16 may 2018, 19:00 Kaleidoscope views 3837
Horoscopul pentru 17 mai 2018
16 may 2018, 19:00 Kaleidoscope views 3837

Horoscopul pentru 17 mai 2018

BERBEC

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca să ţi se aprecieze meritele, ci mult mai bună ar fi o atitudine mai umilă, mai modestă, care va convinge mult mai uşor cât de bun eşti. Ştii că cei care se laudă cel mai tare riscă să dezamăgească cel mai mult, deci stai în banca ta şi du-ţi scopul la îndeplinire, pentru că rezultatul final va vorbi de la sine, fără să mai fie nevoie de alte elogii. Unii te văd ca fiind arogant, alţii că ai fi prea lăudăros, dar la urma urmei îţi cunoşti valoarea şi nu trebuie s-o scoţi prea mult în evidenţă. Lasă reuşitele tale să vorbească despre tine! Doar nici ţie nu-ţi plac lăudăroşii...

TAUR

Treci printr-o perioadă plină de evenimente, o perioadă mai aglomerată când simţi că se pregăteşte ceva la serviciu. Poate o transformare radicală, deci trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate. Poţi fi martorul sau actorul principal într-un eveniment de importanţă majoră în carieră, care îţi va deschide perspective noi. Totuşi se cere mare atenţie la serviciu, pentru că poate fi liniştea dinaintea furtunii, când orice modificare de direcţie poate apărea. După explozie nu se ştie ce va urma: haos sau regenerare?

GEMENI

Luptă pentru ideile tale, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă, chiar dacă mulţi nu sunt, momentan, de acord cu tine. Continuă să fii la fel de expresiv şi de pasionat atunci când îţi expui punctele de vedere, pentru că tot vei convinge la un moment dat. Fii sigur că se vor ivi şi critici acerbi, şi contradicţii dure, pentru că au şi alţii părerile lor şi nu acceptă alte păreri, dar cel mai uşor vei convinge că ai dreptate dacă îţi şi pui ideile în aplicare, nu doar vorbeşti despre ele. Roadele palpabile la care ajungi sunt demonstraţia cea mai clară că ceea ce spui e corect şi merită ascultat, deci mai întâi e bine să faci, şi abia după aceea să spui!

RAC

Lucrurile cele mai bune se întâmplă chiar acum, deci nu te mai concentra neapărat nici la ce a fost, nici la ce va veni. Acum are loc un eveniment care poate genera o întreagă serie de schimbări pozitive, dar trebuie să te dedici în totalitate acestui moment. E ziua în care trebuie să iei nişte decizii, să-ţi exprimi un punct ferm de vedere, să faci o afirmaţie categorică, şi toate acestea au rol de deschizător de drumuri. Ceea ce decizi sau spui acum, devine punctul de plecare spre o nouă etapă de acum înainte, ca atare contează enorm cum aşezi cărămida chiar astăzi. Gândul bun pe care îl investeşti în această sămânţă va sta la baza viitoarei recolte bogate, deci acesta moment e cel care contează!

LEU

Ţi-ai făcut mari iluzii cu privire la un eveniment ce suna foarte bine până nu demult, dar toate speranţele par zadarnice. În loc să iasă totul perfect, aşa cum credeai, aluneci în extrema cealaltă, spre dezamăgire şi eşec. Regreţi acum că ţi-ai făcut atâtea vise, că te-ai aprins atât de tare, că ai văzut doar partea frumoasă a lucrurilor, deşi existau unele semne care ar fi trebuit să-ţi ridice semne de întrebare. Preţul care se cere plătit e mai mare decât profitul ce ar ieşi din această situaţie, şi nu-ţi convine, deci cântăreşte bine dacă merită.

