19 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2887
Horoscopul pentru 19 decembrie 2019
19 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2887

Horoscopul pentru 19 decembrie 2019

BERBEC

Dacă unii au început să se îndoiască asupra sensului de mers al proiectului la care lucraţi împreună, probabil e deja un semn că vă apropiaţi de un eşec, şi nicidecum de o reuşită. Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervată faţă de ceea ce mai e de făcut, nu e deloc benefică succesului, pentru că nu poţi avea parte de reuşită dacă ai alături de tine oameni care resping orice propunere. Auzi doar cuvinte negative – nu se poate, imposibil, nu merge, nu e bine – şi e normal ca totul să bată pasul pe loc într-o astfel de atmosferă. Nu e mediul cel mai constructiv în care puteai nimeri.

TAUR

E timpul să iei o decizie destul de tranşantă, dar care nu are nimic negativ sau riscant în ea, ci dimpotrivă, e soluţia optimă pentru problema în care te afli. E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o direcţie, de a spune foarte limpede ce vrei să faci, ca să nu cari după tine, la nesfârşit, o stare de lucruri incertă. Ai curajul să laşi în urmă balastul de care nu mai ai nevoie şi să-ţi trasezi un alt sens, mai drept şi mai clar înaintea ochilor. Nu te mai crampona de tot ce a fost, iartă, uită, închide acel capitol şi deschide o altă poartă!

GEMENI

Azi dai dovadă de o bună organizare pe mai multe planuri simultan, încât ai putea fi la fel de eficient şi pe un plan, şi pe altul, fără să aluneci spre superficialitate sau neglijenţă. E ca şi cum ai juca două roluri în acelaşi timp şi le duci cu brio la capăt fără probleme. Probabil eşti la mijloc între două echipe, între două activităţi diferite şi reuşeşti să te concentrezi imediat şi la una şi la alta cu succes. Aceasta e o bună distributivitate a forţelor, pentru că numai tu poţi să le faci pe toate atât de bine în acelaşi timp! Ba, pe o agendă deja încărcată, te trezeşti şi cu sarcini în plus, că te miri şi tu ce bine îţi iese!

RAC

Visezi frumos şi când vezi că visele tale încep să prindă contur din ce în ce mai bine, prinzi curaj să mergi şi mai departe! Unii ar putea spune că te comporţi ca un copil, furat de iluzii frumoase, dar tu crezi cu tărie în visele tale şi nu te vei lăsa până nu le duci la îndeplinire. Nu te lăsa influenţat de cei care sunt tentaţi să reducă la zero planurile altora, considerând că doar ale lor contează, ci demonstrează-le că, spre deosebire de ei, care doar vorbesc despre ce vor să facă, tu chiar pui umărul să construieşti ce visezi!

LEU

Eşti atras într-o afacere, dar din care banii nu ies chiar aşa de uşor, ci doar respectând nişte condiţii. Probabil există şi un contract la mijloc, ceea ce e mult mai bine, pentru că aşa vei şti mai clar pe ce te bazezi. Dacă ar fi doar o înţelegere verbală, nu ai avea încredere să te implici, or aşa, cu o foaie de hârtie semnată şi cu toate detaliile stipulate, eşti gata să baţi palma. Roadele acestei colaborări se vor arăta şi ele, dar nu imediat, deci, dacă vezi că lucrurile se prelungesc mai mult decât ai crezut, nu-ţi pierde interesul sau încrederea. Nimic nu se clădeşte peste noapte, dar încrederea de acum stă la baza viitoarelor rezultate. Ai răbdare, sunt condiţii de respectat, şi asta trebuie să faci şi tu.

FECIOARĂ

Eşti un pic cam agitat şi ai tendinţa de a-i irita şi pe alţii cu modul tău ceva mai agresiv de comunicare. Poartă-te cu mănuşi cu cineva din preajma ta care e ca un butoi cu pulbere şi abia aşteaptă cea mai mică scânteie de scandal ca să sară în aer. Tu poţi deveni azi scânteia care ăl face să explodeze, dar şi stimulentul de care avea nevoie pentru a ieşi dintr-o pasă proastă. În loc să-l enervezi şi să-l faci să sară la ceartă, l-ai putea stimula să-şi canalizeze energia în exces spre o activitate cu adevărat benefică şi lui şi ţie deopotrivă.

