24 december 2019, 19:00 Kaleidoscope views 2239
Horoscopul pentru 25 decembrie 2019
24 december 2019, 19:00 Kaleidoscope views 2239

Horoscopul pentru 25 decembrie 2019

BERBEC

Succesul financiar brusc ar putea produce tulburari in stilul tau de viata. Prin urmare, regandeste situatia actuala si ia in considerare urmarirea viselor vechi pretuite pe care poate le-ai abandonat. Obiectivele si interesele spirituale se pot schimba. Vechii prieteni ar putea fi lasati in urma si noi prietenii pot avea parte de un inceput. Este important sa iti amintesti ca, odata ce te pornesti pe aceasta noua cale, nu va mai exista cale de intoarcere.

TAUR

Iti petreci o mare parte din viata servind altora. Acum este posibil sa reevaluezi „datoria” fata de ei. Poate ca cineva profita in mod neloial de natura ta buna. Poate ca in sfarsit experimentezi dorinte pe care simti ca trebuie sa le indeplinesti. Priveste obiectiv situatia ta, fara a simti vinovatia, intristarea sau teama de a pierde un prieten. Fericirea ta conteaza si ea!

GEMENI

Intotdeauna vezi clar ambele parti ale unei situatii. Astazi s-ar putea sa judeci posibile viitoare cursuri de actiune avand in vedere trecutul. Valorile anterioare pot fi supuse testelor si revizuirile anterioare. Ai putea lua in considerare incheierea unei relatii sau introducerea uneia noi. Acest lucru ar putea cere eforturi, dar tu pregatesti scena pentru succesul viitor.

RAC

Cineva pe care l-ai cunoscut de mult timp poate sa dispara din viata ta. Acest lucru te poate face sa te simti dezorientat si nefocalizat. Ideile tale de adevar, onoare, etica si moralitate ar putea necesita unele revizuiri in lumina evenimentelor recente. S-ar putea ca o schimbare de profesie sa apara la orizont. Pe partea pozitiva, esti in proces de depasire a limitarilor tale. Urmeaza-ti inima.

LEU

Desi comunicarea este unul dintre punctele tale forte, astazi s-ar putea sa-ti fie greu. S-ar putea sa te simti introspectiv, dar discutiile deschise si oneste ar putea fi ceea ce ai nevoie acum. Ideile si valorile tale se schimba si este posibil sa ai nevoie de indrumari pentru a-ti pune in functiune noile credinte. O cautare a adevarului este in viitorul tau si vei dori cativa tovarasi pe parcurs.

FECIOARĂ

Plangerile legate de stres ar putea forta reevaluarea situatiei actuale, in special a locului de munca. Poti arunca o privire buna asupra abilitatilor tale si poti lua in considerare modul in care acestea pot fi folosite in alte domenii. Noutati din locuri indepartate pot aduce noi oportunitati de a urmari vechile ambitii. Nu le scrie imediat. Schimbarea este in vant. Nu este intelept sa incerci sa o opresti.

BALANȚĂ

Copilul tau interior iese astazi la suprafata. Amintirile vremurilor bune trecute iti scot in evidenta latura jucausa. S-ar putea sa doresti sa incerci forme de amuzament de care te-ai bucurat candva. Copiii ofera inspiratia necesara pentru aceasta energie. Spune-le povesti despre propria copilarie sau citeste-le. Poti infrunta intotdeauna realitatea maine.

SCORPION

Renegocierea relatiilor poate cauza astazi durere. S-ar putea sa constati ca incercarea de a repara ceva, nu va functiona. Emotiile trecute care ti-au creat dificultati pot reaparea. Eliberarea lor ti-ar putea aduce curajul de a merge mai departe. Legaturile cu ceilalti sunt ca materia si energia. Pot fi schimbate, dar nu pot fi create sau distruse.

SĂGETĂTOR

Astazi este posibil sa lasi deoparte tendinta obisnuita de a merge inainte fara a arunca o privire inapoi. Ai putea reconsidera ideile din trecut si le poti vedea intr-o lumina cu totul noua. Circumstantele pot impune reevaluarea locului de munca sau a stilului de viata actual. Contactul cu o sora sau un vecin poate fi restabilit asa ca fii atent la felul in care te porti.

CAPRICORN

Astazi este vorba despre reevaluare. Vise sau ambitii pe care le-ai abandonat pot reaparea. Ai putea fi fortat sa te confrunti cu dificultati in situatia ta actuala. S-ar putea sa decizi sa apelezi la cateva favoruri de la persoane de care nu ai auzit de multa vreme. Datoriile vechi pot avea nevoie de rambursare. Acesta este un moment excelent pentru a lega capetele libere, pentru a obtine inchiderea si a merge mai departe.

VĂRSĂTOR

Amintiri fericite si dureroase ale copilariei ar putea sa iti vina in minte astazi, aducand o noua intelegere a modului in care experientele tale timpurii iti afecteaza situatia actuala. Lucruri neasteptate ar putea aduce o perspectiva noua asupra prezentului si viitorului. Ti-ai putea da seama ca un curs personal sau profesional nu este potrivit pentru tine. Nu lasa frica sa iti copleseasca nevoia de tranzitie.

PEȘTI

In timp ce este posibil sa fii confortabil cu mediul tau, ai putea primi un semnal inconfundabil ca este timpul pentru schimbari. Acest lucru ar putea implica un loc de munca diferit, permitandu-ti sa iti folosesti abilitatile si talentele care au ramas la pamant. Nu lasa sarcinile mici, dar necesare, sa te faca sa abandonezi un nou curs de actiune. Reprezinta o etapa vitala in cresterea personala.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.