15 july 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2058
Horoscopul pentru 15 iulie 2019
15 july 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2058

Horoscopul pentru 15 iulie 2019

BERBEC

Atitudinea rigidă a unui prieten de lângă tine are efecte negative şi asupra ta, pentru că simţi imediat stările negative ale celor din jur. Devii şi tu la fel de sensibil, de speriat, de suspicios când îl vezi pe cel alături cât de pesimist priveşte unele lucruri şi în loc să lupţi cu emoţiile sale neplăcute, te laşi atras şi tu în aceeaşi zonă sumbră. Unul din voi trebuie să lupte cu depresia, cu emotivitatea aceasta negativă, cu apatia şi oboseala psihică, altfel transformaţi această zi într-un motiv de lacrimi şi suspine. Chiar şi în cel mai întunecat spaţiu tot se găseşte un punct de lumină care merită valorificat: caută-l!

TAUR

Discută cu prietenul tău cel mai bun despre afaceri, pentru că s-ar putea să primeşti de la el nişte ponturi foarte profitabile, pe care chiar le poţi pune în aplicare cât de curând. Mai mult: poate vă asociaţi într-o activitate comună în care fiecare să-şi joace rolul care i se potriveşte cel mai bine: tu poţi deveni finanţatorul, sursa principală de capital, în timp ce el vine cu ideile, cu relaţiile, cu talentele sale din domeniul comunicării, care, trebuie să recunoşti, sunt esenţiale pentru a vă face cunoscută afacerea. Nu fi egoist când vine vorba de câştig, spunând că dacă tu bagi banii, tot tu eşti cel care trebuie să-i adune, pentru că la fel de important este şi rolul camaradului tău!

GEMENI

Cineva te cheamă să i te alături într-un proiect ce va avea efecte dintre cele mai palpabile, numai că rezultatele nu apar uşor, ci prin muncă serioasă, nu glumă. E nevoie de un consum major de timp, de energie, de efort, poate şi de bani, de aceea, dacă i te alături, fii conştient că roadele nu apar peste noapte, ci s-ar putea să treacă şi câteva luni până veţi începe să culegeţi recolta investiţiilor voastre de acum. Se pare că merită, pentru că acest prieten vine cu argumente credibile şi solide şi nu aşteaptă doar de la tine munca, ci veţi pune amândoi umărul pentru rezultatele comune de la final.

RAC

Fii cât se poate de detaşat şi de realist, şi priveşte lucrurile cu maturitate şi seriozitate, pentru că e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai bună în acest moment. Ai acumulat în timp experienţa necesară acestui eveniment, care cere chibzuinţă, cumpătare, înţelepciune, arătând că ai învăţat ceva de la lecţiile trecutului. Vezi unde ai greşit cândva şi repară acum, arătând că ştii să-ţi asumi propriile vini atunci când e cazul, şi tot tu eşti dispus să repari greşeala. Nu spune lumii că nu te mai interesează trecutul, pentru că de acolo apar azi cele mai înţelepte şi potrivite sfaturi de a ieşi din impas.

LEU

Eşti persoana care se remarcă cel mai uşor azi prin calităţile sale. E şansa ta în joc, foloseşte-te imediat de ea, pentru că nu te aşteaptă. Cu cât stai să te gândeşti mai mult dacă merită să profiţi de ocazie, cu atât mai mult creşte riscul de o rata. Chiar dacă spui că mai poate aştepta, totuşi e o chestiune care ţi se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii şi tu mai spontan în reacţii. Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deţii toate resursele să faci o alegere înţeleaptă.

FECIOARĂ

Ai mai multă încredere în valoarea ta, deci, dacă te compari cu alţii care ar fi cu ceva mai sus decât tine, descoperă că ai şi tu atuurile tale poate chiar mult mai grozave decât ale celor pe care îi apreciezi. Apreciază-te mai mult pe tine însuţi, nu-ţi mai găsi atâtea defecte şi atâtea vini, pentru că sigur ai şi tu ceva numai al tău care te aşează uşor în fruntea tuturor. Găseşte-ţi acel as din mânecă şi valorifică-l mai mult. Azi poate apărea o şansă excelentă de a te remarca în faţa tovarăşilor tăi, şi astfel toate laudele şi onorurile să se îndrepte spre tine. Fii mândru de valoarea ta, de poziţia ta, de superioritatea ta şi exprimă-ţi curajos unicitatea!

