Go to section: Music
11 december 2020, 12:45 Music views 3618
Formația „Lume” impresionează din nou și lansează piesa „Copiii călători”
11 december 2020, 12:45 Music views 3618

Formația „Lume” impresionează din nou și lansează piesa „Copiii călători”

Formația „Lume” știe cum să facă pielea de găină prin fiecare melodie lansată. Noua producție muzicală „Copiii călători” nu este o excepție și vine cu un mesaj profund - să fim alături de cei dragi chiar și departe de casă.

Cîntecul este însoțit și de un videoclip în care apar chiar eroii felicitați anterior de Irina și Serghei Kovalsky și care și-au revăzut copiii după luni și chiar ani de lungă despărțire.

„Muzica este compusă chiar de mine și de Irina, dar versurile aparțin textierei Veronica Rusu-Bucico. Noi nu am făcut o piesă tristă, ci una pozitivă, pentru că și așa e trist tot ce se întîmplă. E o piesă pe care poți dansa, asta fac și eroii din videoclip. E despre copiii care se reîntorc acasă, cărora le e dor de cei dragi”, a mărturisit Serghei pentru Noi.md.

Cîte emoții încap într-o singură melodie marca formația „Lume”, vedeți mai jos:

Source: noi.md

Keywords:

formația LUME , piesă

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1668
Populația:
171 locuitori

Zăicani este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 171 de oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1668.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.