27 december 2019, 19:00 Kaleidoscope views 2474
Horoscopul pentru 28 decembrie 2019
27 december 2019, 19:00 Kaleidoscope views 2474

Horoscopul pentru 28 decembrie 2019

BERBEC

Acceptă, fără să stai pe gânduri, ajutorul pe care ţi-l oferă azi un prieten, pentru că te scoate dintr-un mare impas. E un sfat folositor, care merită ascultat şi pus în practică imediat, pentru că va rezolva mult mai repede o problemă cu care tu îţi baţi capul de mai multă vreme. Este, de fapt, o reţetă deja verificată, căci amicul îţi oferă o idee care la el a mers de minune, deci de ce nu ar merge şi în cazul tău? Nu te jena să recunoşti că nu te descurci singur, pentru că ai suficienţi prieteni gata să îţi sară în ajutor, dacă-i laşi şi, mai ales, dacă-i soliciţi.

TAUR

Lumea apelează cu încredere la tine pentru că ai reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situaţia de faţă şi îţi vei exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Asculţi ambele poveşti, şi dintr-o tabără şi dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea. Nimeni nu te poate acuza că ţii cu vreuna din părţi, pentru că eşti surd şi orb la orice influenţă din afară. Eşti foarte sever cu oricine încearcă să te corupă!

GEMENI

Dacă te complaci în starea în care eşti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult până lucrurile vor începe din nou să se mişte, de aceea e nevoie de o iniţiativă curajoasă şi fermă pentru a trece de acest punct critic. Dacă nu faci acum ceva ca să depăşeşti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie să amâni. Oricât de greu ţi-ar fi să ieşi dintr-o comodă stare de rutină şi pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o întreagă serie de evenimente. Acum e momentul să porneşti!

RAC

Singurătatea a început să te cam apese şi simţi că nu mai poţi suporta această situaţie. Consideri că ai învăţat suficient de multe lecţii de viaţă din această etapă cât timp ai fost lăsat de unul singur în tot ce ai avut de înfruntat, dar acum te revolţi şi ceri cerurilor să te ajute să găseşti omul sau oamenii potriviţi care să participe la marile tale ţeluri. Sigur că te-ai descurca de minune şi fără ajutorul nimănui, dar ai ajuns într-un punct sensibil în care nu mai ştii ce să faci şi de aceea ceri o intervenţie salvatoare din partea persoanelor potrivite. Nu te mulţumi cu oricine apare, deci, dacă nu e la nivelul dorinţelor tale, mai bine rămâi singur şi cauţi în continuare!

LEU

Se ştie că pentru tine cinstea, moralitatea, simţul etic, tot ce e mai corect e tot ce preţuieşti mai mult la oameni, iar azi vei demonstra chiar prin exemplu personal că eşti ireproşabil din aceste puncte de vedere. Deşi ispita de a greşi şi de a călca strâmb apare în calea oricui, tu rămâi indiferent la aceste tentaţii şi militezi cu fermitate împotriva lor, ba chiar eşti dispus să ţii şi o morală severă celor pe care îi prinzi cu asemenea gesturi. Vei vorbi despre dreptate, despre adevăr, despre corectitudine, despre respectarea legilor, iar la tine acestea nu sunt simple vorbe, ci chiar principii în care crezi cu tărie şi lupţi pentru a le impune. Cine se abate are de suferit în ochii tăi, dar încerci să le arăţi calea dreaptă.

FECIOARĂ

Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arăta adevărata faţă şi poate lăsa urme neplăcute în inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, şi nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, şi nici nu pica în plasa celui care îţi promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt. Priveşte iubirea raţional, nu prin prisma emoţiilor, care pot fi uşor păcălite de armele de seducţie false.

