Go to section: Music
30 june 2020, 11:45 Music views 4366
Băieții din trupa Akord scot Hit după Hit!
30 june 2020, 11:45 Music views 4366

Băieții din trupa Akord scot Hit după Hit!

” Strada zilelor senine” este titlul noului single Akord, lansat de echipa băieților în dorința lor de a dărui melomanilor o doză fresh de optimism și entuziasm pentru o viață mai frumoasă.

Prin intermediul acestei piese, Akord vrea să readucă soarele pe străzile înnourate de la efectul nedoritei pandemii. Să le dorim succes că îl merită, deoarece «Strada zilelor senine» vine pe valul crescînd al precedentelor realizări muzicale. Astfel, hit-urile «Unde Unde» și «Hora Dorului» au depășit deja milioane de vizualizări în YouTube și Facebook

Pentru filmarea noului clip băieții din Akord s-au pregătit din timp și, au mers iarăși pe mîna și ochiul cunoscutului regizor Roman Burlaca. Echipa BR Films a abordat asumat acest produs audio-vizual și a contribuit esențial nu doar la nivelul de calitate a producției video, ci și la noul look al băieților, în acest sens Roman Burlaca a fost și director de imagine a Akord-ului.

«Producția video te prinde ca un film bun de privit și îți dorești să se repete. Ne-am uitat la clip, prealabil lansării, de vreo 10 ori la rînd. Nu reușeam, împreună cu Eduard, nicidecum să găsim la noi vreun cusur ceva, deoarece ne apăreau permanent în față cele 5 fete focoase și senzuale. A fost o mare revelație să lucrăm cu ele în platou; și ușor și greu în aceeași măsură. Uneori, în urma „mișcărilor lor de fitness” voiam să verificăm, dacă nu cumva... facem febră :), acele scene însă nu au încăput în cele trei minute și ceva de clip», a declarat Igor Sîrbu cu ocazia lansării piesei ”Strada zilelor senine”.

Producția muzicală aparține lui Eugen Doibani, care a realizat instrumentalul pe lina melodică compusă de Iurie Badicu, Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Eugen Doibani, textul piesei aparținînd lui Iurie Badicu. „Strada zilelor senine” este o producție muzicală mixată și masterizată în studioul lui Sergiu Teacă din Chișinău.

Keywords:

Akord , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1547
Populația:
745 locuitori

Vîprova este un sat din cadrul comunei Puțintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Vîprova a fost menționat documentar în anul 1547.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.