01 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2439
Horoscopul pentru 12 ianuarie 2019
01 december 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2439

Horoscopul pentru 12 ianuarie 2019

BERBEC

Nu trata compromisul pe care eşti nevoit să-l faci azi ca pe o povară, ci fă-o cu un dram de detaşare, de nepăsare, ca şi cum n-ar fi nimic atât de complicat. Glumeşte, fă haz de ceea ce trebuie să faci chiar dacă, undeva în adâncul sufletului, nu-ţi convine pe de-a-ntregul ceea ce trebuie să accepţi. Merită să faci acest sacrificiu, ai să vezi că vor veni numai consecinţe pozitive în urma acestui gest pe care îl faci. A-ţi călca din când în când pe orgoliu sau pe inimă nu e chiar atât de greu sau de rău, deci fă-o cu încredere că e spre binele tău şi fără nici un fel de regret. Tu eşti cel care are de câştigat de aici, nu cel care, pe moment, are impresia că a obţinut o victorie în faţa ta.

TAUR

Nu te mai gândi la ce ai tu de făcut sau oferit pentru alţii, ci acum trebuie să priveşti un pic spre propriile tale dorinţe. Ai curaj să-ţi oferi ceva pentru inima ta, fără să pui neapărat în balanţă ce ai tu de dat altora. Acum contează binele tău, bucuria ta, sufletul tău care tânjeşte după o răsplată. Uneori e un gest de mare curaj să te aşezi doar pe tine în prim plan, să ceri şi să pretinzi mai multă atenţie de la ceilalţi, dar azi trebuie s-o faci pentru că meriţi pe deplin să-ţi acorzi atenţie sporită. Te vei simţi fericit în acest joc în care te laşi răsfăţat de iubirea altora. Eşti ca o floare care, deşi până acum a arătat că poate să aibă grijă de sine, de data aceasta vrea ca ea să fie cea ocrotită, răsfăţată, înconjurată de afecţiunea tuturor.

GEMENI

Nu ignora discuţia pe care o porţi astăzi, pentru că are conotaţii cu totul speciale pentru tine. Ai ocazia de a întâlni o persoană cu o bogată experienţă de viaţă, care îţi împărtăşeşte cu bucurie din tot ce a acumulat el în ani de studiu. Ascultă-l cu atenţie şi ţine cont de sfaturile lui. El e acolo ca să-ţi atragă atenţia asupra unor aspecte prin care şi tu ai trecut şi pe care nu le-ai înţeles pe de-a-ntregul, iar el poate pune degetul exact pe marele tău semn de întrebare. Parcă te-ar cunoaşte bine şi îţi vorbeşte de una din greşelile pe care le-ai făcut cândva şi pe care o credeai uitată, dar el tocmai acolo îţi atrage din nou atenţia, oferindu-ţi acum o lecţie, o povaţă poate chiar şi o soluţie de a restabili echilibrul dorit. Nu te teme să discuţi despre trecut cu înţelepciune.

RAC

Nu trece cu vederea modelele din jur! Priveşte la cei care au ajuns la un nivel către care tu încă te chinui să urci şi ia-i pe aceştia ca exemplu de reuşită. Dacă ei au ajuns acolo, înseamnă că nu este un drum imposibil, ci poţi şi tu, dar înainte de a ajunge la vârf, e nevoie de o atitudine nouă, care, momentan, îţi lipseşte. Aceasta ar implica mai multă încredere în forţele proprii şi mai ales în rezultatele finale, dar şi un dram de infatuare! Prea îţi găseşti defecte la tot pasul şi, în acest caz, nu trebuie să-ţi vezi doar punctele slabe, ci să scoţi mai mult în valoare atuurile cu care eşti înzestrat din plin!

LEU

Nu investi tot ce ai într-o singură direcție! Ţine sub control energia debordantă pe care o ai azi în bagaj, pentru că rişti să faci gafe imense. Eşti neglijent, impulsiv, grăbit, şi din aceste atitudine haotice se pot ivi cele mai mari probleme. Ai tendinţa de a conduce agresiv şi de a-ţi elibera nervii pe oricine, ceea ce, în final, se va dovedi a fi în dezavantajul tău, pentru că nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat. Dacă porneşti la un drum cu capsa pusă, te vei întoarce acasă tot un pachet nervi şi cu treburile nerezolvate, ca atare calmează-te înainte de a te urca la volan sau nu mai pleca deloc!