FECIOARĂ

Ai o stare psihică destul de proastă, de parcă nu mai ai nici o speranţă cu privire la direcţia de evoluţie a unei situaţii importante. Pot apărea perspective sumbre cu privire la o acţiune de la care aştepţi foarte mult, din care ţi-ai construit un ideal, iar acum apare riscul ca tot ce ai visat să se zdruncine puternic. Nu trebuie să te laşi păgubaş, poate fi doar o perioadă trecătoare, pe urmă totul ar putea reveni la normal, deci continuă lupta şi speranţa!

BALANȚĂ

Nu trebuie să-ţi arăţi temerile şi suspiciunile pe faţă, ca atare ţine-ţi sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulţi aşteaptă de la tine o decizie importantă, o atitudine fermă şi curajoasă, ca atare, ia-ţi inima în dinţi şi spune doar ceea ce gândeşti. Evită orice cuvânt cu impact negativ, nu folosi bârfa, critica sau judecata aspră în nicio situaţie, pentru că e un moment în care trebuie să-ţi păstrezi calmul şi luciditatea pentru a spune ce vrei. Dacă începi să te plângi şi vezi în jur doar obstacole şi probleme, nu vei lăsa o impresie prea bună, deci schimbă atitudinea.

SCORPION

Familia e prioritatea numărul unul. Le acorzi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simţi o nevoie intensă de a sta în compania lor, poate şi pentru că ei vor şti să te facă să te simţi ocrotit şi iubit după o perioadă mai dificilă. Vei vorbi mult la telefon cu familia sau sunt şanse de a face diverse vizite la rude. De asemenea, nu este exclusă o revedere cu foşti colegi de şcoală sau cu persoane din trecutul tău mai îndepărtat, care au jucat un rol în educaţia sau evoluţia ta. Îi revezi cu emoţie şi bucurie.

SĂGETĂTOR

O relaţie în care eşti foarte implicat, indiferent de planul în care se dezvoltă, trece printr-un moment sensibil în care ar fi nevoie de toleranţă şi răbdare. Înainte de a lua o decizie cu privire la direcţia spre care trebuie să porneşti, e bine să arunci o privire înapoi, la tot ce aţi clădit împreună până în acest punct, ca să-ţi dai seama ce merită dus mai departe şi ce trebuie modificat. Un conflict profesional mai vechi, o neînţelegere între prieteni, o ceartă între soţi pot fi echilibrate cu succes acum dacă reevaluezi totul cu sinceritate şi dorinţă de schimbare în bine. Nu abandona: doar repară!

CAPRICORN

Nu te simţi în largul tău într-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute. Deşi de obicei găseşti uşor subiecte de conversaţie pentru a intra în vorbă cu oricine, azi nu reuşeşti deloc să te apropii de ceilalţi. Simţi o uşoară ostilitate din partea lor, dar nici tu nu ai prea multe în comun cu ei şi preferi să faci opinie separată sau să stai pe margine. Dacă ar exista măcar o figură prietenoasă printre aceşti oameni, ţi-ar fi mult mai uşor, dar aşa toate încercările tale de a lega o conversaţie se lovesc de tăceri, de antipatii, de limite intelectuale peste care nu poţi trece.

VĂRSĂTOR

Liniştea care s-a aşezat peste unele planuri îţi convine de minune, pentru că este exact pauza de care aveai nevoie. Fără să fii împins de nimic stresant sau urgent de la spate, te mai poţi relaxa şi tu un pic, numai că tu nu laşi timpul să treacă pe lângă tine inutil, ci profiţi de acest răgaz pentru a te gândi la alte idei profitabile. E perfect că nu e nimic care să te împingă de la spate şi să ceară de la tine efort suplimentar, pentru că aşa, detaşat şi calm, vezi altfel lucrurile, descoperind mult mai uşor soluţii la provocările momentului.

PEȘTI

Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, iar roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2018

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
332 locuitori

Bocancea-Schit este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.80 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.06 km. Localitatea este situată la distanța de 36 km de oraşul Sîngerei şi la 103 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 332 de oameni. Satul Bocancea-Schit e atestat documentar în anul 1794.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.