30 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2212
Horoscopul pentru 30 decembrie 2019
30 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2212

Horoscopul pentru 30 decembrie 2019

BERBEC

De departe vin azi numai veşti bune şi semne de simpatie amuzante, dar se iveşte şansa de a pleca undeva în altă localitate în compania unui grup de prieteni cu care îţi propui o escapadă prin împrejurimi. O fugă până la munte, o ieşire prin cluburi sau doar câteva ore la o cafea până mai târziu sunt mici evenimente plăcute ce se potrivesc de minune atmosferei vesele a acestei zile. Dacă nimeni nu te invită să ieşi, fii tu cel care mobilizează gaşca de prieteni, pentru că fiecare aşteaptă un semn de la celălalt.

TAUR

Bucură-te de liniştea care se lasă în jurul tău. Dacă e linişte, înseamnă că e bine, ştii cum spune englezul: no news is good news, adică dacă nu apare nimic noi în peisaj e mai degrabă un semn bun, de vreme ce tu eşti obişnuit ca orice veste să nască agitaţie. Nu te deranjează absolut deloc starea de pasivitate, de nemişcare, de calm care se lasă peste toate, pentru că aşa te mai poţi ocupa şi tu de alte lucruri, mult mai frumoase. Stai acasă liniştit şi relaxat ca să te apleci mai mult asupra relaţiei cu cei dragi. Demult nu ai mai venit atât de proaspăt de la lucru, deci familia te primeşte cu dragă inimă să i te alături în tot felul de activităţi domestice: banale în fond, dar de-a dreptul plăcute.

GEMENI

Iubirea nu e un joc pasiv în care aştepţi să fii descoperit, ci e nevoie şi aici de spirit întreprinzător, să iei taurul de coarne, să vii cu propuneri prin care să-i arăţi celui din faţa ta că eşti dispus să-ţi asumi ceva serios. Vino cu idei, cu invitaţii concrete, cu soluţii la dilemele voastre comune şi ai să-l vezi şi pe cel din faţa ta că se implică mai mult. Dacă tu doar te laşi răsfăţat de gesturi tandre, lăsând tot greul pe umerii jumătăţii tale, acesta s-ar putea să obosească la un moment dat, ca atare schimbaţi între voi şefia relaţiei. Acum unul e conducătorul, mâine celălalt, şi căruţa voastră înaintează bine!

RAC

Eşti capabil să te cerţi cu toată lumea dacă ideile tale nu sunt acceptate, pentru că eşti convins că ai dreptate. Nu neapărat contradicţiile te deranjează (dimpotrivă, acestea te stimulează să te mobilizezi pentru a fi şi mai convingător în argumentaţie), ci rezervele celor care te ascultă. Nu spun nici da, nici nu, ridică din sprânceană suspicioşi şi nu-şi exprimă opinia, iar incertitudinea te face să-ţi pierzi cumpptul. Preferi un refuz, o luptă de idei, o controversă aprigă, decât o atitudine rece şi distantă care nu transmite nimic.

LEU

Ai nevoie de o zi relaxantă ca să te detaşezi de tot stresul acumulat în ultima vreme. Ce poate fi mai plăcut decât să-ţi dedici ziua celor dragi, copiilor, familiei, partenerului de suflet, care vor şti să te înconjoare cu iubirea lor. Oricât de obosit ai fi, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei de acasă, pentru că ai putea strica atmosfera cu tot felul de văicăreli, griji sau poveşti apăsătoare pentru toată lumea. Bucură-te de lucrurile frumoase şi vesele, de puţină muzică, de discuţiile despre orice numai despre probleme nu, pentru că vei reuşi să-ţi linişteşti inima.