FECIOARĂ

Nu te lăsa oprit din elan de o simplă piedică. Vestea care soseşte azi îţi cam strică ţie planurile şi îţi taie elanul cu care ai început o activitate potrivită acestei zile. Probabil primeşti un refuz şi cum tot ce ţi-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, eşti tentat să tratezi totul ca pe un eşec lamentabil. Adună-ţi forţele şi concentrează-te imediat asupra altei direcţii, pentru că trebuie să ai tu un plan de rezervă! Dacă prima variantă nu a ieşit, caută imediat altceva mai bun de făcut sau susţinere în altă parte decât de acolo de unde o aşteptai iniţial.

BALANȚĂ

Nu te baza pe prima informație care ajunge la tine, pentru că nu este suficient verificată! N-ar fi rău să ai mai multe surse de documentare înainte de a te decide asupra unei singure soluţii, pentru că ştirea care ajunge la urechile tale conţine o notă de neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, îşi va da arama pe faţă. Nu crede chiar orice, nici dacă inspiră încredere la prima vedere, pentru că s-a infiltrat în preajma ta o persoană care emite păreri eronate şi rău intenţionate pentru a-şi asigura lui supremaţia. Tu îl crezi şi porneşti pe calea pe care ţi-o arată ca, mai apoi, să pierzi timp preţios ca să repari greşeala.

SCORPION

Nu te grăbi să cheltuieşti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atâtea eforturi într-o direcţie care îţi face azi cu ochiul. Poate cineva încearcă să te atragă într-o afacere sau, dacă ieşi la cumpărături, vezi un obiect pe care ţi-l doreşti atât de mult încât eşti gata să deschizi portofelul pentru a-ţi satisface acea dorinţă. Vei regreta mai târziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rău să pleci azi de acasă fără bani în buzunar. Aşa vei evita ispita de a da totul pe cine ştie ce atracţie costisitoare!

SĂGETĂTOR

Nu te supăra pe ceilalți! Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

CAPRICORN

Nu ştii ce anume îți lipsește pentru a fi mai fericit? E un moment ideal să sondezi adânc în interiorul tău, chiar şi acolo unde ţi se pare că totul e în regulă, pentru că golul care te macină va fi găsit şi eliminat printr-un proces de detoxifiere profundă. Stai puţin de vorbă cu tine însuţi, ascultă-ţi gândurile cele mai intime, pentru că ele sunt cele care transmit azi prin tot felul de semne ce anume nu e complet sau perfect în viaţa ta. Cu cât eşti mai cinstit cu tine însuţi, cu atât vei găsi mai uşor punctul lipsă ca să-l poţi şterge, elimina sau umple cu ceea ce nu ai. Ce-mi lipseşte oare, te întrebi, şi luând la bani mărunţi ce simţi şi ce gândeşti, vei umple golul cu iubire, cu inspiraţie, cu lumină, cu ceva!

VĂRSĂTOR

Nu te grăbi să treci repede peste un nivel foarte bun la care ai ajuns prin eforturi susţinute. Deja vrei să treci la etapa următoare, fără să savurezi succesul actual. Ceilalţi vor şti să extragă din acest moment tot ce e mai bun cât mai mult timp posibil, dar tu te foloseşti de acest nivel doar pentru a te propulsa spre scopurile următoare. După ce se va termina actuala etapă, vei privi înapoi şi aproape că nici nu îţi vei mai aminti emoţiile plăcute de acum, ca atare ia şi tu o pauză, alături de ceilalţi, pentru a descoperi gustul dulce al momentul de faţă.

PEȘTI

Nu te lăsa copleşit de starea emoţională fragilă care îţi dă târcoale. Poţi depăşi cu brio această stare de teamă, aproape inexplicabilă, cu o glumă, cu o atitudine jovială şi veselă, indiferent de ce se petrece în jur. E ceva nevăzut care te reţine să zâmbeşti şi să fii tu cel jucăuş şi pus pe şotii, de parcă ţi-ar fi teamă să nu faci vreo gafă, dar nu ai motive de îngrijorare. Tu ai întotdeauna soluţii, chiar şi în cele mai fragile situaţii, pentru că tu spui întotdeauna: da, se poate! Nu te mai gândi la pericole nevăzute sau riscuri inexistente, şi treci peste toate cu un surâs pe faţă!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
705 locuitori

Vozneseni este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vozneseni, Troiţa și Troian. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 70 de km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 705 oameni. Satul Vozneseni a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.