Go to section: Music
07 april 2016, 12:20 Music views 30208
Irina Rimes pregătește un nou hit (Foto)
07 april 2016, 12:20 Music views 30208

Irina Rimes pregătește un nou hit (Foto)

După ce și-a lansat piesa „Visele", interpreta din Moldova Irina Rimes a reușit să ajungă în cele mai populare topuri muzicale, melodia ei răsunînd peste tot.

Interpreta le promite admiratorilor săi o nouă lansare, care va avea loc în scurt timp, relatează NOI.md.

Irina Rimes este finalistă a proiectului „Fabrica de staruri" de la noi din țară. Pînă la lansarea melodiei „Visele", ea era puțin cunoscută, însă piesa aceasta i-a adus o mare popularitate. Într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook, Irina anunță că foarte curînd va lansa o nouă piesă.

„Noua mea piesă va fi lansată foarte curînd. Se va numi «Work it» și va fi o colaborare cu cineva foarte cunoscut din România. E o piesă de online, dar e una drăguță, pe care am scris-o ceva timp în urmă și pe care demult mi-am dorit să o lansez", a menționat interpreta.

Irina Rimes are 24 de ani și este originară din raionul Florești, în prezent fiind stabilită peste hotarele țării. Acum două săptămîni, ea a lansat piesa „Visele", însoțită de un videoclip în regia lui Roman Burlaca, iar pînă astăzi videoclipul a reușit deja să adune peste un milion de vizualizări.

Sursa: noi.md

Keywords:

muzica , hit , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
539 locuitori

Buzduganii de Jos este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 539 de oameni. Satul Buzduganii de Jos a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.