Go to section: Music
12 march 2018, 12:10 Music views 10565
Serghei Iarovoi: Proiectul meu solo este o plimbare creativă (Foto, Video)
12 march 2018, 12:10 Music views 10565

Serghei Iarovoi: Proiectul meu solo este o plimbare creativă (Foto, Video)

Serghei Iarovoi, iar pentru prieteni pur şi simplu Yarik, este cunoscut de toţi fanii rockului moldovenesc în calitate de chitarist neînlocuit al formaţiei „Gîndul Mîţei".

Dar, după cum s-a dovedit, Serghei are o mulțime de melodii frumoase și emoționante, compuse de el în diferite perioade de timp, dar care nu au ajuns să fie incluse în repertoriul „Gîndul Mîţei", totuşi și-au găsit locul în proiectul solo YARIK, fiind editate în anul 2015 pe albumul „Vîntul viselor înghețate".

De ce, după trei ani de la lansarea albumului solo al lui Serghei Iarovoi, am decis sa ne amintim de el? În primul rînd, pentru că este vorba despre o lucrare de o calitate foarte bună, i-am spune chiar una nespecifică pentru piaţa muzicală moldovenească. În al doilea rînd, pentru proiectul „Istoria rockului moldovenesc" ar fi interesant şi important să cunoască detaliile creării unui album atît de luminos și romantic, precum este „Vîntul viselor înghețate" și proiectului solo al lui Serghei Iarovoi în ansamblu.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Gîndul Mîței , rock , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1548
Populația:
2020 locuitori

Obreja Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Obreja Nouă și Obreja Veche. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Obreja Veche a fost menționat documentar în anul 1548.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.