Go to section: Music
02 november 2019, 16:20 Music views 3137
Concert de zile mari organizat de trupa ”Akord” la Chișinău (Video)
02 november 2019, 16:20 Music views 3137

Concert de zile mari organizat de trupa ”Akord” la Chișinău (Video)

Formaţia "Akord" a prezentat un spectacol de zile mari pentru fanii săi.

Sîmbătă, 9 februarie, trupa a sărbătorit 12 ani de activitate printr-un concert aniversar. Spectatorii au rămas cu adevărat impresionați de regia Danielei Burlaca și coregrafia feerică realizată de Dragoș Hioară.

Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au cîntat trei ore fără pauză un vast repertoriu de creații muzicale, cîte două piese solo, dar și piese mai vechi, celebre reorchestrate, fiind acompaniaţi de o orchestră mixtă.

Trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006. După succesul piesei "Mă doare" formaţia a făcut o schimbare de imagine şi de repertoriu. În 2011, Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au fost distinşi cu titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

Source: sputnik.md

Keywords:

Akord , Chisinau , concert

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
3285 locuitori

Măcăreşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frăsineşti și Măcăreşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3285 de oameni. Satul Măcărești a fost menționat documentar în anul 1497.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.