BALANȚĂ

Deschide ochii cât mai repede, pentru că eşti prins într-un vis imposibil! E o himeră, alergi după ea alimentându-ţi speranţa din lucruri care nici măcar nu există, deci e nevoie de mai mult realism. Revino cu picioarele pe pământ şi priveşte realitatea în faţă, aşa cum e, chiar dacă nu-ţi place. Poate ai fost atras în iluzia altei persoane, ai crezut în planurile sale pe care le-a alimentat cu minciuni sau informaţii înşelătoare, dar poate nu e prea târziu să vezi adevărul şi să ieşi din balonul său de săpun, înainte de a fi şi tu implicat în această greşeală. E visul lor, nu şi al tău, deci trezeşte-te cât mai repede din visul lor!

SCORPION

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judeca situaţia, mai lasă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Dacă vei dori să părăseşti acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreţi că ai fost atât de tranşant şi nu ai încercat măcar să înţelegi ce a stat la originea tensiunilor.

SĂGETĂTOR

Ai impresia că s-a aliat un întreg grup de persoane împotriva ta, care vor neapărat să te dea la o parte, numai că ei nu-şi dau seama că nu le merge atât de uşor conspiraţia. Eşti, cel puţin acum, mai puternic decât ei, mai sigur pe tine, cu o mai mare încredere în forţele proprii, ceea ce de obicei nu se întâmplă, dar probabil ai un as în mânecă de care vei profita la momentul oportun pentru a-ţi înlătura rivalii. Degeaba fac ei pact de coalizare împotriva ta şi zâmbesc răutăcios că te vor învinge, pentru că eşti, de departe, mai sigur pe poziţie, gata să lupţi pentru drepturile tale.

CAPRICORN

Dacă vezi că lumea apreciază ce faci, tu de ce te critici întruna? Te judeci pe tine însuţi mult prea aspru şi îţi descoperi vini care nu-ţi aparţin. Ai impresia că, dacă tu le vezi, toată lume le vede, dar, dacă ai fi mai atent, ai descoperi că nimeni nu remarcă acel detaliu minor care pe tine te enervează la culme. Şti cum faci tu acum? Ai un coş pe frunte şi eşti atât de obsedat de el, că ai senzaţia că toată lumea numai la asta se uită, deşi nimeni nu l-a remarcat, ca atare las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te priveşti prin ochii celor din faţa ta, care văd la tine şi lucruri grozave, demne de laudă!

VĂRSĂTOR

La ce visezi tu în acest moment cel mai mult? La eliberare, nu-i aşa? Indiferent în ce te simţi tu acum blocat ca într-o capcană sau închis ca într-o colivie, e momentul să cauţi o cale urgentă de ieşire de aici. Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, care îţi reduc la zero libertatea de mişcare şi de decizie, deci aici trebuie să faci tu cel mai mare efort; de a te ridica pentru drepturile tale, de a-ţi revendica independenţa, de a te descătuşa de ceea ce te ţine legat de mâini şi de picioare ca un sclav. Că e un job unde nu mai ai nicio satisfacţie, că e o relaţie care nu te mai face fericit, trebuie să te gândeşti deja cum să ieşi din asta cât mai repede. Te vei simţi alt om după ce vei rupe lanţurile care te ţineau pe loc. Visează cu încredere la clipa eliberării tale: nu e departe!

PEȘTI

Nu te mai compara cu nivelul altora, pentru că fiecare are norocul său, destinul său, propriul său sens de mers, deci nu poţi fi şi tu ca ceilalţi. Fii tu însuţi în situaţia de faţă, fără să încerci să imiţi pe alţii, să-i urmezi pe alţii pas cu pas. Mult mai bine te-ai descurca pe propria ta cale, una originală, unică, doar a ta, deci nu încerca să fii ca restul lumii. A face parte din turmă nu e chiar în beneficiul tău, pentru că te-ai putea rupe de pluton pentru a face câţiva paşi mai în faţă sau a urca mai multe trepte mai sus spre succes. Profită de ocaziile bune care ţi se oferă doar ţie şi nu accepta anonimatul doar pentru că toţi ceilalţi sunt în urma ta.

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1302 locuitori

Dărcăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mălcăuţi, Dărcăuţi și Dărcăuţii Noi. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1302 oameni. Satul Darcăuți a fost menționat documentar în anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.