09 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 3327
Horoscopul pentru 12 septembrie 2019
09 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 3327

Horoscopul pentru 12 septembrie 2019

BERBEC

Conflictele care se încing peste tot sunt cele mai grele obstacole în planurile tale, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că lumea îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Şi tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, şi tu te-ai opus, şi tu ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să judece părerile tale. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară aici şi trebuie reparată cumva. Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ţi nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi ai să vezi că lucrurile vor merge iar ca pe roate.

TAUR

Nu continua acel plan care vezi şi tu că nu mai înaintează deloc, ci caută să schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj într-o reuşită stă numai în mâinile tale, pentru că tu oricum eşti una din zodiile cele mai deschise spre schimbare, spre provocare, spre răsturnări masive de situaţie. Dacă eşti pregătit pentru aşa ceva, dând chiar complet peste cap ceea ce făceai înainte, vei vedea că lucrurile reintră în normal, deci nu te încăpăţâna să rămâi la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtună de evenimente, dar ce rămâne în urmă e o cale complet nouă ce te va mulţumi pe deplin. Demolează tot şi ia-o de la capăt!

GEMENI

Eşti la finalul unei acţiuni, dar nu eşti complet mulţumit de rezultate, încât îţi pierzi interesul pentru ceea ce ai reuşit să construieşti până acum. Eşti în pragul unui abandon, ceea ce nu e chiar recomandabil. E posibil ca acum, pe moment, să nu fii prea încântat de nivelul la care ai ajuns, dar nu renunţa chiar acum! Dacă abandonul tău survine cu o zi înainte de succesul scontat? Ca atare cel mai bine e să lupţi cu tendinţa aceasta de a sista orice eforturi cu gândul că oricum nu ajungi acolo unde vrei. Ba da, ajungi, şi eşti pe ultima sută de metri, dar nu-i păcat să te împiedici chiar pe ultima turnantă?

RAC

Stai pe loc, nu mai face nimic în direcţia acelui plan pe care îl preţuieşti cel mai mult. Eventualele tale strădanii nu ar face decât să complice şi mai mult lucrurile, ca atare permite-ţi un răgaz pasiv, în care să laşi acel plan să evolueze de la sine, singur, fără alte stimulente de pe margine. Bucură-te că l-ai pornit, că i-ai imprimat un ritm de evoluţie şi acum stai şi aşteaptă, privind ca la teatru cum se ridică totul pe făgaşul cel bun. Uneori nu e nevoie să faci altceva decât să apeşi butonul de start şi să priveşti desfăşurarea filmului cu încredere şi optimism că finalul va fi unul fericit.

LEU

Caută adânc în sufletul tău şi găseşte acea picătură de fragilitate pe care încerci s-o ţii ascunsă, din nevoia de securitate. Nu vrei să arăţi lumii că poţi fi şi sensibil, că ai şi tu defectele şi temerile tale, şi de aceea le ambalezi pe toate într-o aură atotputernică şi raţională. E bine să ai un scut protector la îndemână, numai că sunt momente în care e recomandabil să laşi garda jos şi să scoţi la lumină sufletul. Aşa vei face şi azi, când nu vei mai rezista emoţiei şi suspini la o situaţie pe care altădată ai fi gestionat-o lucid, mental, rece. Clar că cineva te-a îngenuncheat cu un impuls emotiv  nemaiîntâlnit!

FECIOARĂ

Ai nevoie de o garanţie şi o aştepţi cu sufletul la gură, pentru că nu te poţi linişti cât nu ştii sigur acel lucru. Ar fi bine să nu mai fii atât de încrâncenat şi de concentrat asupra acelui detaliu. E bine să te relaxezi un pic şi să laşi lucrurile să evolueze în ritmul propriu, fără să te stresezi. Caută o preocupare în strânsă legătură cu apa, care îţi inspiră linişte şi frumuseţe, ca să uiţi de griji şi nesiguranţă. Ieşi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine în bătaia vântului, fă o baie parfumată înainte de culcare, mergi la un SPA sau la un ceai cu prietenii, şi vei vedea că efectele vor fi miraculoase. Se vor spăla toate!

BALANȚĂ

Dragostea cere şi un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase şi declaraţiile pompoase în doi. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ după o perioadă în care ai plutit confuz printre nori. A venit vremea să şi construieşti ceva, nu doar să visezi la îngeraşi roz şi fluturaşi multicolori. Trebuie să arăţi că iubeşti prin gesturi vizibile şi clare. Chiar dacă te simţi bine acolo sus, aerian şi îndrăgostit lulea, trebuie să transpui iubirea şi în proiecte la care să pui umărul pentru a le consolida şi ridica prin eforturi concrete alături de cel drag. Vrea fapte, nu vorbe!

SCORPION

Nu cere rezultate imediate, pentru că planul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme, evoluează lent, dar bine. Imaginează-ţi proiectul la care lucrezi că e ca recolta de fructe de la toamnă. Tu abia ai plantat puieţii, abia ai udat rădăcina, nici nu au înflorit, şi deja faci planuri ce faci cu recolta? Ai răbdare, treci prin toate fazele doreşti ale acestui demers şi într-o zi vei culege şi roadele mult visate. Sunt situaţii care necesită un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic în lume, ca atare tu trebuie să fii cel care-şi ţine sub control impulsivitatea şi graba, nu să încerci să grăbeşti cursul lucrurilor.

SĂGETĂTOR

Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îţi tot apar în cale, mai bine ai învăţa ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu eşti singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ţi s-au oferit. Încăpăţânarea de a nu-ţi recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumină cerând de la tine şi mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic şi priveşte-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că eşti totuşi vinovat de o anumită eroare, grăbeşte-te s-o repari.

CAPRICORN

Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vina pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la tine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.

VĂRSĂTOR

Nimereşti într-un mediu foarte plăcut, în care planează armonia şi buna înţelegere. Mai rar ai parte de asemenea anturaj atât de compatibil cu tine, deci fă tot posibilul să te integrezi în acest spaţiu şi să fii ca şi ceilalţi: calm, amabil, plăcut, amuzant! Este exact locul în care te vei relaxa cel mai bine, consideră-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate şi triste, deci profită de această ocazie de a te alătura lor. Nici nu credeai că mai există oameni atât de relaxaţi şi cu un tonus atât de bun, şi, dacă te alături lor, te molipseşti şi tu de bună dispoziţie. Alături de ei, uiţi de orice probleme şi redescoperi pacea interioară şi exterioară oglindită într-un zâmbet cald.

PEȘTI

Te afli într-un anturaj uşor depresiv, cu oameni care îl iau pe nu în braţe la orice, dar tu nu trebuie să te laşi influenţat de această atmosferă sumbră. Dimpotrivă: tu eşti plin de energie şi îi poţi trage tu pe ceilalţi după tine înapoi la lumină, ca atare nu te complace în starea lor negativă. Tu ai curaj să faci lucruri nemaifăcute, ai chef de acţiune, eşti gata de orice aventură, dar nu prea ai cu cine face echipă. Poate e bine să faci abstracţie total de mediul în care ai nimerit, care nu te susţine şi nu te motivează, dar aşa te poţi tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avânt. Ei dau înapoi, tu alergi înainte! E momentul în care îi poţi depăşi rapid!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
518 locuitori

Dubău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dubău și Goianul Nou. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 67 km de Chișinău. Populaţia satului Dubău alcătuia 518 oameni în anul 2011. Satul Dubău a fost menționat documentar în anul 1786.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.