BALANȚĂ

Rămâi lucid şi lasă doar raţiunea să analizeze situaţia în care te afli, pentru că ai mintea limpede şi poţi găsi mai uşor soluţii. Dacă decizia ta înseamnă a renunţa la ceva pentru a porni pe altă cale, fii sigur că e o idee inspirată şi că asta trebuie să faci, ca atare nu te teme să spui adio, să laşi în urmă o etapă, să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri sau de la oameni care au însemnat ceva pentru tine în trecut. Nimic nu e veşnic, ci mai vin astfel de momente când un final de capitol este de-a dreptul necesar pentru a te detaşa de cele întâmplate şi a porni pe alt drum. Ai curaj să alegi noua cale, fără să regreţi!

SCORPION

Simţi că în jurul tău sunt oameni nesinceri, cu două feţe, şi vrei să stai departe de ei, ca nu cumva să-ţi creeze neplăceri. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra adevăratelor gânduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reuşi să te izolezi mai bine în acele medii unde planează relele intenţii, ipocrizia, prietenia falsă. Mai bine singur decât într-o companie mincinoasă! Dar nu exagera totuşi: având impresia că peste tot sunt numai inamici, ai putea ţine la distanţă şi oameni care ar merita încrederea ta, dar, din prudenţă, le interzici şi lor accesul către tine.

SĂGETĂTOR

Nu te mulţumi cu sensul în care mergi acum, ci caută în continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doreşti. Nu există o singură cale spre succes, de aceea e bine să ai şi câteva planuri de rezervă în caz că varianta iniţială pică. Nu e nimic dacă un proiect s-a împotmolit, lasă să treacă o zi şi ia-o mâine de la capăt sau tot de unde ai rămas, dar privind dintr-o altă perspectivă. Nimic nu e un capăt de drum, ci doar cere o altă viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneşte imediat prin memorie pentru a scoate la lumină altă idee, altă soluţie, altă opţiune. Sigur ai tu mai multe la dispoziţie!

CAPRICORN

Trecutul poate fi, pentru tine, sursa principală de energie pozitivă, pentru că priveşti înapoi în timp şi descoperi momente în care totul mergea bine şi poţi relua cu succes ceva din reţeta fericirii de atunci. Uneori, a fi ataşat de trecut e de bun augur, pentru că poţi scoate din nou la iveală aspectele bune de odinioară pe care, din diverse motive, le-ai trecut pe linie moartă, deşi ar mai fi putut juca un rol important şi în prezent. Umblă cu mai mult curaj prin amintiri, răscoleşte prin vremurile de odinioară şi adu la lumină scânteia ce îţi poate da acum din nou chef de acţiune.

VĂRSĂTOR

Sentimentele îţi sunt împărtăşite cu aceeaşi intensitate de către partener, ceea ce îţi dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, şi nu mai eşti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj să recunoşti deschis, public, în faţa tuturor, ceea ce simţi. Planurile comune prind contur şi găseşti sprijinul necesar din partea părinţilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Dacă ai ajuns deja la angajamente, de acum poţi fi convins că ai pe cine trebuie alături, dar nu te culca pe laurii victoriei. Luptă în continuare pentru dragoste!

PEȘTI

Apare şansa unei noi relaţii sau iei decizii în cuplul deja format, pentru acum că se trasează următorii paşi într-un plan important pentru viitor. Eşti pus pe fapte mari, dai naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul. Eşti în faţa unui nou început şi pe umerii tăi cad cele mai grele decizii, dar eşti persoana potrivită s-o faci! Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubeşti mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru că aşa poţi păstra contactul cu realitatea şi poţi gândi limpede.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
446 locuitori

Druţa este un sat din cadrul comunei Pociumbeni, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîșcani și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 446 de oameni. Satul Druța a fost menționat documentar în anul 1612.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.