01 june 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2239
Horoscopul pentru 6 ianuarie 2020
01 june 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2239

Horoscopul pentru 6 ianuarie 2020

BERBEC

E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mândrie şi un motiv de imensă satisfacţie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de tine, umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni încep să se întrevadă. Poţi arăta deja lumii ce a ieşit concret din colaborarea voastră.

TAUR

Te comporţi ca un profesor gata să ţină predici celor care fac greşeli, dar uiţi că şi tu ai fost ca ei. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna, pentru că fiecare om e supus greşelii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi. Poţi oferi o lecţie de viaţă extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă. Nici tu nu le ştiai pe toate cândva, ci ai învăţat de la alţii, deci pune-te şi în pielea lor un pic.

GEMENI

Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii. Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul. Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse intenţionat de cei care nu au încredere în şansele tale de reuşită. Tu crezi şi asta contează cel mai mult!

RAC

Niciodată nu le poţi avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment. Evită astfel de comparaţii, pentru că, oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări cel mai puţin. Bucură-te cu ceea ce ai din belşug fără să te mai gândeşti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel încât să poţi spune că eşti norocos pe măcar unul din planuri.

LEU

Relaţia cu instituţiile statului sau cu autorităţile intră în prim plan. Pe de o parte ele te ajută să treci la etape superioare ale proiectelor începute, dar, pe de altă parte, tot de la ele vin azi cei mai aprinşi nervi. Unii te irită cu birocraţia la care nu renunţă nici în ruptul capului, în timp ce alţii cer de la tine şi luna de pe cer pentru vreo semnătură sau aprobare pe care o ceri. Totuşi, în ciuda atâtor hopuri, obţii ceea ce îţi era necesar dacă baţi la uşa acestor birouri.

FECIOARĂ

Pui multă pasiune într-un proiect nou, care porneşte acum, şi dacă reuşeşti să-ţi păstrezi energia de acum până la capăt, roadele vor fi pe măsura patimii tale. Îţi place ceea ce faci şi când investeşti atâta bucurie de a munci într-un plan nou, rezultatele vor fi pe măsura dorinţei de reuşită. Unii vor încerca să te oprească din elan, să-ţi critice deciziile, dar la vehemenţa de care dai dovadă eşti greu de oprit. Continuă pe aceeaşi linie, cu acelaşi tonus, pentru că succesul depinde foarte mult de entuziasmul cu care porneşti totul.

BALANȚĂ

Te simţi bine într-un mediu în care lumea are multe de oferit şi o face cu generozitate maximă, fără a aştepta nimic în schimb. Te simţi liber şi fericit printre aceştia, care dau necondiţionat şi prietenie, şi gesturi de afecţiune, şi daruri minunate! Priveşte-i şi gândeşte-te de ce sunt ei atât de darnici în semne de prietenie şi de iubire? E pentru că şi ei au primit multe de la viaţă şi aceasta e forma de recunoştinţă la care au apelat pentru a oferi înapoi ceea ce ei au primit din belşug. Mai rar asemenea gesturi de altruism şi devotament, din care ai şi tu multe de învăţat, mai ales că te gândeşti dacă tu ai fi în stare de aceleaşi gesturi altruiste. Probabil că nu, dar înveţi de la ei cum se face!

SCORPION

Ai nevoie de iubire şi te laşi purtat de senzaţii şi emoţii încotro vrea Cupidon, care e prin preajmă şi-ţi oferă gesturi minunate de afecţiune. Simţi cu adevărat că eşti iubit, răsfăţat în gesturi tandre, şi dăruieşti şi tu la fel de mult. Consideri că e un moment romantic unic, ce merită trăit cu tot ce poate fi mai cald şi mai frumos, de aceea încerci să laşi deoparte raţionamentele, conştiinţa sau cine ştie ce alte produse ale minţii care şi-ar putea băga coada peste inima ta. Nu are ce căuta mintea pe terenul inimii, deci încearcă să faci ordine între cele două niveluri ale existenţei.

SĂGETĂTOR

Ca să porneşti un proiect nou la care visezi şi în care vei investi imense resurse creatoare, mai întâi trebuie să eliberezi locul, de aceea nu te apuca de altceva cât timp tu mai ai unele restanţe pe rol. Ia-le doar pe ele în vizor, scapă de datoriile vechi şi apoi vei fi complet liber pentru o nouă provocare. Normal ca acum te preocupă mai mult ceea ce vrei să porneşti, decât rutina lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament într-un proiect nou dacă duci deja după tine un bagaj de treburi neterminate. Eliberează-te deci!

CAPRICORN

Primeşti un surplus de energie de la o persoană care emană un optimism covârşitor. Deşi tu poate nu eşti la fel de entuziast ca cel din faţa ta, reuşeşti totuşi să te molipseşti de la el şi să i te alături în scopul pe care şi l-a propus. Degajă atâta energie pozitivă, încât nu-i poţi rezista şi începi să gândeşti şi tu la fel de optimist rezultatele spre care te îndrepţi. El investeşte mult şi în tine, pentru că vede că ai unele reţineri şi, ca să te convingă să-l urmezi, mai întâi îţi alimentează ţie visele, speranţele, orgoliile, tot ce ai nevoie ca să participi alături de el la succesul final.

VĂRSĂTOR

Eşti foarte aprins de ceea ce ţi se deschide în faţa ochilor, fiind o ocazie bună de a te remarca, de a arăta lumii ce ştii, dar şi de a-ţi schimba un pic viaţa. Nimic nu te atrage mai mult ca noutatea, iar ceea ce ţi se oferă acum cu generozitate îţi satisface pe deplin dorinţa de schimbare. Priveşti spre viitor cu sufletul plin de speranţă, convins că totul va merge excelent iar gândirea pozitivă stă la baza viitorului succes.

PEȘTI

E greu să-ţi vezi marele vis împlinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reuşit să pui în practică tot anul are mai mari şanse de materializare de acum înainte, dar trebuie să începi să faci de pe acum ceva în această direcţie. Trasează linia directoare a acestui proiect important, pentru că nu contează doar sensul sau ţinta spre care te îndrepţi, ci şi felul în care dai startul acestei acţiuni. Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru că se presupune că ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
1501 locuitori

Mărineşti este un sat din cadrul comunei Sîngereii Noi, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.57 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.11 km. Mărinești este situat la distanța de 19 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1501 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1930.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.