13 september 2019, 09:00 Kaleidoscope views 3678
Horoscopul pentru 13 septembrie 2019
13 september 2019, 09:00 Kaleidoscope views 3678

Horoscopul pentru 13 septembrie 2019

BERBEC

N-are rost să stai şi să treci azi în revistă motivele de supărare din ultima vreme, ci dimpotrivă, lasă deoparte toate amintirile urâte şi tristeţea pentru că apar suficiente ocazii de a zâmbi şi a te elibera de toate. Primeşti un cadou pe care nici nu-l aşteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai veşti. Mai mult, este şi o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru că poate fi momentul ideal să te împaci cu cineva cu care nu aveai relaţii prea bune sau să-ţi ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

TAUR

Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de tine depinde să nu te laşi oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

GEMENI

Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treabă, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, ca atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

RAC

Stai pe loc, nu mai face nimic în direcţia acelui plan pe care îl preţuieşti cel mai mult. Eventualele tale strădanii nu ar face decât să complice şi mai mult lucrurile, ca atare permite-ţi un răgaz pasiv, în care să laşi acel plan să evolueze de la sine, singur, fără alte stimulente de pe margine. Bucură-te că l-ai pornit, că i-ai imprimat un ritm de evoluţie şi acum stai şi aşteaptă, privind ca la teatru cum se ridică totul pe făgaşul cel bun. Uneori nu e nevoie să faci altceva decât să apeşi butonul de start şi să priveşti desfăşurarea filmului cu încredere şi optimism că finalul va fi unul fericit.

LEU

Eşti pe drum încă, mai ai cale lungă de parcurs până ajungi acolo unde ţi-ai propus, ca atare nu insista să sari peste etape sau să schimbi mersul normal de evoluţie. Tu eşti doar o pană dusă de curent, ca atare nu ai puterea, deocamdată, să te opui sau să alegi alt sens. Eşti dus de vânt unde vrea şi cum vrea el, dar ai încredere că eşti la locul potrivit şi acest vânt te duce acolo unde trebuie. Nu e momentul nici să iei atitudine, nici să trasezi neapărat o anumită direcţie, ci eşti într-o fază în care chiar e bună pasivitatea aceasta: te laşi în voia curentului fără să faci nimic, gândind pozitiv că eşti pe calea cea bună spre ţinta adecvată ţie.

FECIOARĂ

Eşti gata să te îndrăgosteşti de un vis, de o imagine, de o poveste care te face să zbori printre norişori. Visezi frumos, iubirea te face mai idealist, dar şi un pic mai credul, încât eşti gata să crezi orice dacă e legat de iubire. Da, e frumos să trăieşti într-un basm frumos, cu prinţi călare pe cal alb, dar înainte de a te lăsa purtat pe aripi de poveste, încearcă să lupţi cu vălul de iluzie care se lasă peste mintea şi inima ta, ca nu cumva să creezi o lume imaginară care, într-o zi, se va destrăma ca un balon de săpun. Mai bine priveşti iubirea realist, îl vezi pe cel din faţa ta aşa cum este, nu aşa cum ţi-l doreşti tu, nu-l mai învălui într-o aură idealizată, ca să nu cazi în mrejele unei idile imposibile. Ţine sub control tendinţa de a visa în iubire, pentru că s-ar putea să ajungi prin locuri unde relaţia voastră nu poate ajunge…

BALANȚĂ

Nu te poate opri nimeni şi nimic din elan, deoarece tu vezi în orice eveniment o provocare prin care îţi pui şi mai bine în valoare calităţile. La energia de care dai dovadă, la ambiţia care te însoţeşte şi la dorinţa ta de a te remarca – pentru că ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decât excepţionale. Cu cât atitudinea ta e mai tonică şi mai pozitivă în faţa oricărui moment cu care te confrunţi, cu atât lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine spre un scop pe care ţi l-ai propus, e bine să îţi menţii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fără a te lăsa învins de vreo piedică. Şi acestea au rolul lor!

SCORPION

Simţi că locul în care te afli e marcat numai de negaţii, limite, interdicţii, şi creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Dacă e un job în care te simţi deja plafonat, dacă e un cerc de prieteni în care simţi că tu nu ai nici un cuvânt de spus, caută o cale de ieşire din acest mediu, pentru că va naşte frustrări şi insatisfacţii imense. Cum să arăţi cine eşti dacă mereu ţi se opreşte orice iniţiativă, orice idee interesantă, orice dorinţă de a face şi tu ceva? Nu poţi fi tu însuţi într-un loc în care ţi se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul în masă şi nu ai voie să spui nimic, deci caută o cale de ieşire de aici!

SĂGETĂTOR

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amâna călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

CAPRICORN

Ascultă-ţi vocea interioară care îţi atrage atenţia asupra unor semne defavorabile anumitor acţiuni. Dacă vezi că tot ce vrei să faci nu se leagă, ar fi bine să te opreşti înainte de a fi prea târziu. Ţi se pun atât de multe beţe în roate încât ar trebui să te gândeşti dacă nu cumva sunt semnale de alarme că nici nu ar mai trebui să duci mai departe acest drum care nu vrea să înainteze, oricât te-ai strădui. Acordă atenţie avertismentelor care apar sub diverse forme (gânduri, presentimente, senzaţii, coincidenţe) şi ţine cont de ele!

VĂRSĂTOR

Eşti un visător care iubeşte pe oricine şi uită de sine când trebuie să dăruiască! Ei, nu exagera, nu merită să dai şi cămaşa de pe tine de dragul cuiva, altfel te vei trezi într-o zi fără nimic din tot ce ai oferit cu atâta generozitate, fără a primi nimic în schimb. Unii te văd ca pe un spirit altruist dus la extrem care îşi pune viaţa, banii, timpul în slujba altora: a animalelor fără stăpân, a oamenilor bolnavi, a copiilor abandonaţi, a conservării naturii. E bine să lupţi pentru o cauză atât de nobilă, dar vezi să nu fie doar o luptă cu morile de vânt. Alege cu mai multă grijă către ce sau cine îţi canalizezi energia şi iubirea fără margini, pentru că unii pot profita de asta!

PEȘTI

Te afli într-un anturaj uşor depresiv, cu oameni care îl iau pe nu în braţe la orice, dar tu nu trebuie să te laşi influenţat de această atmosferă sumbră. Dimpotrivă: tu eşti plin de energie şi îi poţi trage tu pe ceilalţi după tine înapoi la lumină, ca atare nu te complace în starea lor negativă. Tu ai curaj să faci lucruri nemaifăcute, ai chef de acţiune, eşti gata de orice aventură, dar nu prea ai cu cine face echipă. Poate e bine să faci abstracţie total de mediul în care ai nimerit, care nu te susţine şi nu te motivează, dar aşa te poţi tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avânt. Ei dau înapoi, tu alergi înainte! E momentul în care îi poţi depăşi rapid!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1842
Populația:
1574 locuitori

Ilenuţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Ilenuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1574 de oameni. Satul Ilenuţa a fost menționat documentar în anul 1842.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.