22 march 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2102
Horoscopul pentru 23 martie 2020
22 march 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2102

Horoscopul pentru 23 martie 2020

BERBEC

Munceşti cu sârg, concentrat la un proiect ce necesită un consum imens de energie şi de atenţie. Eşti conştient că numai de implicarea ta depind, la final, şi rezultatele, de aceea te apleci cu interes maxim asupra celor începute. Eşti mulţumit cum evoluează, dar şi mai fericit ai fi dacă ai vedea că şi ceilalţi direct implicaţi privesc la fel de serios această muncă. Ar fi obositor să duci în spate tot greul, de aceea cel mai dificil e să atragi alături de tine oameni care îţi seamănă, la fel de interesaţi de roadele finale ale acestui efort. Nu merită să munceşti doar tu, dar nici să pasezi totul altora.

TAUR

Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere. Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

GEMENI

Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui răspuns menit să alunge o stare de nesiguranţă şi stres din viaţa ta. Indiferent cum sună concluzia mult aşteptată, o primeşti ca pe o eliberare, pentru că, cel puţin de acum înainte, vei şti mai clar pe ce poziţie te afli şi încotro mergi. Nu ai putea continua ceva fără o direcţie mai precisă, ca atare primeşti vestea de azi exact ca pe soluţionarea de care aveai nevoie pentru a te detaşa de toate, pentru a închide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct şi de la capăt, mult mai liniştit!

RAC

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

LEU

E o plăcere să ţi se recunoască meritele, ceea ce te motivează şi mai tare să arăţi de ce eşti în stare! Este posibil chiar să fii nevoit să apari în faţa unei comisii sau a unui public pentru a-ţi face cunoscute opiniile şi o vei face cu talent. Întâlnirile şi discuţiile sunt la ordinea zilei, de aici născându-se direcţii interesante de abordat în viitor, deci ia-ţi inima în dinţi şi bate la uşile potrivite. Micile călătorii prin împrejurimi te pot pune în faţa unor noutăţi optimiste iar telefonul va suna toată ziua, ca la gară!

FECIOARĂ

Cariera ta poate cunoaşte azi un moment de apogeu, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari. Ai toate motivele să fii fericit şi mândru de tine însuţi, pentru că ai muncit mult ca să ajungi aici şi când observi respect, admiraţie şi apreciere în ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tăi, e şi normal să te umfli un pic în pene. Ai de ce să fii lăudat şi eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns prin forţe proprii, ceea ce te motivează să urci şi mai sus.

BALANȚĂ

Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

SCORPION

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

SĂGETĂTOR

Intuiţia ta e ascuţită, multă lume o apreciază, deoarece reuşeşti să presimţi imediat dacă în spatele unui aspect se află pericole, riscuri sau minciuni. Eşti pus şi azi în faţa unei situaţii cu două feţe şi reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe înşelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu grad mare de risc: o persoană cu caracter cel puţin dubios încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

CAPRICORN

Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi băga mâna în foc.

VĂRSĂTOR

Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei instituţii de la care aştepţi un anumit răspuns merge defectuos, şi se poartă cu tine de parcă te-ar scoate la tablă, gata să-ţi dea notă proastă. Tu nu te simţi cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să lupţi pentru poziţia ta şi să nu te laşi copleşit de o funcţie superioară sau de un ton ridicat fără motiv. Unii nu ştiu decât s-o facă pe durii şi, dacă te prind într-un moment sensibil, ar putea avea influenţă asupra ta. Ridică-ţi capul, lasă teama sau umilinţa la o parte şi luptă pentru drepturile tale. Nu îţi sunt cu nimic mai presus!

PEȘTI

Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiza un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur descoperi ceva folositor!

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
675 locuitori

Negurenii Vechi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zăzulenii Vechi, Negurenii Vechi, Coşeni și Ţîghira. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ungheni și la 110 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 675 de oameni. Satul Negurenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.