Go to section: Music
15 may 2018, 10:30 Music views 11081
Trupa DoReDos a revenit în Moldova
15 may 2018, 10:30 Music views 11081

Trupa DoReDos a revenit în Moldova

Trupa DoReDoS a ajuns acasă.

Interpreții au declarat că sînt mulțumiți de rezultatul pe care l-au obținut și au adus mulțumit tuturor celor care i-au susținut.

"A fost o luptă grea. Am făcut tot ce a depins de noi. Noi sîntem mulțumiți. Ne-am pus scopul să ajungem în finală și am ajuns. Apoi ne-am pus scopul să intrăm în primii zece și am realizat acest lucru. Am depus cel mai mare efort pentru a reprezenta țara noastră la cel mai înalt nivel. Locul zece cred că e un rezultat bun. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut. Mulțumim președintelui DoReDoS pentru că ne-a susținut și am putut reprezenta țara la nivel", au declarat membrii formației DoReDos.

Trupa DoReDos, care a reprezentat Republica Moldova în acest an la Eurovision, s-a clasat pe locul 10 din 26. DoReDos au interpretat melodia „My Lucky Day", aducînd pe scena de la Lisabona ceva din atmosfera Americii anilor 50. Echipa din Moldova a primit un total de 209 puncte.

Concursul Eurovision 2018 a fost cîștigat de reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, cu melodia „Toy". Reprezentanta Israelului a obțiut cel mai mare punctaj — 529 de puncte.

Pe locul doi şi trei s-au clasat Cipru cu 436 de puncte şi Austria cu 342 de puncte.

Moldovenii au intrepretat piesa "My Lucky Day", scrisă de interpretul rus Filipp Kirkorov și poetul scoțian John Ballard.Formația „DoReDos" a apărut în septembrie 2011 și este formată din trei vocaliști: Marina Djundiet, Evgheni Andrianov și Serghei Mîță. Toți trei sînt de origine din Rîbnița. Acolo s-au întîlnit și au decis să-și formeze grupul lor muzical. Ulterior au venit la Chișinău, unde au absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

În anul 2013, solistul Evgheni Andrianov a cîștigat premiul doi la festivalul „Slavianski Bazar" de la Vitebsk. În anul următor, 2014, „DoReDos" a participat la Concursul Internațional de Muzică Ușoară din Romînia, de unde s-au întors învingători. În 2015 și 2016, formația s-a clasat în finala preselecției naționale pentru concursul de interpretare „Eurovision". Totodată, trupa a participat la renumitul show televizat „X Factor-Romînia". În 2017, artiștii din Moldova au cîștigat concursul internațional al tinerilor interpreți „Novaia Volna", care s-a desfășurat la Soci.

Source: noi.md

Keywords:

Eurovision , DoReDos , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
258 locuitori

Cepăria este un sat din cadrul comunei Șumna, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîșcani și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de locuitori. Satul Cepăria a fost întemeiat în anul 1899.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.