FECIOARĂ

Nu te poţi detaşa de un eveniment din trecut căruia îi acorzi prea multă importanţă, poate pentru că a devenit un punct de referinţă în viaţa ta. Nu e un reper pozitiv, mereu compari prezentul cu ceea ce a fost atunci şi priveşti cu ostilitate efectele. E o amintire neplăcută care ţi s-a infiltrat în minte şi nu te mai poţi rupe de ea, pentru că îţi dai seama că atunci a început totul. Etapele care au urmat acelui moment se pare că nu au reparat efectele, de aceea, când te gândeşti la trecut, te întorci mereu în acelaşi moment sensibil.

BALANȚĂ

Ai un moment de vârf în plan financiar ce îţi inspiră încredere şi abundenţă. Îţi arăţi prosperitatea ori prin gesturile generoase pe care le faci faţă de cei dragi, ori printr-o atitudine uşor risipitoare, dând cu bani în stânga şi-n dreapta fără să calculezi cât cheltui. Dacă îţi poţi permite luxul sau răsfăţul, o vei face cu bucurie, considerând că acesta e rolul principal al banilor: de a aduce bucurie, de a face fericiţi pe cei la care ţii. Profită de acest minunat moment de prosperitate şi cumpără-ţi ceea ce îţi doreai, dar nu da toţi banii din buzunar totuşi. Un eventual abuz lasă urme...

SCORPION

Tot stai şi analizezi la rece o situaţie din care simţi că ai avut de suferit, dar nu mai are rost să tot duci după tine procesele de conştiinţă. Momentul ar fi mai bun pentru iertare şi uitare, închizând acel capitol pentru totdeauna, dar inima ta face ce face şi iar îşi aduce aminte de ceea ce ai pătimit cândva. Fă acest efort să treci peste toate fără resentimente, deci încearcă să te debarasezi de emoţiile negative. Ce a fost a fost, profită de şansa de a ierta pentru că iertarea se va dovedi a fi eliberatoare în situaţia de faţă. A sta să tot învârţi pe toate părţile acelaşi punct critic nu e deloc benefic liniştirii tale interioare, ci te chinui singur fără rost. Uită, gata!

SĂGETĂTOR

Parcă ar fi două personalităţi în interiorul tău care se luptă pentru supremaţie. Eşti la mijloc şi nu ştii pe care s-o asculţi, pe care s-o laşi să se manifeste liber şi pe care s-o ţii în frâu, pentru că nu ai vrea ca lumea să descopere la tine trăsături de caracter care nu te onorează. Dacă nu eşti atent la propriul comportament, ai putea scoate la iveală ori slăbiciuni de care ţi-e jenă, ori o agresivitate ce se poate transforma în răutate, dacă nu o ţii sub control. Lumea se întreabă uimită care eşti tu cu adevărat?

CAPRICORN

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi. Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

VĂRSĂTOR

Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuieşti atent la paşii următori, ca să fii sigur că nu faci nicio greşeală sau nici un abuz. Eşti atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeşti chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vrei să stabileşti o strategie bine pusă la punct ca să nu te ia nimic prin surprindere. Prudenţa de acum, spiritul econom care te cuprinde în acest moment, capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni în curând, când roadele strategiei tale de acum se vor arăta, profitabile.

PEȘTI

Ideile pe care le prezinţi celor din faţa ta sunt imediat acceptate de cei care te ascultă, pentru că vii cu argumente logice, cu explicaţii detaliate, şi toată lumea înţelege exact ce vrei să spui. Foloseşte-te de atuurile tale din domeniul comunicării şi pune-ţi în valoare inteligenţa, pentru că de acolo, din mintea ta, vin azi cele mai bune soluţii de care au şi alţii nevoie. Propunerile pe care le expui, căile pe care pe propui sunt îmbrăţişate cu încredere de cei care îţi sunt alături, pentru că ei nu găsesc, momentan, alte soluţii. Exprimă-ţi punctul de vedere cu vehemenţă şi încredere, pentru că ai cu ce te lăuda!

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
1015 locuitori

Păuleşti este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Păuleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Călărași și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1015 oameni. Satul Păulești a fost menționat documentar în anul 1545.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.