15 august 2019, 09:00 Kaleidoscope views 10340
Horoscopul pentru 15 august 2019
15 august 2019, 09:00 Kaleidoscope views 10340

Horoscopul pentru 15 august 2019

BERBEC

Nu pune la suflet atitudinea cam agresivă a celor din jurul tău, ci întoarce-le orice replică mai acidă cu o ironie, cu o glumă, cu un joc de cuvinte, ca să le arăţi că nu te superi pe ei. Dacă ar vedea la tine reacţii agresive, ar putea înteţi atacul, pentru că au impresia că aşa au o oarecare putere asupra ta. Vei descoperi că unii nici nu-şi dau seama că sunt nervoşi şi irascibili, ci au această atitudine doar aşa, din spirit de frondă, ca să se pună ei împotriva tuturor, fără un motiv anume. Fii tu cel care îi înţelege şi tolerează situaţia, adu-ţi aminte cum erai tu la vârsta sau în situaţia lor, şi trece-le cu vederea aroganţa inofensivă.

TAUR

Pune mâna pe unelte şi începe să construieşti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Că e o afacere de succes sau o investiţie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e să-i dai startul acum, pentru că momentul e excelent. Fă acest prim pas cu câteva cuvinte cheie în minte, care să te motiveze şi să-ţi alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belşug, prosperitate, abundenţă. Spune-ţi-le în minte ca un cântec pus pe repeat şi ai să vezi că ele vor genera reuşita la care visezi şi de care te apropii cu ambiţie. Cheamă şi dă voie prosperităţii să intre în viaţa ta!

GEMENI

Ai curaj să visezi, să trasezi o direcţie de evoluţie a planurilor tale, pe câteva zile sau luni de acum înainte, pentru că eşti într-un moment în care imaginaţia dă roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care înaintează pas cu pas spre ceea ce va deveni într-o zi realitate. Primul pas în acest joc de construcţie e să-i dai voie creativităţii să ridice tot ceea ce vrei să obţii. Nu-ţi încorseta inspiraţia, nu pune piedici nici măcar celor mai îndrăzneţe gânduri, pentru că ele sunt totuşi posibile. Eliberează-te de limite, de interdicţii impuse de alţii sau de tine însuţi şi zbori uşor către vârful spre care înaintezi cu elan.

RAC

Dacă tu te retragi într-o lume strâmtă şi nu vrei să vezi ce e dincolo de ea, e clar că cele mai bune oportunităţi vor trece pe lângă tine fără să le vezi. Nu ţi se potriveşte deloc izolarea, tăcerea, timiditatea şi frica, tu eşti o fire mult mai tonică şi mai optimistă, dar azi ai tendinţa să te retragi într-o zonă în care ai impresia că eşti mai în siguranţă. Dincolo de limitele auto-impuse, viaţa e frumoasă, veştile bune vin, coincidenţele fericite se întâmplă, dar tu, închis în carapacea ta, poţi rămâne surd şi orb la aceste miracole. Ieşi, dărâmă zidul şi bucură-te de minunatele semne!

LEU

Eşti prins la mijloc într-o situaţie în care te simţi clar defavorizat şi eşti gata să abandonezi lupta, înfrânt de minciuni şi gesturi incorecte. Nu te lăsa doborât: ceva în adâncul sufletului tău îţi spune că nu ai nicio vină, că nu tu ai cauzat acel dezechilibru pentru care eşti criticat sau acuzat, dar trebuie să-ţi aduni forţele şi să demonstrezi care e realitatea. Deţii toate resursele şi dovezile necesare în favoarea ta, ca atare nu te lăsa dominat de alţii care ar putea apela la tertipuri incorecte împotriva ta. Fii justiţiarul drept care militează ferm pentru adevăr şi dreptate, şi care reuşeşte să facă lumină!

FECIOARĂ

Nu te lăsa intimidat de cei din jurul tău care pun la îndoială paşii parcurşi de tine până acum. Nu toată lumea te cunoaşte aşa cum eşti tu, nu oricine are răbdare să asculte cu ce te lauzi din trecutul tău, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povesteşti. Nu pune la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi, ca atare contează să fii tu mulţumit de ceea ce ai realizat, fără să aştepţi neapărat aplauzele celor din jur, deşi alt tonus ai avea dacă lumea ar şi aprecia eforturile depuse de tine. Mai aşteaptă, taci şi faci, şi într-o zi lumea se va convinge.

