Go to section: Music
29 april 2020, 12:30 Music views 4379
Irina Rimes a lansat un nou videoclip (Video)
29 april 2020, 12:30 Music views 4379

Irina Rimes a lansat un nou videoclip (Video)

Irina Rimes nu încetează să-și surprindă fanii! Astăzi tocmai a lansat un nou videoclip pentru piesa „Băiatul meu frumos”, dedicată unei persoane speciale din viața sa.

Melodia se numește „Băiatul meu frumos”, face parte din ultimul album ,„Cosmos” și are o încărcătură emoțională aparte pentru artistă.

Videoclipul conține imagini video adunate din ultimul turneu al cîntăreței.

Artista a publicat videoclipul pe pagina sa oficială, însoțit de un mesaj emoționant:

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de pînă acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decît MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește”, a scris Irina Rimes pe Facebook.

„Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și m-a desființat”

„Videoclipul piesei „Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine. Piesa este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învîrtit universul pînă cînd a ajuns la ceea ce este acum”, a mai scris cîntăreața.

În primele ore de la lansare, videoclipul a strîns peste 34 de mii de vizualizări. Un succes remarcabil a avut și postarea artistei de pe pagina oficială de Facebook.

Source: unimedia.info

Keywords:

Irina Rimeş , videoclip , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1449 locuitori

Trebujeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butuceni, Morovaia și Trebujeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 71 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1449 de oameni. Satul Trebujeni a fost menționat documentar în anul 1575.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.