BALANȚĂ

Eşti îndrumat să mergi pe o cale cu care nu eşti de acord, pentru că pare a fi mult prea îndrăzneaţă pentru un conservator ca tine. Simţi că există prea multe riscuri, că nu eşti pregătit pentru ceva atât de avangardist şi ai prefera să-ţi continui sensul cu care erai obişnuit. Tu nu te adaptezi schimbărilor bruşte, mai ales dacă sunt şi foarte originale sau ciudate. Tu ai prefera un drum pe care merge toată lumea, căi deja bătătorite, metode deja folosite şi verificate, dar de data aceasta va trebui să accepţi şi schimbările cu un oarecare iz revoluţionar. Nu suporţi rebelii, dar azi trebuie să fii unul dintre ei!

SCORPION

Ocupă-te mai mult de sufletul tău, pentru că ai nevoie e o zi de linişte în care să-ţi reîncarci bateriile. Orice activitate tihnită, plăcută, care inspiră armonie şi pace, sunt potrivite pentru tine acum, ca atare adu-ţi aminte de tot ceea ce îţi face ţie plăcere şi nu îţi poţi permite prea des. Relaxare totală, muzică în surdină, lumânări aprinse, un foc în şemineu, o carte bună şi un ceai fierbinte s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar dacă în acest decor apare şi iubirea, atunci poate fi o seară romantică ce are efect vindecător asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru că şi tu, şi jumătatea ta vă simţiţi ca noi după câteva ore petrecute în doi.

SĂGETĂTOR

Este o zi a dărniciei, deci toate gesturile pe care le îndrepţi azi spre cei din jurul tău au rolul de a le aduce un zâmbet pe chip şi speranţă mai puternică în suflet. Dacă darurile tale sunt materiale, nici nu te uiţi la bani dacă ştii că efectul lor e de natură afectivă, şi restabileşte bucuria în inima celui din faţa ta. Ştii că vrei fi răsplătit înzecit prin fericirea din ochii săi sau că vei primi şi tu înapoi ceva similar exact atunci când vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorbă bună. Cu oricine te întâlneşti azi – şi e posibil să fie o zi cu multă agitaţie prin preajmă – ai ceva de oferit cu inima deschisă: că e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelaşi!

CAPRICORN

Este o zi a dărniciei, deci toate gesturile pe care le îndrepţi azi spre cei din jurul tău au rolul de a le aduce un zâmbet pe chip şi speranţă mai puternică în suflet. Dacă darurile tale sunt materiale, nici nu te uiţi la bani dacă ştii că efectul lor e de natură afectivă, şi restabileşte bucuria în inima celui din faţa ta. Ştii că vrei fi răsplătit înzecit prin fericirea din ochii săi sau că vei primi şi tu înapoi ceva similar exact atunci când vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorbă bună. Cu oricine te întâlneşti azi – şi e posibil să fie o zi cu multă agitaţie prin preajmă – ai ceva de oferit cu inima deschisă: că e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelaşi!

VĂRSĂTOR

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu ceva, ci pentru că eşti impresionabil la problemele şi necazurile altora. Nimereşti într-un mediu tensionat, în care planează sărăcia, boala sau tristeţea şi, în loc să le ridici tu moralul celor de faţă cu o glumă, te trag ei pe tine înapoi şi te fac să te simţi ciudat. Nu ai cu ce să-i ajuţi, ca atare nu-ţi turna cenuşă în cap şi nu plânge alături de ei, pentru că nu sunt problemele tale şi nici nu trebuie să le pui la suflet. Să ai spirit umanitar, da, e nobil, dar până la o limită: binele tău!

PEȘTI

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astăzi, de parcă nimeni nu se mai înţelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te cerţi cu cei care ar fi trebuit să-ţi dea nişte bani, ori nu-ţi convine preţul unei tranzacţii şi te opui, ca atare trebuie să te înarmezi cu multă răbdare dacă porneşti la cumpărături sau dacă discuţi despre afaceri. Oricum ai mereu senzaţia că banii nu-ţi ajung, că nu te satisface remuneraţia primită pentru un serviciu deja prestat şi nici preţurile nu-ţi sunt pe plac dacă mergi prin magazine, deci nervii tăi cresc ori de câte ori vine vorba de bani. De luat sau de dat.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
370 locuitori

Sagaidac este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 23 km de oraşul Criuleni şi la 31 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 de oameni. Satul Sagaidac a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.