de buna voie doua ore de nesomn in care te concentrezi asupra lucrurilor cele mai ascunse ale sufletului tau, te vei trezi maine cu o atitudine noua de viata si cu multe idei. Se petrece ceva in constiinta ta, in subconstientul tau, in adancul inimii tale care seamana cu o revelatie, cu un raspuns primit de sus. Se formeaza o conexiune mult mai puternica intre tine si cer,d eci invata sa rogi, sa chemi, sa ceri in viata ta ceea ce vrei sa primesti!

BALANȚĂ

Ai putea primi un dar superb de la viata, dar daca tu singur spui ca nu-l meriti, nimeni nu ti-l da cu forta! Nu cumva te pedepsesti singur pentru o vina care nici macar nu-ti apartine? Prea iti tai singur toate recompensele din lista celor pe care le-ai merita, prea iei pe umerii tai responsabilitati care nu ar trebui sa iti parvina doar tie, spui prea des nu vreau. Invata sa te iubesti mai mult, sa-ti ingadui mai multe, pentru ca viata nu e facuta doar din limite, restrictii, legi, norme severe, refuzuri si usi trantite in nas. Dimpotriva, viata e un dar minunat care are atat de multe de oferit, totul e sa vrei tu sa desfaci ambalajul si sa descoperi ce e acolo pregatit doar pentru tine!

SCORPION

Ai rolul de a împăciui pe oricine, de a găsi o vorbă bună chiar şi pentru cei nervoşi, pesimişti sau revoltaţi de tot ce mişcă. Faci tu ce faci şi reuşeşti să restabileşti buna înţelegere chiar şi în cele mai tensionate medii, de parcă ai aşeza la masa tratativelor pe toţi cei care nu mai reuşesc să ajungă la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, ca atare foloseşte-te de aceste calităţi ale tale pentru că ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai înţelege, al unor prieteni care nu îşi mai vorbesc, al unor colegi care s-au rănit unul pe altul. Pune-i faţă în faţă, să discute calm!

SĂGETĂTOR

E vremea să îţi iei rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul tău o perioadă, dar aşa e viaţa: tot ce-i frumos se termină la un moment dat. Revii cu picioarele pe pământ după o perioadă idilică, frumoasă, emoţionantă, cu o încărcătură afectivă majoră, de parcă piesa de teatru s-a sfârşit şi trebuie să pleci acasă. Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate în suflet şi minte. Nu vei uita ce ai trăit, dar regreţi că s-a dus deja.

CAPRICORN

Nimeni nu te întrece când vine vorba de discursuri, pentru că ai o minte foarte organizată, informaţii solide pe care te bazezi şi un real talent oratoric. Dacă ai ocazia de a vorbi în faţa unui grup mai larg de persoane, fie că e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia strânsă în jurul tău. Tot ce transpui acum în cuvinte este plin de învăţăminte, de informaţii importante, şi pot oferi şi altora idei şi inspiraţie creatoare, dacă ai ceva de spus, spune-o sus şi tare, nu sta în banca ta, pentru că eşti un as în conversaţie şi orice comunicare orală. Practic, o afirmaţie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid în fapte deci poţi să verbalizezi una din marile tale dorinţe, ca să prindă contur mai repede.

VĂRSĂTOR

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinţă în destin, deci pregăteşte-te sufleteşte! Priveşti spre viitor cu un soi de nerăbdare şi entuziasm, cu elan şi chef de acţiune, pentru că ceea ce se prefigurează la orizont, în faţa ochilor tăi, sună foarte bine! Implică-te trup şi suflet, cu încredere deplină în rezultatele finale, atâta doar că trebuie să fii conştient că nu vei ajunge repede acolo. Aşteaptă-te la o evoluţie lentă, de lungă durată, dar ai garanţii foarte certe că ceea ce acum visezi să primeşti la destinaţie, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.

PEȘTI

Nu te juca aşa cu banii pe care îi ai la dispoziţie! Eşti tentat să faci cumpărături doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investiţii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Drămuieşte bine banii de care dispui, ca nu cumva să-i canalizezi într-o direcţie incomplet analizată şi, mai devreme sau mai târziu, să-ţi dai seama că nu era momentul pentru aşa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, căci moda trece şi nu vei purta ceea ce azi zici că-ţi trebuie musai. Chiar nu-ţi trebuie, ai să vezi că peste o lună nici nu-ţi mai place!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
100 locuitori

Pocşeşti este un sat din cadrul comunei Donici, raionul. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 100 de oameni. Satul Pocșești a fost menționat documentar în anul 1500.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.