16 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2532
Horoscopul pentru 16 decembrie 2019
16 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2532

Horoscopul pentru 16 decembrie 2019

BERBEC

Incercati sa nu intarziati la serviciu! S-ar putea sa aveti probleme de comunicare. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in relatiile cu colegii si prietenii. Situatia financiara nu trebuie sa va ingrijoreze. Dupa-amiaza, partenerul de viata primeste o suma importanta de la o ruda apropiata.

TAUR

Afacerile tale ar trebui să cunoască azi o ameliorare, poate pentru că găseşti noi idei profitabile care îţi vor asigura un venit în creştere. Clienţii vor aprecia ceea ce le oferi, poţi primi felicitări şi laude sincere, ceea ce devine motivant să te implici şi mai mult în ceea ce faci. Eşti mândru de ceea ce iese din mâinile tale sau din mintea ta şi, cât timp apar şi aprecieri, dar şi bani deopotrivă, eşti capabil de reuşite şi mai grozave! Cum să nu lucrezi cu pasiune când vezi bucurie şi plăcere în ochii celor cărora le dedici munca ta?

GEMENI

Oamenii nu pot fi întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă cu tine, dar înainte de a-i cataloga drept inamici, gândeşte-te de două ori dacă nu cumva piedicile lor au, totuşi, un rost! S-ar putea să vadă lucrurile din alt unghi decât o faci tu şi să te tragă la mânecă la timp, înainte de a face o greşeală. Oricât de încăpăţânat ai fi, încearcă să asculţi ceea ce îţi spun ceilalţi, mai ales dacă aduc şi argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate, deci nu strică să mai asculţi din când în când şi opiniile altora, chiar dacă sunt complet diferite de cele proprii.

RAC

Nu încerca să le faci pe toate singur, ci apelează de fiecare dată la cei pregătiţi special pentru a interveni în diversele situaţii cu care te confrunţi. S-au inventat atâtea meserii la ai căror reprezentanţi poţi apela la nevoie, fără să încerci tu să le faci pe toate, mai ales dacă nu ai cunoştinţe solide în domeniu. Profită de experienţa celor care cu asta se ocupă zi de zi, fără să încerci să-i înlocuieşti cu propriile tale experimente. Nu le ştii chiar pe toate, deci cheamă experţii să-ţi rezolve problema mult mai repede şi mai bine.

LEU

Trebuie să faci mai multe călătorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parcă nu eşti în cea mai bună pasă pentru a pleca la drum. Dacă ai putea, ai amâna aceste deplasări pentru altădată, dar dacă nu se poate, fă un efort să scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci conţin o oarecare doză de obligativitate din partea ta, nu prea le poţi refuza. Te vei întoarce acasă frânt de oboseală, dar măcar satisfăcut că te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

FECIOARĂ

Oboseala îşi spune cuvântul, pentru că ai ajuns la capătul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse – mentale, fizice, poate şi materiale – iar acum simţi nevoia să iei o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile. Dacă vezi că nu mai poţi, nu insista să continui, pentru că rezultatele vor fi modeste. Ai avea mare nevoie de măcar o zi de totală detaşare faţă de tot ce făceai, privind totul de pe margine. Aşa ai putea descoperi unele hibe, unele scăpări, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihneşte-te şi tu un pic!

BALANȚĂ

Ai grijă ce-ţi propui, pentru că visul tău de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Rişti să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru tine. Eşti sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, ca atare poţi pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, ţi-ar putea crea mari neplăceri. Ai putea vedea cum visul tău cel mai important eşuează sau o ia pe o cale incorectă doar pentru că ai lăsat o tentaţie negativă să te conducă. Deschide bine ochii şi vezi şi punctele slabe din spatele aparenţelor înşelătoare!

SCORPION

De ce ţi-e frică nu scapi, spune o zicală, şi cam acelaşi lucru se întâmplă şi cu tine. Ai vorbit întruna numai de lucrurile care nu-ţi plac, de lucrurile care îţi provoacă nesiguranţă, şi cu cât ai vorbit mai mult de ele, cu atât le-ai atras mai repede în viaţa ta. Nu te mai gândi la aspectele negative care oricum există în jurul tău, ci ignoră-le cu bună ştiinţă, spunându-ţi că, orice ar fi, pentru tine va ieşi totul foarte bine. Evită să aduci aminte de lucrurile care nu te încântă, prefă-te că nu le vezi, că nici nu există, pentru că atunci când le ignori, le scoţi practic în afara lumii tale şi, încetul cu încetul, dispar de tot!

SĂGETĂTOR

Nu te grăbi, mergi lent către scopurile tale, pentru că mai ai încă de mers până acolo unde ţi-ai propus. Primeşti suficiente garanţii că eşti pe drumul cel bun şi merită să continui, oricât va mai dura până ajungi acolo unde visezi. Dacă mai atragi de partea ta şi alte persoane cu interese similare şi v-aţi uni forţele în acelaşi sens, roadele ar fi excelente. Ai răbdare, pentru că vei fi mai mult decât mulţumit de ceea ce te aşteaptă la capăt, doar că mai ai încă de muncit până acolo!

CAPRICORN

Vestea care soseşte azi îţi strică buna dispoziţie, dar şi planurile pe care le aveai în gând, deci trebuie să te pregăteşti pentru o schimbare bruscă. Nu-ţi convine ceea ce auzi, dar ai putea totuşi să te consolezi cu ceea ce ţi se oferă în schimb, chiar dacă nu e deloc la nivelul aşteptărilor tale. Tot e ceva decât deloc, dar spiritul tău critic nu poate sta degeaba. Ai ceva de comentat, de criticat, judecăţile tale pot fi aspre, poate corecte şi binemeritate la urma urmei, dar ele nu vor schimba cu nimic sensul negativ în care au luat-o lucrurile. În cele din urmă, vei accepta înfrângerea.

VĂRSĂTOR

Nu eşti prea deschis la cooperare, şi aproape că refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea să-ţi fie de ajutor. Ori din orgoliu, ori din încăpăţânare, ai tendinţa de a respinge gesturile de prietenie care vin de la ceilalţi, susţinând că poţi şi singur. Parcă nu ai vrea să te îndatorezi faţă de nimeni şi de aceea vrei să te descurci pe cont propriu, ca să nu fii nevoit, altădată, să întorci cuiva serviciile în mod similar şi nici să recunoşti că ai avut nevoie cândva de ajutor. Exagerezi totuşi cu orgoliile, deci, dacă nu ştii ce trebuie făcut, acceptă sfaturile: nu e nicio ruşine!

PEȘTI

Efortul depus de tine mai demult începe să-şi arate efectele, semn că a fost nevoie de o perioadă de aşteptare, de sedimentare a lucrurilor înainte de a se vedea urmările. E o lecţie bună să nu pretinzi rezultate imediate, pentru că orice succes cere timp! Munca ta de acum e ca în agricultură, deci imaginează-ţi că investiţia ta de resurse seamănă cu pregătirea unei viitoare recolte. Mai întâi ari terenul, îl sădeşti, îl uzi, îl îngrijeşti şi, cândva, în anotimpul potrivit, vine şi vremea culegerii recoltei. Ai răbdare şi concentrează-te asupra ţelurilor propuse, fără a pretinde efecte rapide, altfel nu ai mai fi mulţumit de ceea ce obţii.

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2204 locuitori

Bălăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Bălăneşti și Găureni. Satul Bălăneşti este situat la o distanță de 15 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ungheni, la 18 km de oraşul Nisporeni şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2204 de oameni. Satul Bălănești a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.