Go to section: Music
19 june 2020, 12:05 Music views 2965
A fost lansată o melodie dedicată îngerilor cu halate albe (Video)
19 june 2020, 12:05 Music views 2965

A fost lansată o melodie dedicată îngerilor cu halate albe (Video)

Mai mulți artiști din Republica Moldova și-au unit vocile pentru a aduce o omagiu medicilor care luptă în aceste zile cu coronavirusul.

Pe de altă parte președintele țării, Igor Dodon, a adresat un mesaj de mulțumire autorilor piesei „Îngeri, cu halate albe". Șeful statului a avut azi o întrevedere cu interpretul Constantin Moscovici și compozitorul Oleg Baraliuc cu care a discutat mai multe subiecte legate de situația actuală din domeniul culturii, dar și din țară în ansamblu.

"În contextul marcării Anului Lucrătorului Medical în Republica Moldova, am apreciat înalt piesa „Îngeri, cu halate albe", lansată de artiștii moldoveni. Am adus sincere mulțumiri tuturor celor implicați în crearea acestei piese care reprezintă un omagiu adus medicilor: interpreți, actori moldoveni, reprezentanți ai muzicii populare și ai muzicii ușoare, instrumentiști, ș.a. Sînt maîndru de faptul că societatea noastră este solidară în lupta cu virusul de tip nou COVID-19", a scris Igor Dodon pe Facebook.

Totodată, șeful statului a discutat despre participarea reprezentanților țării noastre la festivalul ,,Slaveanskii Bazar" care va avea loc în perioada 14-20 iulie la Vitebsk, Belarus. Igor Dodon a anunțat că și în acest an va susține participarea țării noastre la acest festival internațional de amploare.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , videoclip , medic

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX-lea
Populația:
3272 locuitori

Nihoreni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Nihoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Rîșcani și la 181 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3272 de oameni. Satul Nihoreni a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.