Go to section: Music
26 july 2019, 15:00 Music views 3688
Stela Botez cîntă cu picioarele în apa unui iaz (Video)
26 july 2019, 15:00 Music views 3688

Stela Botez cîntă cu picioarele în apa unui iaz (Video)

Artista ș-a propus să-i înveselească pe fani și a lansat un nou videoclip la cîntecul folcloric de glumă, cules din sudul Moldovei, intitulat „Într-o zi așa de vară". E timpul să zîmbești și să primești plăcere de la muzică, text și vocea superbă a Stelei Botez.

Stela Botez vine cu o surpriză frumoasă pentru admiratorii muzicii populare. De această dată interpreta și-a propus să aducă zîmbete pe fața tuturor. „În toiul verii, lansez cîntecul folcloric de glumă din sudul Basarabiei, pe care l-am învățat în timpul studenției – „Într-o zi așa de vară" și care se regăsește pe albumul ,,Fata cu cobza – Folclor", dezvăluie artista.

„Cîntecul este potrivit pentru crearea bunei dispoziții, or folclorul neamului nostru nu înseamnă doar cîntece de dor și jale, Joc și pahar. Strămoșii noștri au avut întotdeauna un umor foarte subtil, dar bine dezvoltat și ușor sarcastic. Există foarte multe cîntece de glumă în lada de zestre muzicală.

Țin să menționez faptul că ,,Într-o zi așa de vară,, este interpretat voce-cobză și este înregistrat la Grigore Țapeș în home studio, iar frumosul videoclip este realizat de către Petru Gașpar. Ideea de a cînta la cobză cu picioarele în apa unui iaz, îmi aparține, căci așa sînt eu, mai nebună uneori. Sper să vă placă aventura noastră și să ascultați cu drag muzica fetei cu cobza", încheie Stela Botez.

Source: ea.md

Keywords:

muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1845
Populația:
2175 locuitori

Gribova este un sat şi comună din raionul Drochia. Gribova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 174 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2175 de oameni. Satul Gribova a fost menționat documentar în anul 1845.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.