24 march 2024, 14:30 Kaleidoscope views 16346
Vezi de ce eşti dependent, în funcție de zodie
24 march 2024, 14:30 Kaleidoscope views 16346

Vezi de ce eşti dependent, în funcție de zodie

Fiecare zodie are calitățile și defectele ei. Vezi ce viciu ai tu, în funcție de zodia în care ești născut.

Berbec

Dacă te-ai născut în această zodie, înseamnă că eşti o persoană extrem de egoistă, interesată doar de binele propriu. Deşi îţi faci uşor prieteni, aceştia te abandonează rapid, în momentul în care îşi dau seama de adevărata ta natură. Singurătatea pe care o vei simţi în multe momente ale vieţii tale te va face să te îndrepţi spre ţigări şi alcool şi să accepţi în jurul tău tot felul de oameni dubioşi. Vei intra în multe probleme din cauza anturajului şi ai toate şansele să suferi de boli incurabile, din cauza stilului de viaţă nesănătos pe care îl vei duce.

Taur

Tu pari o persoană cumpătată, dar când vine vorba de mâncare şi băutură, nu prea te poţi abţine. Adori să mănânci, dar după ce te saturi, ai mustrări de conştiinţă. Eşti predispusă la boli alimentare, precum anorexia sau bulimia, iar încăpăţânarea cu care ai fost înzestrată te va face să nu recunoşti niciodată că ai probleme. Dacă nu vei cere ajutor, lucrurile nu se vor termina bine pentru tine.

Gemeni

Eşti predispusă la multe vicii, de la dependenţa de cumpărături, la ţigări, droguri, alcool şi cam tot ce îţi face cu ochiul şi te face să te simţi bine. Odată ce „guşti" din fericire, nimic nu te poate opri, nici măcar gândul că te vei auto-distruge. Dacă, totuşi, reuşeşti să te ţii departe de aceste vicii, nu vei putea rezista tentaţiei de a sta în faţa calculatorului pentru ore întregi. Eşti genul de persoană care preferă să îşi petreacă noaptea navigând pe Internet, decât în pat, dormind.

Rac

Zodia ta este influenţată de Lună, care te predispune la pastile şi alcool. Când nu le ai la îndemână, cauţi să scapi de supărare mâncând tot ce prinzi. Pentru că vrei să rămâi slabă, fumezi mai ceva ca o locomotivă, aşa că decide tu care va fi primul viciu care te va distruge.

Leu

Toată lumea ştie că adori să fii în centrul atenţiei şi că nu există persoană pe care să o iubeşti mai mult decât pe tine. Nici nu crezi că alţii ar putea iubi pe altcineva decât pe tine, aşa că tu trăieşti o viaţă în care Pământul se învârte în jurul tău. Pentru că vrei să le demonstrezi celorlalţi cât eşti de bun, vei face o pasiune pentru cazinouri şi jocuri de noroc. Nu prea ştii când să te opreşti şi ai toate „şansele" să pierzi totul într-o clipă.

Fecioara

Tu ești dependentă de muncă, iar asta îți va distruge toate relațiile personale. Când îți vei da seama cât de goală este viața ta, te vei îndrepta spre alcool și pastile, pentru a te liniști.

Balanță

Ești o fire boemă și îți place să rămâi cât mai departe de realitate, așa că vei căuta ajutor în alcool și droguri. Pe tine nu te interesează să evoluezi pe scara socială, nici banii, nici ce cred ceilalți, tu vrei doar să trăiești în lumea ta, alături de o mare iubire. Dacă nu te trezești la realitate, calea pe care ești tentată să o iei este un drum sigur spre distrugere.

Scorpion

Tu depinzi de țigări, pentru că vrei să rămâi slabă, dar viciul tău cel mai mare este sexul. Dacă de fumat simți că poți să te lași, gândul că ar trebui să renunți la sex te umple de spaimă. Dacă vei fi atentă, dependența ta nu îți va produce decât plăcere, dar dacă nu ești genul care să se gândească la protecție, sexul îți va aduce și sfârșitul.

Săgetător

Viciul tău este cel mai inofensiv dintre toate. Adori să călătorești și ești dispusă să îți dai toți banii pentru o nouă destinație. Pentru că nu știi să spui „nu", când vine vorba de un loc nou de vizitat, ai tendința de a risca orice, inclusiv sănătatea și siguranța ta.

Capricorn

Capricornul este foarte puțin predispus la vicii. Ar putea avea o slăbiciune pentru țigări, dar persoanele din această zodie nu o vor considera niciodată o dependență. O altă problemă este că femeile Capricorn sunt obsedate să fie slabe și sunt predispuse la anorexie și bulimie.

Vărsător

Tu ești obsedată să trăiești mult și sănătos, așa că viciul tău cel mai mare este mâncarea bio. Dacă într-o zi nu ești acasă, toți prietenii tăi știu că te vor găsi la un târg de produse eco sau într-un magazin de genul. Este adevărat că dependența ta nu îți va scurta viața, dar îți vei privi toți apropiații murind și vei sfârși singură și speriată.

Pești

Tu nu înțelegi sensul vieții și simți mereu o durere interioară, pe care vei încerca să o înlături cu alcool și droguri. Trăiești totul în profunzime și te simți neînțeles de lumea din jur, așa că vei abuza de orice îți va oferi un pic de alinare. Cel mai mare risc este să mori de supradoză sau în urma unei come alcoolice.

Source: www.libertatea.ro

Keywords:

horoscop , oameni , caracter

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1501
Populația:
2138 locuitori

Ivancea este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brăneşti, Ivancea și Furceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Orhei și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2138 de oameni. Satul Ivancea a fost menționat documentar în anul 1501.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.