12 november 2016, 14:00 Kaleidoscope views 11368
Cele cinci zodii care își schimbă viața radical în 2017
12 november 2016, 14:00 Kaleidoscope views 11368

Cele cinci zodii care își schimbă viața radical în 2017

Ne mai despart doar câteva săptămâni până la intrarea în noul an. În timp ce pentru majoritatea nativilor harta astrală este una echilibrată, există cinci zodii care vor avea parte de schimbări radicale în viața lor, în anul 2017. Iată care sunt acestea:

Rac

În anul viitor, Racii vor deveni mai încrezători în forțele proprii, iar de la acest aspect începe întreaga lor fericire! Reprezentanții acestei zodii și-ar putea schimba nu doar locul de muncă, ci și căminul. Racii vor cunoaște oameni noi, iar cei singuri își pot găsi chiar sufletul pereche. 2017 va fi o nouă etapă a vieții lor, una a dezvoltării personale și profesionale.

Leu

Și nativii din zodia Leu vor avea parte de multe provocări în anul ce urmează. Pe plan profesional, mai ales, vor avea parte de surprize la care nu s-ar fi gândit nici în cele mai frumoase vise. Chiar dacă viața sentimentală nu va fi una roz, vor excela la capitolul financiar. În toamnă, undeva la începutul lunii octombrie, vor avea posibilitatea de a face investiții imobiliare și de a înmulți resursele.

Scorpion

2017 va fi un an agitat pentru Scorpioni, dar acest lucru nu le va displace deloc. Astrele vor fi de partea lor mai ales din toamnă, când vor avea parte de reușite peste reușite pe toate planurile vieții. Vor ieși din zona lor de confort și vor obține succesul dorit. Cu alte cuvinte, Scorpionii au toate atributele necesare pentru a-și transforma fanteziile în realitate anul viitor.

Vărsător

Schimbări majore se anunță și pentru nativii zodiei Vărsător în 2017. Dorința lor de a călători și de a cunoaște oameni noi va fi satisfăcută în anul ce urmează. Dacă ești născut în această zodie, ține minte că în perioada august – septembrie de poți îndrăgosti brusc de o persoană, care îți poate schimba viața la 180 de grade. Noul tău partener îți va inspira un suflu nou și îți va schimba mentalitatea. Norocul le va surâde și pe plan profesional, iar eforturile lor vor fi, în sfârșit, recunoscute după eforturi îndelungate.

Pești

În 2017, Peștii reușesc să se stabilizeze financiar și reușesc să îmbine utilul cu plăcutul în toate domeniile vieții. Acești nativi vor avea mai mulți bani și vor reuși să inițieze proiecte care le va aduce faima în primăvara anului viitor. Vor sta bile și la capitolul sentimental, mai ales în vară, când au toate șansele ca inelele de logodnă sau chiar cele de nuntă să fie amuletele lor speciale.

Source: unimedia.info

Keywords:

zodie , 2017 , horoscop , astrologie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1757
Populația:
3271 locuitori

Filipeni este un sat şi comună din raionul Leova. Filipeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Leova și la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3271 de oameni. Satul Filipeni a fost menționat documentar în anul 1757.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.