Go to section: Music
16 june 2019, 14:45 Music views 6324
Feodor Dolgoșeev: Astăzi, muzicanții rock sînt nevoiți să cînte la petreceri corporative și nunți (Foto, Video, Audio)
16 june 2019, 14:45 Music views 6324

Feodor Dolgoșeev: Astăzi, muzicanții rock sînt nevoiți să cînte la petreceri corporative și nunți (Foto, Video, Audio)

Această ediție a emisiunii "Istoria rockului moldovenesc" am filmat-o în sala Școlii de Artă Valeriu Poleakov din orașul Chișinău. Echipa noastră de filmare a venit aici la invitația trupei "Amalgama". Astfel, personajele principale ale ediției de astăzi a emisiunii sînt chiar membrii acestei formații rock.

Trupa "Amalgama" a fost formată în primăvara anului 1990. În 1991, muzicanții au fost invitați în Germania, unde, alături de alte trupe bine cunoscute, au participat la petreceri rock pentru tineret. În toamna aceluiași an, "Amalgama" a participat la concursul trupelor rock de amatori "Шанс-91", în cadrul căruia a obținut un punctaj mare din partea juriului datorită profesionalismului și priceperii sale.

Din momentul formării și pînă în prezent, formația "Amalgama" activează în stil classic rock și hard rock, interpretînd atît piese alcătuite de ei înșiși, cît și cover-uri ale unor trupe cu renume mondial, printre care AC/DC, Deep Purple, Whitesnake, Uriah Heep, Europe și multe altele.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

interviu , muzica , rock

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
534 locuitori

Găureni este un sat din cadrul comunei Zîmbreni, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 534 de oameni. Satul Găureni a fost menționat documentar în anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.