07 may 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1729
Horoscopul pentru 5 iulie 2019
07 may 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1729

Horoscopul pentru 5 iulie 2019

BERBEC

Visele tale cele mai frumoase în acest moment sunt direct legate de viaţa sentimentală. Poate tocmai te-ai îndrăgostit de cineva şi descoperi că aluneci din ce în ce mai des pe gânduri şi numai la el te gândeşti. E frumos să visezi, dar înainte de a construi castele înalte din iluzii, ar fi bine să afli mai concret şi ce simte celălalt pentru tine, ca nu cumva să fie doar o iubire unilaterală... sau iluzorie... sau imposibilă... Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discuţie lămuritoare între voi, o declaraţie, o mărturisire, o întâlnire în doi ochi în ochi, faţă-n faţă, ca să descoperiţi ce e în inima voastră. Poate ieşi de aici o poveste de dragoste aşa, ca-n basme, dar înainte de a te lăsa copleşit de tandreţe şi visare, cunoaşte-l mai bine pe care te-a cucerit.

TAUR

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci să nu te mire că partenerul vrea ceva mai multe dovezi în acest sens. Nu înseamnă că se îndoieşte de sentimentele tale, dar are unele temeri adânc în suflet care se cer alungate de mărturii incontestabile. Dacă te simţi cu musca pe căciulă, cumva, fă ceva să scapi de această senzaţie de vină, pentru că şi cel drag o resimte cum planează în aer. O discuţie sinceră, lucidă, cu cărţile pe faţă, ar fi de preferat, chiar dacă la originea ei nu se află ceva foarte plăcut pentru urechile unuia dintre voi. Mai bine să iasă adevărul la iveală şi să începeţi să reparaţi situaţia, decât să vă adânciţi şi mai mult în suspiciune şi minciună.

GEMENI

Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei începe să crezi că promisiunile sale sunt posibile în clipa când va veni şi cu dovezi palpabile. Eşti destul de reticent şi aproape că refuzi ceea ce îţi propune celălalt cu mult entuziasm, pentru că, momentan, ţi se par simple iluzii.

RAC

Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense. Abia aştepţi să se întâmple, dar totodată eşti un pic nesigur, pentru că ţi-e teamă ca nu cumva să faci vreo greşeală. Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunţă de fapt ceva cu totul deosebit care îţi poate schimba viaţa! Poate e vorba de o întâlnire care va avea un rol marcant de acum înainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet nouă. În faţa unei astfel de situaţii e şi normal să ai asemenea emoţii!

LEU

Dacă vezi că un proiect început demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să te gândeşti din ce în ce mai serios să-i pui punct decât să-l continui fără rost. De la o vreme, nimic nu mai evoluează, nu mai apare nimic nou, ţi-ai pierdut şi interesul, şi cheful, şi energia, deci nu mai ai nicio tragere de inimă să duci mai departe ceva ce nu se mai urneşte din loc. Te tentează să-i pui punct aici, şi bine faci, pentru că ce ai avut mai bun de câştigat de pe urma acestui plan ţine deja de trecut. Închide capitolul, extrage concluzia finală şi caută-ţi altceva de făcut!

FECIOARĂ

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil tu eşti motorul tuturor acţiunilor interesante de astăzi şi reuşeşti să-i ţii aproape şi pe alţii cu interese similare. Parcă e chiar loc de petrece, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta şi îi molipseşti şi pe alţii cu această stare de bună dispoziţie binefăcătoare.

BALANȚĂ

Unele lucruri cer o schimbare radicală, dar nu trebuie să te ocupi doar de efecte, ci şi de cauza lor. Ca atare caută sursa actualelor tale probleme şi intervino direct acolo! Deţii toate instrumentele pentru a redresa situaţia cu brio, şi răbdare, şi înţelepciune, şi capacitate de concentrare, şi soluţii concrete de a stabiliza din nou balanţa. Nu te mulţumi să schimbi câteva fleacuri de pe parcurs, ci caută să te întorci chiar de la primul pas făcut, pentru că încă se mai poate face ceva. Probabil ai şansa de a o lua de la capăt, un nou început, strici tot ca să reconstruieşti totul ca de data aceasta să iasă mult mai bine. Reset and restart!

SCORPION

Ai mari rezerve că ceea ce visezi să atingi ar fi posibil, dar norocul tău e legat de prezenţa unei persoane din preajma ta care are rol binefăcător asupra ta: de balsam, de liniştire a psihicului tău cam negativist. Ascultă-l, urmează-i îndrumările şi sfaturile, ţine cont de părerile sale care sunt avizate, bine documentate şi argumentate încât ai putea să-i calci pe urme fără reţinere. El vede lucrurile dintr-o lumină mult mai clară decât tine, pentru că tu eşti copleşit de pesimism, de neîncredere, de teama de a nu eşua sau de a nu lăsa o impresie proastă.

SĂGETĂTOR

A sosit momentul demult anunţat al unui final de etapă şi deşi ştiai că se va întâmpla, tot te ia prin surprindere. Sperai să se mai prelungească aşteptarea, să se mai amâne termenul, dar iată că timpul este implacabil şi vine atunci când vrea el cu surprizele cele mai mari. Pe moment, eşti debusolat, nu ştii încotro s-o apuci, fiind la capătul unui drum dificil şi nemaiştiind ce ai de făcut de acum înainte, dar după ce va trece şocul momentului, vei începe să te reorganizezi şi să îţi planifici paşii următori. Acum eşti în cumpănă!

CAPRICORN

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că place tuturor şi toţi au ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte în faţa voastră.

VĂRSĂTOR

Când vezi că apar atât de multe piedici şi ocolişuri după ce ai dat startul unei acţiuni, începi să te îndoieşti că duce totuşi undeva. E posibil să fie nevoie de o analiză retrospectivă a etapelor parcurse până acum, pentru a putea modifica ceva din mers. Nu e timp să o iei de la capăt, dar poţi deturna totul într-o direcţie complet nouă după ce vei găsi punctul slab al acestor planuri. Ai sigur un plan de rezervă la dispoziţie astfel încât să nu consideri că e un plan eşuat, ci doar unul care necesită transformări radicale. După ce vei schimba macazul, lucrurile vor reveni la normal mai repede, descoperind cât de important e uneori să nu te opui schimbării.

PEȘTI

Atragi alături de tine persoane fără experienţă, începătoare în unele domenii, care te privesc cu admiraţie, aşteptând mult de la tine. Vor un sfat, o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri. Tu ai ce să le împărtăşeşti, ştii atâtea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisă, dornic să transmiţi mai departe ceea ce ştii. Nimic nu e mai încântător decât să vezi oameni care nu ştiau nimic atunci când au venit la tine, că pleacă de aici cu lecţia învăţată, fiind cu ceva mai înţelepţi decât la început. Poţi fi un profesor excelent pentru cei tineri!

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2204 locuitori

Bălăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Bălăneşti și Găureni. Satul Bălăneşti este situat la o distanță de 15 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ungheni, la 18 km de oraşul Nisporeni şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2204 de oameni. Satul Bălănești a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.