14 may 2018, 10:15 Kaleidoscope views 9919
Cine este cea mai frumoasă moldoveancă a anului 2018
14 may 2018, 10:15 Kaleidoscope views 9919

Cine este cea mai frumoasă moldoveancă a anului 2018

Cea mai frumoasă moldoveancă a fost desemnată.

Tamara Zareţkaia, o tînără de 21 de ani, a impresionat prin carismă şi dimensiuni perfecte şi a obţinut titlul Miss Moldova. În finala concursului care s-a dat aseară au luptat 22 de domnişoare cu vîrste între 14 şi 24 de ani.

Frumoasa tînără este din Chişinău şi a primit coroana din mîinile cîştigătoarei de anul trecut Ana Badaneu. Din cauza emoţiilor, proaspăta Miss Moldova a refuzat să vorbească în faţa camerei.

Titlul de vice miss l-a obţinut Alina Nikolaeva din Tiraspol, în vîrstă de 16 ani. De altfel, ea este şi una dintre cele mai tinere concurente înscrise în concurs.

Să le felicite pe tinere a venit şi Miss Moldova 2016, Daniela Marin. Ea spune că nu a uitat de experienţa pe care a avut-o la Miss World.

"Cu o zi înainte de finală mi-am aruncat pantofii şi am zis: eu nu mai vreau, merg acasă, nu mai am putere. Şi iată că am venit cu top 10 de la Miss World", a spus Daniela Marin, Miss Moldova 2016.

La probele din concurs, finalistele au defilat în costum național, sport, rochii de seară, dar şi în costume de baie.

Cîştigătoarea s-a ales cu un apartament din partea unuia dintre sponsori. Totodată, ea ne va reprezenta ţara la cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe Miss World 2018.

Source: publika.md

Keywords:

Miss , 2018 , frumusete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
252 locuitori

Sagaidacul Nou este un sat din cadrul comunei Porumbrei, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 46 km de Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 252 de oameni. Satul Sagaidacul Nou a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.