15 march 2019, 16:20 Kaleidoscope views 17959
Una dintre cele mai interesante teme din 2019 va fi confruntarea dintre SUA și Huawei
15 march 2019, 16:20 Kaleidoscope views 17959

Una dintre cele mai interesante teme din 2019 va fi confruntarea dintre SUA și Huawei

Una dintre cele mai fascinante teme din 2019 din lumea banilor, tehnologiei, serviciilor speciale, securității va fi confruntarea dintre Statele Unite și Huawei.

De această părere este directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul Viceministru al Afacerilor Externe al Moldovei, Valeriu Ostalep.

"5G-ul lor de o viteză incredibilă (și în Europa toată lumea știe ce fel de Internet este:) :)), cu siguranță chinezii îl vor atașa la anumite dispozitive. Și acest lucru este, în afară de piață, și o intrare în lumea serviciilor speciale, pentru că Statele Unite vor rămîne fără posibilitatea de control și interceptări telefonice pe care o are în prezent. De aceea ambasadorul SUA în Germania a amenințat că va suspenda schimbul de informații, dacă Germania va continua să coopereze cu Huawei. Dar acesta este doar începutul! ", a scris Valeriu Ostalep pe rețeaua socială.

Source: noi.md

Keywords:

SUA , Valeriu Ostalep

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
3903 locuitori

Başcalia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Başcalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 23 km de orașul Basarabeasca și la 118 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3903 oameni. Satul Bașcalia a fost întemeiat în anul 1832.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.