27 february 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2253
Horoscopul pentru 27 februarie 2020
27 february 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2253

Horoscopul pentru 27 februarie 2020

BERBEC

Sfatul pe care îl primeşti astăzi de la un prieten va avea efecte grozave dacă te foloseşti imediat de el. Deschide o perspectivă nouă în planurile pe care le construieşti, pentru că e, de fapt, un stimulent, o încurajare care vine exact când aveai mai mare nevoie de o vorbă bună. El devine exemplul tău că se poate, pentru că îţi împărtăşeşte din experienţa sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, şi dacă lui i-a ieşit atât de bine, la fel se va întâmpla şi în cazul tău dacă îi asculţi poveţele oferite cu dragă inimă şi cu intenţii pozitive. Îi vei mulţumi într-o zi.

TAUR

E agitaţie mare în jurul tău, dar îţi place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi ca şi tine va scoate la iveală ce ai tu mai bun, şi pentru că vrei să te remarci, vei lupta pentru dreptul tău la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri ca şi tine: şi ei au pus ochii pe premiul cel mare şu te vei implica în concurs cu toate forţele tale, cu marea şansă de a pune mâna pe succes. Dacă faci parte dintr-un colectiv care vâsleşte umăr la umăr pentru acelaşi rezultat final, vă stimulaţi unii pe alţii iar, la capăt, vă apreciaţi reciproc intervenţia. Separat, nu ar fi mers la fel de bine.

GEMENI

Ai trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când eşti pus într-o situaţie similară, nici nu ai curajul să mai încerci ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că ai învăţat deja din lecţiile trecutului, ca atare nu are rost să fii acum atât de temător şi excesiv de prudent. Da, poţi lua măsuri de precauţie ca să nu repeţi aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic. Ia-ţi inima în dinţi şi fă ceva, pentru că vei regreta mai târziu că nici măcar n-ai încercat. E greu de crezut că vei greşi de două ori în acelaşi loc… deşi nu e imposibil.

RAC

Atmosfera din casă e cam tensionată, pentru că s-au ivit unele aspecte neprevăzute care strică armonia de familie. Apar certuri între soţi, între părinţi şi copii, aproape că nici nu stai prea mult între pereţii casei, pentru că planează o energie care nu face nimănui plăcere. Cineva trebuie să calmeze spiritele, iar aceasta va fi figura feminină centrală a casei, care îi va aduna pe toţi în jurul ei şi îi va obliga să facă pace. Şi tu poţi fi liantul întregii familiei, pentru că prin tonul tău amabil şi împăciuitor, poţi dezamorsa chiar şi cele mai aprinse conflicte.

LEU

Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o decizi azi, pentru că e posibil să nu iei cea mai înţeleaptă decizie. Nu te grăbi, nici măcar dacă eşti strâns cu uşa, pentru că tot ce faci sub imperiul vitezei, poate ieşi prost. Nici veştile de departe nu sunt prea bune azi, încât contactele tale cu alte ţări sau alte localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente. Trebuie să acorzi o atenţie sporită şi călătoriilor, deoarece există unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungi la destinaţie conform planurilor de la plecare, deoarece se schimbă pe parcurs direcţia, destinaţia sau condiţiile călătoriei.

FECIOARĂ

Uneori norocul vine din două direcţii diferite şi nu ştii ce să alegi şi există această posibilitate şi astăzi: să fii în faţa unei decizii în care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poţi lăsa un pic lucrurile şi la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieşi excelent, pentru că ai parte de a doua şansă! Profită de ocazie pentru că totuşi, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă ţi se oferă a doua oară, nu trebuie s-o ratezi, că totuşi nimic nu merge veşnic! Dacă nici de data aceasta nu-ţi iese, atunci e greu de crezut că eşti atât de băftos încât să apară şi a treia oară!

BALANȚĂ

Oricât de greu ţi-ar fi să spui da, ia-ţi inima în dinţi şi acceptă condiţiile defavorabile de astăzi, pentru că sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ţi-ai propus. E tributul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare. Sunt şi momente în care trebuie să accepţi situaţii dificile şi umilitoare, dar compromisurile fac parte din felul tău normal de a fi şi nu ţi-e greu să le accepţi. Eşti conştient că, fără aceste sacrificii de pe parcurs, nu-ţi vei putea atinge scopul, deci taci şi înghiţi. Într-o zi îţi vei lua revanşa!

SCORPION

Ai prefera ca lumea să nu te caute azi, să nu-ţi treacă nimeni pragul şi să te lase în pace pentru că tot ce-ţi doreşti e puţină linişte şi detaşare de toate. Accepţi anonimatul cu dragă inimă, pentru că numai aşa vei scăpa de musafiri nepoftiţi şi de telefoane la ore nepotrivite. Popularitatea şi amabilitatea nu sunt întotdeauna un avantaj pentru tine, pentru că aşa te pricopseşti mereu cu un anturaj care te înconjoară, dar să nu crezi că o face dezinteresat, doar pentru că eşti simpatic…

SĂGETĂTOR

Atenţie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru că poţi declanşa o situaţie care nu mai poate fi reparată. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relaţie care nu va putea fi recâştigată sau iei o decizie fără cale de întoarcere. Atitudinile pripite fără a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru că tu nu eşti genul de om gata să spună ultimul cuvânt cu atâta siguranţă. Tu mai ai nevoie de o zi de gândire, să mai aduni informaţie, iar o atitudine radicală nu te reprezintă, de aceea rişti mult dacă o laşi să se manifeste.

CAPRICORN

Oboseala te face să pierzi din vedere diverse detalii şi dai dovadă de neglijenţă. Calculează-ţi bine forţele de a te implica în alte activităţi, pentru că nu vei face faţă cu brio ci rişti să clachezi în cel mai nepotrivit moment. Nu ignora semnele de oboseală, pentru că ele te avertizează că dacă nu te opreşti la timp ai putea genera o serie întreagă de probleme. Nu glumi pe seama semnalelor de alarmă pe care organismul tău le dă în astfel de momente, pentru că dacă nu le iei în seamă, se vor acutiza.

VĂRSĂTOR

Este o zi fără spor, pentru că tot ce începi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, îţi vei da seama că nu ai făcut niciun progres, ci ai bătut pasul pe loc. De fapt, e o lecţie bună pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avântat prea repede într-o direcţie nouă care te-a atras fără să-ţi fi calculat cu atenţie resursele de care dispui. După ce ai pornit, ai descoperit că nu ai cu ce duce la capăt ce ai început şi… te opreşti.

PEȘTI

Discuţi cu familia despre noi investiţii casnice, pentru că pui mare accent pe frumuseţea şi confortul mediului în care trăieşti. Fiecare priveşte lucrurile din alt unghi: dacă tu te gândeşti înainte de toate la lucruri practice şi utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreţi să le aduceţi acasă, dar aţi putea găsi o cale perfectă de a îmbina plăcutul cu utilul într-un obiect ce vă va face traiul domestic mult mai confortabil.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
3926 locuitori

Cioc-Maidan este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Cioc-Maidan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3926 de locuitori. Satul Cioc-Maidan a fost întemeiat în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.