BALANȚĂ

Uneori e nevoie de o veste şocantă ca să revii cu picioarele pe pământ mai repede, dar nu înseamnă că trebuie să te sperie o astfel de idee. E mult mai bună o intervenţie abruptă, dar salvatoare, decât să tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfârşit. Bucură-te că a apărut acest moment, care da, explodează ca o bombă, dar după aceea vezi realitatea mult mai bine şi poţi să iei măsuri mult mai prompte. După erupţie, relieful capătă altă formă, decorul arată altfel iar cenuşa sedimentată devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveşte această situaţie ca pe o măsură benefică, nu ca pe un motiv de stres şi griji suplimentare!

SCORPION

Schimbul de informaţii ca de la maestru la elev se face de câteva ori pe parcursul zilei: ba eşti profesor, ba eşti elev. Treci prin situaţii foarte contradictorii, când ori arăţi lumii cât de priceput eşti într-un anumit domeniu, în timp ce, pe alte planuri, parcă abia acum faci primii paşi. Totul e să-ţi recunoşti nivelul cu demnitate: acolo unde eşti experimentat şi ai în spate un bagaj bogat de cunoştinţe, vorbeşte cu încredere şi împărtăşeşte şi altora tot ceea ce ştii. Dar acolo unde nu ştii nimic, nu încerca să ascunzi acest lucru, ci admite cu un zâmbet pe buze că eşti novice şi aştepţi lecţii de la alţii.

SĂGETĂTOR

Deţii toate instrumentele pentru a pune în practică marile tale vise, ele sunt scopuri posibile şi ajunge doar să dai startul unei acţiuni care va duce repede şi eficient spre concretizarea acelui lucru. Poţi inventa un scenariu detaliat care să te ducă la împlinirea visului tău, dar nu uita care e cheia succesului în această situaţie: teoria e perfectă, te ajută să creezi ca un artist o reală capodoperă, dar contează să pui umărul efectiv la această construcţie, să te implici, să investeşti energie şi timp şi totul va prinde viaţă chiar sub mâinile tale!

CAPRICORN

Nu te compara cu ceilalţi pentru că tu ai sigur un as în mânecă de care vei şti să profiţi la momentul oportun. Te afli într-un anturaj în care toţi au ceva specific lor, ceva ce îi evidenţiază şi îi recomandă, şi la fel e şi în cazul tău! Ai tendinţa de a te la faptele celor din jur şi, prin comparaţie, să-i vezi pe ei net superiori ţie, ceea ce nu e deloc adevărat. Deşi ai da randament mai bun pe cont propriu, nu te teme azi să te alături unui grup mai larg de persoane şi nu-i privi pe ei ca pe cei mai grozavi oameni din lume, pentru că nici tu nu eşti cu nimic mai prejos. Şi tu ai atuurile tale, deci merită să faci un pas în faţă cu încredere şi să arăţi la ce eşti TU cel mai bun.

VĂRSĂTOR

Dacă planurile tale au ajuns într-un punct critic, nu are rost să le duci în acelaşi stil mai departe, pentru că risipeşti energia fără a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta ne derută şi neputinţă care te încearcă sunt de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în planurile tale. O cât de mică modificare de direcţie, de ritm, de optică, poate genera mai apoi un val întreg de rezultate pozitive. Chiar dacă schimbarea pare acum minoră, aproape insesizabilă, după o vreme va genera alte şi alte schimbări de sens ca într-un final să descoperi că ai evoluat pe un cu totul alt drum decât credeai la început. Schimbă doar o cifră, doar un gând, doar un pas mai într-o parte…

PEȘTI

Înveseleşte-te de tot ce simţi, zâmbeşte cald şi joacă-te un pic, flirtând şi spunând lucruri frumoase cu o încărcătură simplă şi naivă. Nu e nevoie de forme elaborate ale iubirii, poţi arăta cât de îndrăgostit eşti prin cel mai minuscul gest şi prin cel mai drăgălaş detaliu. Nimeni nu va râde de tine dacă desenezi inimioare pe o hârtie sau dacă foloseşti diminutive pentru a vorbi despre cel drag, gen iubiţel, puişor, sufleţel. Sunt cuvintele potrivite pentru a arăta ce simţi cu adevărat. Lasă vârsta deoparte şi fii cald şi bun, bucurându-te de iubire ca un copil care acum o descoperă pentru prima oară!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
805 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Ghindeşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 805 locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.