30 november 2021, 16:30 Kaleidoscope views 23877
Care sînt cele mai ghinioniste zodii
Photo: lacarinosa.com
30 november 2021, 16:30 Kaleidoscope views 23877

Care sînt cele mai ghinioniste zodii

Chiar dacă nu ești superstițioasă, nu ți se pare ciudat că ajungi mereu în stație chiar atunci cînd pleacă autobuzul? Vezi cît ghinion ai, în funcție de zodie.

Berbec

Tu ai noroc în plan personal. Vei avea o familie frumoasă și prieteni adevărați, dar în carieră, te vei lovi de ghinioane. Nu este vorba că vei pierde un loc de muncă, doar pentru că așa vor astrele, dar va trebui să muncești foarte mult, pentru a evolua, pentru că nu ai niciun pic de noroc în acest domeniu.

Taur

La tine nu este neapărat vorba de ghinion, ci mai degrabă de naivitate. Ai foarte multă încredere în oameni și ajuți cu bani pe oricine, dar nu prea îi mai vezi înapoi. Aceste situații te vor umple de frustrare și te vor face să îți pui singură piedici.

Gemeni

Ești genul de persoană care face trei pași înapoi de cîte ori vede o pisică neagră și pune orice eșec pe seama ghinionului. Să spunem că nu ești cea mai norocoasă persoană din lume, dar este nevoie și de ajutorul tău să reușești într-o situație. Dacă ai impresia că ești victima Universului, exact așa vor evolua lucrurile pentru tine.

Rac

Și tu te simți ghinionistă, dar ai toate motivele din lume. Ești genul ăla care își rupe ciorapii înaintea unei întîlniri importante sau pe care îl prinde mereu ploaia atunci cînd își uită umbrela acasă. Ești predispusă la tot felul de incidente jenante pe care nu prea ai cum să le previi, așa că ar trebui să înveți să te distrezi pe seama lor.

Leu

La cît ești de arogantă, ai putea aluneca pe o coajă de banană în fața unei mulțimi de oameni și tot te-ai ridica cu grație. Nu scapi de ghinioane, dar nu le dai importanță și reușești să te pui mereu într-o lumină bună, indiferent de situație.

Fecioară

Ești genul ăla care ar putea cîștiga la Loto și fără să joace, așa că nu prea știi ce înseamnă ghinionul. Dacă se întîmplă, totuși, să pierzi autobuzul chiar atunci cînd ajungi în stație, va trece pe lîngă tine un coleg de muncă ce a fost nevoit să își schimbe ruta pentru că a nimerit pe o stradă inundată.

Balanță

Nu ești neapărat ghinionistă, dar nici norocul nu îți surîde. Tot ce ți se întîmplă se datorează lipsei tale de tact sau de răbdare, iar dacă vrei să ai parte de lucruri frumoase, ai de muncit pentru asta. E ca și cum Universul te-ar ignora în totalitate, așa că învață să îți faci singură norocul și stai departe de situațiile penibile.

Scorpion

Ești o persoană creativă și plină de talente, dar firea ta boemă te face să fii cu capul în nori. Ceilalți cred că ești un magnet de ghinioane, dar adevărul este că ești singura vinovată pentru lucrurile rele care ți se întîmplă. Coboară cu picioarele pe pămînt și te vei simți o norocoasă.

Săgetător

Tu ești o fire pozitivă și nu crezi în ghinioane! Chiar dacă intri în situații mai puțin plăcute, te gîndești că este vina ta, iar data viitoare vei fi mai atentă.

Capricorn

Ai noroc extraordinar la bani, așa că nu prea mai contează dacă, la un moment dat, te mai împiedici în fața unui fost iubit sau a prietenei sale.

Vărsător

Tu ești o persoană norocoasă, în general, așa că micile ghinioane nu au nicio importanță. Se mai întîmplă să te pătezi înaintea unor întîlniri importante, dar ai abilitatea de a depăși cu bine aceste momente.

Pești

Tu te consideri mereu o victimă, așa că nu este de mirare că ai impresia că ești cea mai ghinionistă persoană din Univers. Nu e deloc așa, iar dacă scapi de fiecare dată cana de cafea din mînă, înseamnă că mai ai de lucrat la îndemînare.

Source: www.unica.ro

Keywords:

caracter , astrologie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
745 locuitori

Etulia Nouă este un sat din cadrul comunei Etulia, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 118 km de municipiul Comrat și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 745 de oameni. Satul Etulia Nouă a fost menționat documentar în anul 1890.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.