Go to section: Music
13 april 2021, 12:00 Music views 2796
Cleopatra Stratan lansează o nouă melodie care îi aparține în totalitate
13 april 2021, 12:00 Music views 2796

Cleopatra Stratan lansează o nouă melodie care îi aparține în totalitate

Interpreta Cleopatra Stratan nu se odihnește nici în pandemie. Artista a scos ieri din cuptor o nouă melodie, care pare să devină în scurt timp hitul primăverii.

Piesa, „Vorba de tine”, vine la pachet și cu un videoclip excepțional. Artista dedică această melodie turor celor care au iubit cu adevărat și au cu cine să-și împartă viața.

„Piesa “Vorba de tine” este prima piesă de pe EP-ul meu cu același nume și prima postată oficial pe canalul meu de YouTube! Este scrisă și compusă în totalitate de mine, orchestrată de logodnicul meu, Edward și filmată de Alex Ispas. În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic într-un mod artistic, desigur! O dedic tuturor celor care au simțit acest moment special și care aduc mereu vorba de persoana iubită!”, scrie Cleopatra pe pagina sa de Facebook.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
5447 locuitori

Hîrbovăţ este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Hîrbovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 5447 de oameni. Satul Hîrbovăț este menționat documentar în anul 1764.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.